PDA

View Full Version : سوال: نمایش دادن چند جدول توی DataGridView



AmirAmiri
چهارشنبه 14 مهر 1389, 17:12 عصر
سلام به تمامه اساتید گرامی.
من یک برنامه نوشتم که مثله SQL دستورات رو اجرا میکنه.
بدرد کسانی میخوره که SQL Server نصب نکردن و فقط SQLEXPRESS دارن.
حالا میخوام اطلاعات را توی DataGridView نمایش بدم اما مشکلم اینجاست:


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=57828&stc=1&d=1286366838


تو این عکس که ماله SQL Server هست، سه تا دستور SELECT نوشتم که همه اونا رو به صورت جداگانه نشون داده میخوام توی برنامه کاری کنم که وقتی طرف میاد چند تا دستور SELECT مینویسه، جدول DataGridView مثل این تصویر بشه.
در حاله حاظر فقط اولین دستور SELECT رو نشون میده.

ممکنه کمکم کنید؟

FastCode
چهارشنبه 14 مهر 1389, 17:48 عصر
یک کار بهتر این ه که تمام Result set ها رو توی یه array ذخیره کنی و لیستشون رو توی یه Data grid view نشون بدی, کاربر هم هر کدوم رو که انتخاب کرد نشونش بدی.
باور کن کسایی که اعصابشون از این حرکت مسخره چند تا گرید همزمان mssqlms خورده عاشق برنامت میشن.

AmirAmiri
چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:11 عصر
یک کار بهتر این ه که تمام Result set ها رو توی یه array ذخیره کنی و لیستشون رو توی یه Data grid view نشون بدی, کاربر هم هر کدوم رو که انتخاب کرد نشونش بدی.
باور کن کسایی که اعصابشون از این حرکت مسخره چند تا گرید همزمان mssqlms خورده عاشق برنامت میشن.
سلام FastCode عزیز. ممنون از راهنماییتون. :لبخندساده:
هیچ راهه دیگه ای به جز این نداره؟ آخه میخوام به طور مستقیم کار کنه نمیخوام اسم جداول لیست بشه بعد انتخابشون کنیم. البته اینم راهه خیلی خیلی خوبیه و اگه به هیچ نتیجه ای نرسم باید از همین روش استفاده کنم اما اگه بشه مثل همون تصویر درست کرد خیلی بهتره.

FastCode
چهارشنبه 14 مهر 1389, 21:48 عصر
سلام FastCode عزیز. ممنون از راهنماییتون. :لبخندساده:
هیچ راهه دیگه ای به جز این نداره؟ آخه میخوام به طور مستقیم کار کنه نمیخوام اسم جداول لیست بشه بعد انتخابشون کنیم. البته اینم راهه خیلی خیلی خوبیه و اگه به هیچ نتیجه ای نرسم باید از همین روش استفاده کنم اما اگه بشه مثل همون تصویر درست کرد خیلی بهتره.
فکر میکنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید.
جداول لیست نشن.result set ها لیست بشن.این دوتا خیلی با هم فرق داره.
من یه نمونه گزاشتم.تنها ستونی که لازمه ستون دومه ولی اگر بقیه رو هم بشه پیدا و نا پیدا کرد خیلی بهتر میشه.

AmirAmiri
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:45 عصر
فکر میکنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید.
جداول لیست نشن.result set ها لیست بشن.این دوتا خیلی با هم فرق داره.
من یه نمونه گزاشتم.تنها ستونی که لازمه ستون دومه ولی اگر بقیه رو هم بشه پیدا و نا پیدا کرد خیلی بهتر میشه.
FastCode جان باور کن من هنوزم منظورت رو متوجه نشدم. منظورت از Result Set چیه؟
این تصویری که گذاشتید نشان دهنده چیه؟ یعنی از چه روشی استفاده شده که قابل توجه باشه؟
من کمی گیج شدم.
ممنون از کمکت.

FastCode
پنج شنبه 15 مهر 1389, 06:39 صبح
http://en.wikipedia.org/wiki/Result_set