View Full Version : ایجاد یک تالار جدید
هم دانشگاهی
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:54 عصر
سلام بر همه دوستان!
یک پیشنهاد داشتم! البته ناگفته نماند خیلی جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم!
می خواستم اگر امکانش وجود داشته باشد همان طور که تالارهایی مثل++ C و Delphiو ...
وجود دارد یک تالار هم برای زبان تخصصی در سایت قرار بگیرد تا دوستان بتوانند مقالات و سوالات خود را راجع به زبان تخصصی مطرح کنند!
نمیدونم چند نفر با من موافق هستند اما فکر می کنم پیشنهاد خوبی باشه! :چشمک:
بازم ممنونم:لبخندساده:
علیرضا مداح
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:59 عصر
سلام،
قبلا" بخشی با عنوان "چی رو چی ترجمه کنیم؟" در سایت وجود داشت، اما به دلیل مغایرت با هدف اصلی سایت حذف شد، دقت کنید که اینجا مرجع تخصصی "برنامه نویسان" فارسی زبان می باشد،
با تشکر،/
حسین فلاحی
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:08 عصر
منم موافقم.
کدوم برنامه نویس می تونه بگه که اصلا به زبان سر و کارش نیفتاده. اتفاقا چون اینجا مخصوص برنامه نویس هاست می تونن در مورد یک کلمه یا مفهوم از زبان انگلیسی که یا معادل فارسیش رو پیدا نکردند یا معادل انگلیسی رو نمی دونن اونجا بپرسند.
مطمئنا یک برنامه نویس یک کلمه مرتبط به برنامه نویسی رو بهتر و مفهومی تر از یک شخصی که زبان رشته تخصصی اون بوده ، می دونه
در کل من موافقتم رو اعلام می کنم.
هم دانشگاهی
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:52 عصر
من هم با c77431 موافقم و دلیل مطرح کردن در خواستم هم همین بود!
چقدر مقاله بسیار خوب برنامه نویسی وجود داره که میشه اینها رو تو تالار مطرح کرد که دیگران هم استفاده کنند و هم اطلاعات خودمان بالا رود!
خلاصه خیلی خوب میشه اگه این تاپیک رو ایجاد کنیم!:چشمک:
بازم از همه ممنونم! :لبخندساده:
// ________________________________________
چرا برای رفتن به بهشت این قدر سخت میگیریم که سر از جهنم در می آوریم.
علیرضا مداح
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:59 عصر
سلام،
علاوه بر "زبان تخصصی" خیلی از موارد دیگری هم وجود دارد که ممکن است یک برنامه نویس با آن ها سر و کار داشته باشد، اما آیا لزوما" تمامی آن موارد مرتبط با برنامه نویسی است؟ خیر؛ وجود چنین بخشی نیز توجیهی در سایت برنامه نویس ندارد،/
Salar Ashgi
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:05 عصر
همانطور که علیرضا عزیز ، عرض کردند ، اگه اینطوری بخوایم حساب کنیم واسه برنامه نویسی بعضی چیزهای
دیگه هم پیش نیاز هست ، از جمله یک پایه مناسب از دانش ریاضی ، یعنی پس اون وقت باید بخشی هم جهت آموزش ریاضی طراحی بشه ؟! زبان انگلیسی لازم جهت برنامه نویسی را میتوان با خرید مجموعه های CD/DVD آموزش زبان انگلیسی ، به زیبایی یاد گرفت .
موفق باشید ./
Slytherin
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:06 عصر
سلام،
علاوه بر "زبان تخصصی" خیلی از موارد دیگری هم وجود دارد که ممکن است یک برنامه نویس با آن ها سر و کار داشته باشد، اما آیا لزوما" تمامی آن موارد مرتبط با برنامه نویسی است؟ خیر؛ وجود چنین بخشی نیز توجیهی در سایت برنامه نویس ندارد،/
حالا اگر "خیلی از موارد دیگر" در یک بخش جداگانه با عنوان بخش کمکی قرار بگیرند اشکالی پیش می آید؟:متفکر:
هم دانشگاهی
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:26 عصر
با تشکر از همه دوستان!
اما من خودم رو عرض می کنم در تالارهای مختلف که سوالی داشتم سوال مربوط به الگوریتم ( ریاضی ) رو در همون بخش مطرح میکردم و پاسخ هم می گرفتم!
اما بحث زبان تخصصی فرق دارد! من منظرم این است که دوستان می توانند مقالاتی را که جستجو کرده اند و به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگر است را ترجمه کرده و نکات و یا حتی ترجمه آن را در تالار قرار دهند تا سایرین هم استفاده نمایند.
من فکر نمیکنم این یک چیز عجیب و قریب باشد فقط به سطح برنامه نویسی خودمان اضافه می شود!
// ___________________________
چرا برای رفتن به بهشت این قدر سخت می گیریم که سر از جهنم در می آوریم.
Slytherin
سه شنبه 13 مهر 1389, 23:26 عصر
اگر قرار باشد در این انجمن همه چیز مربوط به برنامه نویسی باشد عملا بخش "تازههای دنیای کامپیوتر و فناوری" باید تعطیل شود!:چشمک:
Dr.Bronx
سه شنبه 13 مهر 1389, 23:39 عصر
من منظرم این است که دوستان می توانند مقالاتی را که جستجو کرده اند و به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگر است را ترجمه کرده و نکات و یا حتی ترجمه آن را در تالار قرار دهند تا سایرین هم استفاده نمایند
در بخش مقالات هم در حال حاظر که همین کار رو می کنند :متفکر:
اگر هم کسی مقاله خیلی تخصصی داشته باشه توی بخش خودش میزاره تا همه کسانی که اون زبان رو بلدند بخونند .
مثلا شما کتاب C# رو ترجمه کنید بزارید در بخش PHP !
چه سودی برای افرادی که PHP کار می کنند داره !
موفق باشید ./
هم دانشگاهی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 05:21 صبح
من هم با Hosna.soft موافقم.
ولی دوستان فراموش نکنید که بخش زبان تخصصی که فقط مربوط به مقالات C# و برنامه نویسی نیست!
مطالب و اصطلاحات فراوانی در مورد هوش مصنوعی , منطق فازی و کلی مطالب مفید دیگر است.
حالا اگر یک تالار در سایت باشد تا همه اینها در یک بخش قرار بگیرد به نظم مطالب تالار کمک نمیکند؟ به نظر من که این طور است! :چشمک:
بازم از همه ممنونم!
Dr.Bronx
چهارشنبه 14 مهر 1389, 11:52 صبح
بخش زبان تخصصی که فقط مربوط به مقالات C# و برنامه نویسی نیست!
بنده مثال عرض کردم دوست عزیز ؛
وگرنه مقاله های تخصصی مثلا در زمینه Phyton یا Perl یا WPF کم نیست .
این قضیه هم مثل همون داستان هوش مصنوعی هست . شما فعالیت کنید و مقالات رو قرار بدید اگر مدیران ببینید که استقبال زیاد هست حتما تالاری جداگانه برای اون قرار میدند .
موفق باشید ./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.