View Full Version : مقدار دهی freetextbox با jquery
omid66
چهارشنبه 14 مهر 1389, 09:24 صبح
سلام به همگی
حقیقتش نمی دونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا در بخش جی کوئری
سوال: می خوام از طریق جی کوئری free textbox Editor رو مقدار دهی کنم ولی هرکار کردم نشد.
اگر کسی راهکاری داره ممنون میشم
mehdi.mousavi
چهارشنبه 14 مهر 1389, 12:09 عصر
سلام به همگی حقیقتش نمی دونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا در بخش جی کوئری سوال: می خوام از طریق جی کوئری free textbox Editor رو مقدار دهی کنم ولی هرکار کردم نشد. اگر کسی راهکاری داره ممنون میشم
سلام.
چه نیازی به jQuery هستش؟ FreeTextBox خودش JS API هایی برای کار با Editor مزبور (http://wiki.freetextbox.com/default.aspx/FreeTextBoxWiki.MajorFreeTextBoxJavaScriptFunction s) در نظر گرفته که می تونید با استفاده از اونها، HTML مربوطه رو Set/Get کنید. میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا دنبال چی هستید و jQuery رو چرا میخواهید وارد این سناریو کنید؟
موفق باشید.
omid66
چهارشنبه 14 مهر 1389, 14:40 عصر
سلام.
چه نیازی به jQuery هستش؟ FreeTextBox خودش JS API هایی برای کار با Editor مزبور (http://wiki.freetextbox.com/default.aspx/FreeTextBoxWiki.MajorFreeTextBoxJavaScriptFunction s) در نظر گرفته که می تونید با استفاده از اونها، HTML مربوطه رو Set/Get کنید. میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا دنبال چی هستید و jQuery رو چرا میخواهید وارد این سناریو کنید؟
موفق باشید.
فرض کنید می خوام صفحه مدیریت بخش اخبار رو تولید کنم و برای مشاهده لیست اخبار لیستی از اونها رو از طریق جی کوئری دریافت کرده و توی یک جدول مناسب قرارش میدم
اما نکته اینجاست که من می خوام وقتی روی ویرایش کلیک می کنه post back اتفاق نیفته و همینجا داخل یک تگ divای که اونو مخفی کردم (داخل text boxهای مربوطه) اطلاعات کاربر رو قرار بده
حالا من داخل این تگ div یک free text box دارم کی نمی تونم اونو مقدار دهی کنم. نمی دونم باید چکار کرد.
از توضیحی که دادید ممنون
mehdi.mousavi
چهارشنبه 14 مهر 1389, 16:51 عصر
فرض کنید می خوام صفحه مدیریت بخش اخبار رو تولید کنم و برای مشاهده لیست اخبار لیستی از اونها رو از طریق جی کوئری دریافت کرده و توی یک جدول مناسب قرارش میدم اما نکته اینجاست که من می خوام وقتی روی ویرایش کلیک می کنه post back اتفاق نیفته و همینجا داخل یک تگ divای که اونو مخفی کردم (داخل text boxهای مربوطه) اطلاعات کاربر رو قرار بده حالا من داخل این تگ div یک free text box دارم کی نمی تونم اونو مقدار دهی کنم. نمی دونم باید چکار کرد. از توضیحی که دادید ممنون
سلام.
خوب، چون FreeTextBox (که از این پس FTB می نویسم) یه ASP.NET Control هستش، مجبورید اونو بصورت Hidden رندر کنید (و الا نمی تونید کد مورد نظر رو سمت Client ایجاد کنید). سپس، وقتی کاربر کلید ویرایش رو زد، محتوای مورد نظر رو (که با jQuery قبلا از سرور گرفته اید) با استفاده از متودهای JavaScript ای که FTB براتون در نظر گرفته، روی اون Set کنید و در نهایت، کل Div مزبور رو (که FTB رو درونش گذاشته اید) Show کنید. اینطوری دیگه نیازی به PostBack اضافه به سمت سرور برای Render کردن FTB نیست، چون FTB در همون اولین درخواست برای Client رندر شده (اگرچه، شما با CSS اونو تا زدن کلید ویرایش روی صفحه نمایش نمی دید).
یه راه دیگه اینه که از jQuery Plugin ای به اسم CLEditor (http://premiumsoftware.net/cleditor/) استفاده کنید تا دیگه نیازی به Render کردن مخفیانه FTB در Initial PostBack نداشته باشید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.