ورود

View Full Version : سوال: مشکل در کوئری در بانک اکسس

Delphi7_love
سه شنبه 13 مهر 1389, 18:52 عصر
دارم برنامه ای برای املاک می نویسم که یه جدول مشتریان دارم ، لیست فروشندگان و خریداران در اون جدول هست ، باز یه جدول دیگه واسه ثبت فاکتور فروش ملک دارم . زمانی که یه فاکتور فروش ملک صادر میشه فقط کد خریدار و کد فروشنده ثبت میشه .
برای نمایش اطلاعات داخل دیبی گرید یک کوئری داخل خود اکسس درست کردم با نام moshtari (ابتدا یه کوئری از جدول مشتریان درست کردم با نام moshtari1) که فیلد های کد خریدار و کد فروشنده رو به جدول مشتری و کوئری مشتری وصل کردم . حالا اسم فیلد فروشنده شده moshtari.name و اسم فیلد خریدار شده moshtari1.name

مشکل اینجاست که نمیدونم این فیلدها رو چطور در دیبی گرید نشون بدم
هم name و هم moshtari.name رو امتحان کردم ولی نام اونها در دیبی گرید خالیه
برای رفع این مشکل چکار کنم؟

اصلا راهی که رفتم درسته؟
اگه این راهش نیست باید چکار کنم ؟
ممنون از اینکه حوصله خوندن کردید

behzadboloori
سه شنبه 13 مهر 1389, 19:55 عصر
اول باید یه adoquery روی فرمت بذاری بعد هم datasource
بعد هم گرید رو باید به datasource وصل کنی
البته باید توی SQLString مربوط به ADOQuery جمله select رو بنویسی بعد هم باید اکتیوش کنی

Delphi7_love
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:05 عصر
منظور رو بد گرفتی دوست عزیز

behzadboloori
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:09 عصر
اگه Select * بداری همه فیلدهای Query رو نمیاره؟؟؟؟

Delphi7_love
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:21 عصر
اگه Select * بداری همه فیلدهای Query رو نمیاره؟؟؟؟

چرا همه رو میاره ولی واسه اینکه بتونم عنوان ها رو فارسی کنم روی دیبی گرید دابل کلیک میکنم و به صورت دستی فیلدها رو انتخاب میکنم
حالا واسه نام این فیلد ها نمیدونم چی بنویسم که نشون داده شه چون نه با نام اصلی خودش و نه با نامی که در کوئری داخل اکسس میاد نشون داده نمیشه

behzadboloori
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:26 عصر
من از نامگداری فارسی فیلد درون Query استفاده میکنم(داخل خود اکسس) اینجوری برای خیلی کارهام راحتترم. نمیدونم این مشکل شما رو حل میکنه یا نه؟

K.Mohammadreza
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:56 عصر
چرا همه رو میاره ولی واسه اینکه بتونم عنوان ها رو فارسی کنم روی دیبی گرید دابل کلیک میکنم و به صورت دستی فیلدها رو انتخاب میکنم
حالا واسه نام این فیلد ها نمیدونم چی بنویسم که نشون داده شه چون نه با نام اصلی خودش و نه با نامی که در کوئری داخل اکسس میاد نشون داده نمیشه

راه حل ساده است ولي داري کوئري مينويسي به شکل زير عمل کن و ديگه نيازي نيست توي برنامه هم نام فيلدها را فارسي کني

select fname as [نام] , lnname as [نام خانوادگي] from tblInfo

Delphi7_love
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:16 عصر
ممنون
میخوام به همون روش استفاده کنم که مدیریت بهتری روی عنوان ها داشته باشم

راهی واسه حل کردن مشکل خودم نیست ؟

K.Mohammadreza
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:15 عصر
اگه امکان داره يک سورس ساده اي از برنامه اي که نوشتين بذارين

Delphi7_love
سه شنبه 13 مهر 1389, 23:01 عصر
از دوستان عزیز متشکرم حل شد