ورود

View Full Version : خبر: سهم مرورگر مایکروسافت از بازار به زیر 50 درصد رسید

taknegaar
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:32 عصر
نتایج جدیدترین بررسی های استات کانتر نشان می دهد که
سهم مایکروسافت از بازار مرورگرهای اینترنتی به زیر 50 درصد سقوط کرده است.

هم اکنون نسخه های مختلف مرورگر IE مایکروسافت معادل 49.87 درصد از بازار را در اختیار دارند
و مرورگر فایرفاکس ساخت بنیاد موزیلا با 31.5 درصد در رتبه دوم است.
رتبه سوم متعلق به مرورگر کروم گوگل است که 11.54 درصد از بازار را از آن خود کرده است.
کارشناسان StatCounter سقوط سهم مرورگر IE در بازار را نقطه عطفی در این زمینه دانسته اند.
جالب انکه دو سال قبل IE حدود 67 درصد از سهم بازار را در اختیار داشت.
در حالی که در سطح جهان مرورگرهای جایگزین IE‌ وضعیت خوبی دارند،
در امریکا این مرورگر کماکان بیش از 59 درصد از بازار را در اختیار دارد،
اما سهم ان در قاره اروپا 40.26 درصد است.
فایرفاکس در تمامی قاره ها رتبه دوم را از آن خود کرده است.
روند مروگر کروم همچنان صعودی است.

http://www.conceivablytech.com/wp-content/uploads/2010/10/statcounter.jpg

http://www.conceivablytech.com/3202/products/internet-explorer-dips-below-50-market-share

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8907140320

Dr.Bronx
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:43 عصر
هیچ وقت نتونستم درک کنم چرا این شرکت ها با Opera پدر کشتگی دارند .

متاسفانه هیچ کدوم از اینها حداقل برای من قابل قبول نیست و خیلی های دیگه هم همین نظر رو دارند .

موفق باشید ./

maysam.m
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:54 عصر

متاسفانه هیچ کدوم از اینها حداقل برای من قابل قبول نیست و خیلی های دیگه هم همین نظر رو دارند .

موفق باشید ./

من هم با نظر شما کاملا موافقم .

Nima_NF
پنج شنبه 15 مهر 1389, 01:16 صبح

موفق باشید ./
از آنجایی که Opera تمام تمرکزش در طراحی، بر روی افزایش سرعت می باشد و آن را هم از طریق سیستم caching و compress کردن و امثال آن (از طریق سرورهای واسط) انجام می دهد، لذا برای خیلی از شرکت ها مطلوب نیست که آن را پشتیانی کنند.
وقتی که مهم ترین چیز یعنی موقعیت مکانی افراد (توسط IP منحصر به فرد) نادیده گرفته می شود و این سرور واسط Opera می باشد که کاربر در نظر گرفته می شود، پس برای بسیاری از ارائه دهنده های تبلیغات، گذرگاه ها مالی که امنیت بایستی داشته باشد، سیستم های دانشگاه ها، بانک ها و کلا هر سایتی که نمی تواند IP حقیقی فرد را مستقیم دریافت کند، نمی تواند گزینه خوبی باشد.
پس به همین ترتیب پشتیبانی کمتر سایت ها از Opera (به علاوه ناسازگاری خود Opera با سایت ها!)، باعث کم شدن کاربران آن می شود.

NASA_DE
پنج شنبه 15 مهر 1389, 02:18 صبح
به نظر بنده گوگل کروم در آینده گوی سبقت از همه مرورگر ها را خواهد ربود.

vB.N3T
پنج شنبه 15 مهر 1389, 12:26 عصر
به نظر من فایر فاکس بیشتر از اینکه بیاد رو سرعت تمرکز کنه داره به افزونه هاش فکر میکنه.....اپرا تنها مشکلی که داره اینه که وقتی مرور گر باز باشه سیستم رو ریست کنی از روی کیس مرور گر دچار افت میشه و از بهبودش کاسته میشه

Netsky
شنبه 17 مهر 1389, 13:12 عصر
سلام .
با تشکر از جناب taknegaar به خاطر این خبر .
بابا IE دیگه ترکیده . البته میگن این ورژن 9 یه خورده بهتر شده ولی بازم فکر نمیکنم به پای کروم و FF برسه .
در مورد اپرا هم باید بگم که مرورگر خوبیه ولی نمیدونم چرا وقتی دارم باهاش کار میکنم حس خوبی ندارم . این مورد رو از چندتا دوست دیگه هم شنیدم .
ولی خداییش این کروم جیگر طلا واقعا همه رو ترکونده . با نظر جناب NASA_DE کاملا موافقم . در آینده تمامی مرورگرها زیر سایه گوگل کروم محو میشن .