ورود

View Full Version : اضافه کردن Item به منوی های ویندوز

dr_g
شنبه 01 مرداد 1384, 12:17 عصر
باسلام
چطور می شه به منوهای ویندوز یه گزینه اضافه کرد.مثل برنامه WinZip که بروی هر فایل یا فولدری
که کلیک راست اضافه می کنی از منوی باز شده گزینه ای مثل Add to Zip و... مشاهده می شه

حامد مصافی
شنبه 01 مرداد 1384, 13:59 عصر
سلام دوست عزیز

برای این کار شما باید چند تا کلید جدید در رجیستری بسازید، این کار رو می تونین در ستاپ برنامه یا در قسمت تنظیمات اعمال کنید
- ابتدا یک کلید (نه ورودی ) با نامی که باید در منو نمایش داده شود در مسیر زیر ایجاد کنید HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell

-در زیر کلید ساخته شده یک کلید جدید با نام command ایجاد کنید

- مقدار (default) این کید را به دستور مورد نظر ست کنید

توجه : برای باز گرداندن نام فایل انتخابی در پنجره Windows Explorer باید از شبه تابع L% استفاده کنید
حتماً نام فایل اجرایی رو داخل جفت کوتیشن بذارید تا در صورتی که مسیر اون دارای فاصله بود ویندوز گمش نکنه
یک مثال از دیتور می تونه این باشه
"c:\program files\dir\file.exe" %L

dr_g
شنبه 01 مرداد 1384, 15:24 عصر
با سلام
دوست عزیز دستت درد نکنه.تا حدودی به جوابم رسیدم.فرض کن که من یه برنامه شبیه NotePad با نام GPadنوشتم حالا می خوام که با کلیک راست بروی هرفایل تکست از منوی باز شده و با کلیک بروی گزینه Open with GPad فایل متنی مورد نظر در برنامه GPad باز بشه .(در ضمن این روش شما شامل هر نوع فایل و فولدر هستش).

منتظر جواب هستم................

حامد مصافی
شنبه 01 مرداد 1384, 19:31 عصر
سلام

من یه مثال برات نوشتم
این برنامه یک گزینه به راست کلیک فایل های با پسوند rtf اضافه می کنه و همونطور که خواسته بودید هنگام راست کلیک روی این فایل ها یک گزینه با عنوان Edit in GPad ظاهر می شه که با انتخاب اون فایل مورد نظر در این برنامه باز خواهد شد

hex161
شنبه 01 مرداد 1384, 23:27 عصر
سلام.
کدی که ارائه کردید جالب بود .
من یه نرم افزار پخش صوتی و تصویری نوشتم و میخواستم این امکان رو بهش اضافه کنم که وقتی کاربر روی یک فایل صوتی راست کلیک کرد و گزینه پخش با نرم افزار ... رو زد نرم افزار من اجرا بشه و اونو پخش کنه .
همه کار ها انجام شده و فقط چیزی که من کم دارم اینه که با زدن گزینه فوق میخواهم آدرس فایل تو یکی از تکست باکس ها بیاد . چه کدی رو باید به مثال شما اضافه کنم که این اتفاق رخ بده .
ممنون

حامد مصافی
شنبه 01 مرداد 1384, 23:50 عصر
text1 = command

به همین سادگی

hex161
یک شنبه 02 مرداد 1384, 01:07 صبح
شما فرمودید که ستاپ برنامه اینکارو میکنه .
اگه با یه نرم افزار ستاپ ساز مثل " وایز" اینکارو کنیم دیگه نیازی به اون ماژول نیست؟
ممنون.

dr_g
یک شنبه 02 مرداد 1384, 09:32 صبح
با سلام
از کمکت خیلی ممنونم.حالا واسه کامل کردن این برنامه:
1-می شه کنار Item عکس قرار داد؟
2-می شه Item رو تو بعد از Seperator اولی قرار داد؟
3-می شه کاری کرد که با انتخاب کلمه مورد نظر و کلیک راست بروی آن و از منوی باز شده با کلیک بروی گزینه Translate by GDictionary اون کلمه در TextBox برنامه من قرار بگیره؟

ممنون

حامد مصافی
یک شنبه 02 مرداد 1384, 11:28 صبح
جناب hex161 در صورتی که با اینستالر این کار رو انجام دادید بدیهی است که به کد نویسی نیازی نخواهید داشت مگر اینکه در خلال برنامه بخواهید این امکان رو فعال یا غیر فعال کنید یا اینکه مشخصاتشو تغییر بدید

جناب dr_g در جواب سوال اول و دوم شما باید عرض کنم برای این کار (کاری مشابه کار Winrar ) باید یک فایل dll آپارتمان بسازید و در رجیستری ثبت کنید
در مورد سوال سوم هم این کلمه کجاست ؟؟ اسم یه فایله؟؟

dr_g
یک شنبه 02 مرداد 1384, 12:10 عصر
با سلام
منظورم از کلمه همون کلماتی که داخل یه فایل متنی هستن هستش.که با انتخاب کلمه و کلیک راست بروی اون از منوی باز شده همراه با گزینه های Cut Copy Pasteو... گزینه Translate by... نیز باشه
ودر مورد اون Dll کمی بیشتر توضیح بدین(اگه مثالی دارین که خیلی عالیه)
ممنون

حامد مصافی
سه شنبه 04 مرداد 1384, 00:56 صبح
سلام
در مورد هر دو سوال متاسفانه من اطلاعی ندارم
شرمنده

نعیم رضاییان
جمعه 07 مرداد 1384, 13:37 عصر
اقا میشه بگین چه جوری میشه عکس به این item ها اضافه کرد

Fagat_tanhaie
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 00:28 صبح
سلام

گفته بودید :
lمن یه مثال برات نوشتم
این برنامه یک گزینه به راست کلیک فایل های با پسوند rtf اضافه می کنه و همونطور که خواسته بودید هنگام راست کلیک روی این فایل ها یک گزینه با عنوان Edit in GPad ظاهر می شه که با انتخاب اون فایل مورد نظر در این برنامه باز خواهد شد

(لطف کنید برای من هم بفرستید fagat_tanhaie@yahoo.com)

loads
شنبه 07 مرداد 1385, 17:33 عصر
سلام
آقا این فایلی رو که همه تو این تاپیک صحبتش رو کردن کجاست . گویا جناب BlackDal زحم آپلودش رو کشیده بودن . خواهشاً اگر کسی داره دوباره آپلود کنه . مرسی