ورود

View Full Version : بازبایی جزئیات خبر از طریق Ajax

ali_mnkt
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:44 عصر
با سلام

من یک grid view دارم که در اون یک Template Filde تعریف کردم و در اون Template Filde یکlink buttom در اصل در این گرید اخبار سایت نمایش داده می شه و روی اون link buttom هم که کلیک
می کنم قرار جزئیات اون خبر از database واکشی بشه و در textbox هایی نمایش داده بشه

اما من می خوام عمل واکشی بدون postback انجام بشه یه چیزی تو مایه های Ajax اما نمی دونم باید چطور این کار رو انجام بدم . از دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه ممنونش می شم. اگه کد این عملیات رو هم بذاره که خیلی خیلی ممنونش می شم

raziee
پنج شنبه 15 مهر 1389, 00:19 صبح
یه چیزی تو مایه های Ajax
یعنی چی تو مایه های Ajax؟
این چه ادبیاتی هست؟

اما نمی دونم باید چطور این کار رو انجام بدم . از دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه ممنونش می شم. اگه کد این عملیات رو هم بذاره که خیلی خیلی ممنونش می شم
من یک نمونه ی کوچیکی از استفاده ی JQuery در ASP.NET (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249838) نوشتم.
کد هاش رو ببینید.

mohsen_zelzela00
پنج شنبه 15 مهر 1389, 10:29 صبح
با سلام

من یک grid view دارم که در اون یک Template Filde تعریف کردم و در اون Template Filde یکlink buttom در اصل در این گرید اخبار سایت نمایش داده می شه و روی اون link buttom هم که کلیک
می کنم قرار جزئیات اون خبر از database واکشی بشه و در textbox هایی نمایش داده بشه

اما من می خوام عمل واکشی بدون postback انجام بشه یه چیزی تو مایه های Ajax اما نمی دونم باید چطور این کار رو انجام بدم . از دوستان اگر کسی می تونه کمک کنه ممنونش می شم. اگه کد این عملیات رو هم بذاره که خیلی خیلی ممنونش می شم

دوست عزیز شما می تونید برای این کار از WebMethod استفاده کنید یا اینکه از Ajax jQuery استفاده کنید که اگه بخوایید از WebMethod در این سایت جستجو کنید حتماً جواب سوالتون رو پیدا می کنید و اگه بخوایید از jQuery استفاده کنید می تونید از پروژه دوست عزیزمان آقا raziee (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=95909) استفاده کنید.

hamid_shrk
پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:38 عصر
با سلام
دوست عزیز شما باید از Update Panel که تو زبانه Ajax قرار داره استفاده کنید.
طریقه کار کردن باهاش هم خیلی سادست
کافیه او کنترول هایی که نمی خواید با کلیک روی اونها صفحه Refresh بشه رو داخل Update Panel بندازید.