View Full Version : ارسال و دریافت متغیر با post
masih_enter
سه شنبه 13 مهر 1389, 10:42 صبح
سلام
من 4 تا متغیر استرینگ دارم میخوام به یه صفحه در یه سایت دیگه بفرستم
نمیخوام کاربر روی دکمه کلیک کرد به اون سایت بره فقط میخوام متغیر رو به اون سایت ارسال کنه با متد پست و یه پیغام بده بگه متغیر ها ارسال شد.
برای پیغام مشکل ندارم ولی رو این که چطور بفرستم با متد پست که صفحه عوض نشه و جواب رو هم چطور با متد پست بگیرم مشکل دارم . لطفا یه مثال ساده بدید چون مثال هایی که دیدم برام گنگ بودن .
vb.net اگر باشه خیلی ممنون میشم .
mohsen.dbnet
سه شنبه 13 مهر 1389, 11:15 صبح
سلام
با AJAX کاری یو که می خوای می تونی انجام بدی.
اگه توی همین سایت بگردی آموزش ، همراه با مثال وجود داره.
موفق باشی
raziee
سه شنبه 13 مهر 1389, 12:30 عصر
سلام
نمیخوام کاربر روی دکمه کلیک کرد به اون سایت بره فقط میخوام متغیر رو به اون سایت ارسال کنه با متد پست و یه پیغام بده بگه متغیر ها ارسال شد.
برای پیغام مشکل ندارم ولی رو این که چطور بفرستم با متد پست که صفحه عوض نشه و جواب رو هم چطور با متد پست بگیرم مشکل دارم . لطفا یه مثال ساده بدید چون مثال هایی که دیدم برام گنگ بودن .
vb.net اگر باشه خیلی ممنون میشم .
به دو صورت میتونید این کار رو انجام بدید.
1: بوسیله ی کد نویسی در کلاینت(مثلا متد post در jquery)
2: کدنویسی در سمت سرور
در روش اول اگه کاربر بخواهد شیطنت بکنه میتونه سورس صفحه رو ببینه و دستکاری کنه.
یک نمونه (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249838)
در روش دوم شما از طریق سرورتون این درخواست(ارسال) رو انجام میدید.
alonemm
سه شنبه 13 مهر 1389, 13:33 عصر
بهتره با کنترل updatepanel این کارو بکنی و بجای یک صفحه یک متد از یک کلاس رو فراخانی کنید.
raziee
سه شنبه 13 مهر 1389, 14:31 عصر
بهتره با کنترل updatepanel این کارو بکنی و بجای یک صفحه یک متد از یک کلاس رو فراخانی کنید.
اطلاعات به یک صفحه در یک سایت دیگه post میشه
naeeme
سه شنبه 13 مهر 1389, 14:39 عصر
به دو صورت میتونید این کار رو انجام بدید.
1: بوسیله ی کد نویسی در کلاینت(مثلا متد post در jquery)
2: کدنویسی در سمت سرور
منظورتون از کدنویسی در سمت سرور چیه؟؟
تا اونجا که من دیدم برای ارسال از طریق متد post وابسته به کلیلک کاربر هستیم و نمیتونیم از redirect یا transfer استفاده کنیم.
اگر شما روش دیگه ای غیر از روش رایج( تولید HTML صفحه مزبور و set کردن action اون صفحه) رو بلدید، لطفا بذارید تا من هم استفاده کنم :)
raziee
سه شنبه 13 مهر 1389, 15:41 عصر
منظورتون از کدنویسی در سمت سرور چیه؟؟
تا اونجا که من دیدم برای ارسال از طریق متد post وابسته به کلیلک کاربر هستیم و نمیتونیم از redirect یا transfer استفاده کنیم.
اگر شما روش دیگه ای غیر از روش رایج( تولید HTML صفحه مزبور و set کردن action اون صفحه) رو بلدید، لطفا بذارید تا من هم استفاده کنم :)
این کلیک توسط کاربر اتفاق می افته.
مثلا ما یک تکس باکس داریم که میخواهیم به یک صفحه خارج از سایت خودمون پست کنیم. و نمیخواهیم که کاربر از این ارسال مطلع بشه.
با فرض این صورت مسئله:
کاربر وقتی روی دکمه ارسال کلیک کرد اطلاعات به سایت ما post میشه. تا اینجا درست.
حالا ما تو سرور مقدار درون این تکس باکس رو میگیریم و به یه سایت دیگه post میکنیم و نتیجه رو میگیریم و به کاربر نشون میدیم.
مثلا سایت های whois میان نام دامنه رو از شما میگیرند (post به سایتی مثل iranhost) و اون سایت یه درخواست به سرور مربوطه(مثلا nic.ir) میده و جواب رو میگیره و به کاربر نشون میده و کاربر از انتقال اطلاعات چیزی رو متوجه نمیشه.
(البته برای اینکه سوتفاهمی پیش نیاد سایت های whois بوسیله ی یه پورت خاص به سرورهای اصلی درخواست میدند. این روش با چیزی که ما میخواهیم کمی فرق داره).
masih_enter
سه شنبه 13 مهر 1389, 15:47 عصر
واقعا چقدر خوبه قشنگ یه مشکل مو شکافی میشه . کلی چیز جدید یاد گرفتم .
متاسفانه من نتونستم با اپدیت پنل این کارو انجام بدم . با html تونستم ولی چون داده ها خیلی مهم هستند و باید حتما به صفحه سایت دیگه پست بشن میخوام از سرور ارسال بشه که کسی به یوزر و پس نتونه دسترسی داشته باشه . چون دو تا از این متغیر ها یوزر و پس هستند .
میشه یه کد ساده مثال بزنید . با اپدیت پنل هرچی ور رفتم نشد که نشد.
masih_enter
پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:53 عصر
سلام مجدد دوستان
من این کد رو گرفتم که کار هم میکنه و فارسی رو هم درست ارسال میکنه
ماله asp هست
<%
Function SMSSEND(username,password,too,text)
sMsg = server.urlencode(text)
sBaseUrl = "http://yoursite.com/file.asp"
set objHTTP = Server.CreateObject("msxml2.XMLHTTP")
objHTTP.open "POST", sBaseUrl, False
objHTTP.setRequestHeader "Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"
objHTTP.send "username=" & username & "&password=" & password & "&to=" & too & "&text=" & sMsg
SMS_SEND = objHTTP.responseText
Set objHTTP = Nothing
End Function
response.write SMSSEND("your user","your password","0911000000","your text message")
%>
فقط مشکل اینجاست این توی فایل کد بیهاینت کار نمیکنه و من میخوام بعد از ساخته شدن کاربر در یتا بیس همون لحظه اس ام اس هم بشه
اگر ممکنه کمک کنید و اینو برام تبدیل به کد بیهایت تو ASP.NET بکنید
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.