View Full Version : چسباندن دو جدول به یکدیگر
Happy_davood
شنبه 01 مرداد 1384, 16:57 عصر
سلام
من دو تا select انجام دادم که برای مثال select اول دو تا ستون رو استخراج می کنه و select دوم هم سه تا رو .
الان می خوام نتیجه این دو تا select رو به صورت یه جدول با 5 ستون در بیارم . مثل اینکه دو تا جدول رو به هم دیگه از کناره هاشون می چسبونیم ؟
با تشکر
KazemAsgari
شنبه 01 مرداد 1384, 18:46 عصر
فکر می کنم باید از دستور UNION استفاده کنی به این صورت
قالب دستوری :
[SQL Statement 1]
UNION
[SQL Statement 2]
SELECT Date FROM Store_Information
UNION
SELECT Mode FROM Internet_Sales
AminSobati
یک شنبه 02 مرداد 1384, 00:04 صبح
داوود جان،
Join این کار رو انجام میده. Union به صورتی افقی زیر هم پیوند میزنه. ولی قبل از Join باید حداقل یک فیلد مشترک بین این دو جدول داشته باشین. آیا وجود داره؟
unknown
یک شنبه 02 مرداد 1384, 08:12 صبح
داوود جان میتونی دوتا ستون ثابت به هر یک از select ها اضافه کنی و روی این دو ستون ثابت آنه رو با هم Join کنی و حاصل رو به یک جدول cast کنی حال با یک select ساده فیلد هایی که لازم داری رو از ان بیرون بکشی
اگه نشد بگو تا ردیفش کنم
Happy_davood
یک شنبه 02 مرداد 1384, 12:49 عصر
سلام
راهنمایی خیلی خوبی بود . البته فکر نکنید از روی تنبلی هست ، به help نگاه کردم ولی چیزی در باره cast دستگیرم نشد . لطفاً یه نمونه بزارید . تشکر
AminSobati
دوشنبه 03 مرداد 1384, 16:43 عصر
داوود جان میتونی دوتا ستون ثابت به هر یک از select ها اضافه کنی و روی این دو ستون ثابت آنه رو با هم Join کنی و حاصل رو به یک جدول cast کنی حال با یک select ساده فیلد هایی که لازم داری رو از ان بیرون بکشی
اگه نشد بگو تا ردیفش کنم
راه حل عجیبی بود! میشه توضیح بدین!!
shahroozj
چهارشنبه 13 مهر 1384, 16:43 عصر
اگر دوتا جدولی که داری ارتباطی با هم ندارند از select زیر استفاده کن :
select a,b,c,'' as d,'' as e
from tablex
union
select '' as a , '' as b , '' as c , d, e
from table y
مقادیر '' به دلیل وجود نداشتن در table دوم است البته اگر این فیلد از نوع integer باشد باید مقدار 0 قرار داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.