View Full Version : کدام محیط
oracle_dba
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:45 عصر
سلام
من با سی شارپ و دات نت کار می کنم ولی می خوام با جاوا شروع کنم . فکر کنم به خاطر شباهت با سی زیاد مشکلی نداشته باشم فقط محیط های مختلفی برای طراحی وجود داره مثل eclips که تو سازمانی که کار می کنم با همین برنامه کار می کنند .
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند و بگند از کجا شروع کنم ؟
devil00x
چهارشنبه 14 مهر 1389, 07:11 صبح
من هم دنبال همین هستم که بدونم با چه IDE میشه کار کرد.
خیلی ها همین eclips رو پیشنهاد میکنند ، اما من یه سری تحقیق کردم از جایی که اوراکل شرکت SUN رو خریده و تحت پوشش قرار داده و از جایی که میخایم با اوراکل ارتباط برقرار کنیم چرا با همون JDeveloper کار نکنیم.
لطفا دوستان هم نظرات خودشون رو اعلام بفرمایند.
Pouri_sb
چهارشنبه 14 مهر 1389, 16:09 عصر
IDE netbeans کار می کنم، هم کلاسا رو داره،آنلاین کامپایل می کنه.این خوبیاشه، مشکلی تا حالا ندیدم ازش
Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 19:27 عصر
من هم دنبال همین هستم که بدونم با چه IDE میشه کار کرد.
خیلی ها همین eclips رو پیشنهاد میکنند ، اما من یه سری تحقیق کردم از جایی که اوراکل شرکت SUN رو خریده و تحت پوشش قرار داده و از جایی که میخایم با اوراکل ارتباط برقرار کنیم چرا با همون JDeveloper کار نکنیم.
لطفا دوستان هم نظرات خودشون رو اعلام بفرمایند.
به پلاگین های eclipse هم توجه کنید
Danial_abdi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 07:09 صبح
من NetBeans 6.9 کار میکنم ، خوبه . البته اگر درست گفته باشم انتخاب IDE مقداری به کاربرد هم بستگی داره ؛
devil00x
پنج شنبه 15 مهر 1389, 07:11 صبح
به پلاگین های eclipse هم توجه کنید
ببخشید من با eclipse کار نکردم فقط نظرم رو دادم برای همین خواستم از دوستان که تجربیاتشون رو بیان کنند.
میشه شما در مورد پلاگین های موجودش توضیح بدین لطفا و اینکه چه کارایی دارند.
Cold.82
پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:44 عصر
ببخشید من با eclipse کار نکردم فقط نظرم رو دادم برای همین خواستم از دوستان که تجربیاتشون رو بیان کنند.
میشه شما در مورد پلاگین های موجودش توضیح بدین لطفا و اینکه چه کارایی دارند.
دوست عزیز نظر شما محترم
ببینید eclipse فقط محدود به زبان جاوا نیست شما می تونید درون آن کد نویسی کنیدبا زبانهایی نظیر
perl,C++,scala,python و غیره (البته باید پلاگین ها نصب شوند)
برای ecllipse پلاگین های زیادی وجود داره که از لینک زیر می تونید ببینید.توضیحاتشون هم هست.
http://marketplace.eclipse.orgشرکت های زیادی هم هستند که روی eclipse کار می کنند
بر فرض مثال google برای gwt و android
یا ibm و blackberry .
در ضمن برای eclipse با توجه به نیازتون می تونید پلاگین هم بنویسید.
در ثانی eclipse اپن سورس هست .
mojaAzimi
پنج شنبه 15 مهر 1389, 17:35 عصر
دوست عزیز تمتم پیز اای مه برای Eclipse گفتن برای netbeans هم هست. هم Open Source هست هم میشه پلاگین واسش نوشت. هم کلی پلاگین دازه فقط دسترسی بهش سخت چون ایران رو تحریم کرده. بعد هم پیشرفت netbeans خیلی سریع بوده و مهمتر تیم اصلی جاوا با طراحان netbeans رابطه دارند که کمک به بهتر شدن محیط می کنه. ولی نقص هایی هم داره بعضی جاها دست برنامه نویس بسته است خواستی مثال بزنم.
devil00x
شنبه 17 مهر 1389, 07:29 صبح
ببینید eclipse فقط محدود به زبان جاوا نیست شما می تونید درون آن کد نویسی کنیدبا زبانهایی نظیر
perl,C++,scala,python و غیره (البته باید پلاگین ها نصب شوند)
دوست عزیز اما ما در اینجا فقط جهت کدنویسی جاوا یک IDE میخایم شاید خیلی ها هیچ وقت اصلا سراغ این زبان هایی که از قابلیتهای این IDE هستند نروند ولی در حال جز یکی از کاندیدهای اصلی میشه در نظر داشت.
و اما netbeans هم همونطور که دوستمون گفتند قابلیت های زیادی داره و همچنین نقص های در کنارش.
و مهمتر تیم اصلی جاوا با طراحان netbeans رابطه دارند که کمک به بهتر شدن محیط می کنه. ولی نقص هایی هم داره بعضی جاها دست برنامه نویس بسته است خواستی مثال بزنم.
دوست عزیز این رو بر اساس چه مستندی بیان کردید؟؟؟؟
و حال انکه برنامه نویس های جاوا و شرکت سان که الان در اختیار شرکت اوراکل هستند پس باید JDeveloper هم از قدرت زیادی برخوردار باشه.
پس حالا سه انتخاب داریم:
1- JDeveloper
2- eclipse
3- netbeans
mojaAzimi
شنبه 17 مهر 1389, 10:10 صبح
باز سلام این رو خود شرکت سان اعلام کرده و توی سایت netbeans هم هست. بهد هم اگر دقت کنی تو آموزش های sun همش تاکید روی net beans هست. برنامه های jDeveloper و jBuilder خیلی خوبن ولی خیلی سنگین هستند.
devil00x
شنبه 17 مهر 1389, 11:49 صبح
پس طبق گفته شما یکی دیگه از قابلیتهای net beans سبکی و راحت اجرا شدن و یا راحت کامپایل کردن اون نسبت به سایر IDE های موجوده درسته؟؟؟
mohsen306
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:50 عصر
سلام:
دوستان خدا وکیلی محیط JetBrians Intellij IDEA بین همه محیط ها هم قوی و هم حرفه ای تره. البته مثل NetBeans محیط GUI یی User Freindly نداره
a_r0711
یک شنبه 02 آبان 1389, 15:45 عصر
سلام به نظر من Eclipseهم قویتره هم کاملتره برای انواع زبان هاب برنامه نویسیopen source تعبیه شده
jReihane
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:05 عصر
چند وقت پيش سايت infoWorld يه مقايسه بين IDEهاي محبوب انجام داده ... مقايسه خوبيه و مي شه باهاش تصميم گيري كرد. من هم با اكثر چيزهايي هم كه گفته موافقم. مثلا UI اي كه NetBeans داره رو هيچ كدوم ديگه ندارن، كار كردن با JDeveloper خيلي راحته، Eclipse خيلي حرفه ايه، IntelliJ واقعا كارآمده (و البته طرفداراش، حقيقتا طرفدارشن!!) و ...
اما مثلا با همه تعريف هايي كه از IntelliJ كرده، من با ظاهر IntelliJ كنار نميام! يعني به نظرم خيلي ظاهر تخت و خشكي داره... يه جوريه!
قسمت از مقاله رو كه ترجمه كردم براتون مي ذارم. مي دونم خيلي ترجمه خوبي نشده، سخت نگيرين!:لبخند:
اين لينك اصليشه:
http://www.infoworld.com/d/developer-world/infoworld-review-top-java-programming-tools-191?page=0
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.