ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی درباره کد CSS

ARC
چهارشنبه 14 مهر 1389, 01:04 صبح
سلام
من میخوام 2 تا عکس رو با تگ div و css کنار هم قرار بدم به شکلی که تصویر زیرش که به عنوان background هست تکرار بشه من کد div رو به این شکل نوشتم:

<div id="root">

<div id="1"> </div>

<div id="2"> </div>
</div>

و کد css رو هم به این شکل:

#root {width300px; background-image:url('../Images/bg.gif'); background-repeat:repeat-y;}
#1 {width100px; background-image:url('../Images/1.gif'); background-repeat:no-repeat; float:left;}
#2 {width100px; background-image:url('../Images/2.gif'); background-repeat:no-repeat; float:right;}

ولی دیگه عکسی که در تگ div با id= root بود دیگه تکرار نشد میشه رانمایی کنید چه کار کنم؟
اصلا چطور میشه یه table با css ساخت جوری که از position استفاده نشه و div اصلی که بقیه div ها داخلش قرار میگرن تکرار بشه؟

mohsen_Iran
چهارشنبه 14 مهر 1389, 11:51 صبح
سلام
شما برای دو تا div داخلتون عکس قرار دادید پس دیگه نباید Div ریشه بکگراندش نمایش داده بشه اگه می خوایید دیده بشه می تونید
background-color: transparent;
قرار بدید اینم در صورتی که یا عکس نداشته باشید یا اینکه عکسی که قرار میدید به صورت transparent باشه و با پسوند gif یا png تا زیر آن قابل نمایش باشه!

ARC
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:51 عصر
سلام
آقا محسن ممنون از جوابتون ولی این اون چیزی نبود که من خواستم شاید سوالم روشن نبوده ولی خودم فهمیدم باید چه کنم گفتم اینجا هم بگم شاید یه وقت یکی لازم داشت.
باید در ستایل DIV اصلی (که اینجا مال من root بود) این رو قرار بدیم.

overflow:auto;