View Full Version : سوال: استفاده از Barcode Reader در دلفی
sabajamalian
پنج شنبه 15 مهر 1389, 12:34 عصر
سلام
وقتی از دستگاه Barcode Reader توی دلفی استفاده می کنم، خروجی این دستگاه که همون مقدار barcode هست مثل خروجی کی برد عمل می کنه و هرجا که curser مربوط به کی برد وجود داشته باشه این خروجی چاپ میشه. چه طور می تونم این خروجی رو مدیریت کنم؟ آیا کامپوننت خاصی برای کار با دستگاه barcode reader وجود داره؟!
hamid-nic
پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:47 عصر
سلام
دوست عزیز اکثر Barcode Reader ها به همین سبک کار می کنند . هر جا که کرسر فعال باشه مقدار خوانده شده را وارد می کنه .
Mahmood_M
پنج شنبه 15 مهر 1389, 13:50 عصر
در مورد مدیریت کلیدهای ورودی صفحه کلید چندین مقاله و تاپیک در سایت موجود هست ، اگر جستجو کنید زودتر به جواب می رسید ...
sabajamalian
پنج شنبه 15 مهر 1389, 14:17 عصر
دوست عزیز اکثر Barcode Reader ها به همین سبک کار می کنند . هر جا که کرسر فعال باشه مقدار خوانده شده را وارد می کنه .
یعنی قبل از این که بخوان مقدار خوانده شده رو بفرستن یه signal خاص یا کاراکتر ثابت رو نمی فرستن؟! اصلا اعلام وجود نمی کنند که بشه حداقل یه جوری کنترلشون کرد ؟!
حمیدرضاصادقیان
جمعه 16 مهر 1389, 09:37 صبح
سلام.شما میتونی کنترل اونو توی رویدادهای کامپوننتهای مختلف مثل onkeydown یا onchange کنترل کنید.که اگر روی کامپوننت مورد نظر شما نبود تغییرات اعمال نشه.
من الان خودم به این روش دارم کنترل میکنم.
تنها پارامتری که بارکد خوان ها ارسال میکنند بعد از مقدار خوانده شده کارکتر ENTER رو ارسال میکنند.
که اونهم انتهای متن خوانده شده است.
Delphi7_love
جمعه 16 مهر 1389, 11:58 صبح
سلام
تا حالا من با این دستگاه کار نکردم
اگه به کامپیوتر وصل باشه برای گرفتن بارکد از دستگاه کد نویسی میخواد یا هر جا کرسر باشه کد قرار میگیره ؟
یا نمونه هاش متفاوته ؟
hamid-nic
جمعه 16 مهر 1389, 13:04 عصر
سلام
تا حالا من با این دستگاه کار نکردم
اگه به کامپیوتر وصل باشه برای گرفتن بارکد از دستگاه کد نویسی میخواد یا هر جا کرسر باشه کد قرار میگیره ؟
یا نمونه هاش متفاوته ؟
اکثر اونها به این صورت هست که هر جا کرسر فعال باشه کد قرار می گیره .
البته نمونه های دیگه ای هم وجود داره .
alinikaein
شنبه 17 مهر 1389, 01:24 صبح
تنها پارامتری که بارکد خوان ها ارسال میکنند بعد از مقدار خوانده شده کارکتر ENTER رو ارسال میکنند.
که اونهم انتهای متن خوانده شده است.
اين مطلب اختصاصي نيست، بعضي باركدخوانها، اين قابليت را دارند كه كاراكتر آخر را بشه تنظيم كرد، مثلاً به جاي Enter چيزي تايپ نكنند يا مثلاً Space را تايپ كنند.
كليت كار باركدخوانهاي جديد كه به پورت USB وصل ميشند، به اين صورت هست كه به صورت يك صفحه كليد عمل ميكنند، يعني دقيقاً عمل يك صفحه كليد را انجام ميدن، با اين تفاوت كه صفحه كليد را شما كليدها را فشار ميديد، ولي باركدخوان از روي علائم، ميگه كدوم كليدها فشرده شدند. حتي در برخي از كدگذاريها امكان استفاده از كدهاي اسكي و كاراكترهاي كنترلي وجود داره، كه باركدخوان دقيقاً مثل فشردن كليدهاي مشابه بر روي صفحهكليد اونها را به كامپيوتر منتقل ميكنه.
در مورد اين كه كجا عمل ميكنه، دقيقاً همون جاهايي كه صفحه كليد عمل ميكنه. حتي اگه از كاراكترهاي كنترلي استفاده كرده باشيد، مثل اين ميمونه كه شما روي صفحه كليد Ctrl يا Alt را نگه داشتيد و يك كليد زديد. جهت كسب اطلاعات بيشتر ميتونيد در مورد Code 128A يه جستجويي بكنيد.
يا علي... موفق باشيد...
mahboube
سه شنبه 23 فروردین 1390, 08:56 صبح
سلام
من يك جا ديدم كه نوشته بود مي شه تنظيم شون كرد كه يك سري كاراكترهاي خاص هم بفرستند و بشه كنترلشون كرد.كسي از دوستان اين كارو انجام نداده؟
basically you can configure the scanner to send some characters that basically tell the computer "hi, it's me". When you see those characters in your input stream, you know the information is coming from the barcode scanner, not from something the user typed on the keyboard. Did you check the manual that came with your barcode scanner? It should have more information about this
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.