mpmsoft
پنج شنبه 15 مهر 1389, 10:34 صبح
دوستان من به تازگی شروع به کار با sharepoint کردم و یک کتاب به زبان فارسی تهیه کردم و قدم به قدوم با اون جلو می رم
همه مراحل خوب پیش میرفت تا رسیدم به بخش نحوه ساخت یک وب اپلیکیشن جدید
البته نا گفته نماند من تنظیمات incoming mail و outgoing mail رو انجام ندادم چون نیازی نداشتم
در هر صورت من موارد administrator task رو بروی complete قرار دادم
منتها همچنان Server Farm configuration not complete به من نمایش داده می شه
حالا زمانی که می خوام یک Web application ایجاد کنم بعد از انتخاب تنظیمات پیش فرض و مشخص کردن نام بانک اطلاعاتی بروی دکمه OK کلیک می کنم و یک پنجره به من نمایش داده می شه به منظوره please wait ...
بعد از چند ثانیه یک صفحه Error نمایش داده می شه و از من می خواد یک فایل لاگ رو بخونم و فایل لاگ فکر می کنم فقط برای کارشناسان ماکروسافت معنی داره من که چیزی نفهمیدم
در کل بعد از نمایش این پیغام انگار شیرپوینت بهم میریزه دیگه باز هم نمی شه صفحات نمایش داده نمی شه حتی به صفحه ورودی اول شیرپوینت هم وارد نمی شه باید یک بار server farm رو حذف کنم دوباره نصب کنم. تا حالا بیشتر از 5 بار این عملیات رو انجام دادم
شیرپونت : 2007 MOSS
.netframe work 3
visual studio 2010 installed
iis6 installed
SQL server 2005
همه مراحل خوب پیش میرفت تا رسیدم به بخش نحوه ساخت یک وب اپلیکیشن جدید
البته نا گفته نماند من تنظیمات incoming mail و outgoing mail رو انجام ندادم چون نیازی نداشتم
در هر صورت من موارد administrator task رو بروی complete قرار دادم
منتها همچنان Server Farm configuration not complete به من نمایش داده می شه
حالا زمانی که می خوام یک Web application ایجاد کنم بعد از انتخاب تنظیمات پیش فرض و مشخص کردن نام بانک اطلاعاتی بروی دکمه OK کلیک می کنم و یک پنجره به من نمایش داده می شه به منظوره please wait ...
بعد از چند ثانیه یک صفحه Error نمایش داده می شه و از من می خواد یک فایل لاگ رو بخونم و فایل لاگ فکر می کنم فقط برای کارشناسان ماکروسافت معنی داره من که چیزی نفهمیدم
در کل بعد از نمایش این پیغام انگار شیرپوینت بهم میریزه دیگه باز هم نمی شه صفحات نمایش داده نمی شه حتی به صفحه ورودی اول شیرپوینت هم وارد نمی شه باید یک بار server farm رو حذف کنم دوباره نصب کنم. تا حالا بیشتر از 5 بار این عملیات رو انجام دادم
شیرپونت : 2007 MOSS
.netframe work 3
visual studio 2010 installed
iis6 installed
SQL server 2005