ورود

View Full Version : قیمت یک پروژه مطب

میلاد قاضی پور
جمعه 16 مهر 1389, 05:24 صبح
سلام . یک برنامه مطب داریم که امکانات زیر رو داراست. در یه شهر کوچیک چه قیمتی براش منصفانه هست ؟

1- قسمت نگهبانی
2-منشی
3-پزشک(ادمین)
4-داروخانه
5- هیچکدام(جو گرفت)

این پروژه تحت شبکه هست یعنی نگهبان نام و نام خانوادگی بیمار رو ثبت میکنه و منشی جزئیات بیشتری مثلا اضافه میکنه و خیلی کارهای دیگه .
و من چون تجربه نوشتن همچین برنامه ای رو ندارم و نمیدونم چه امکاناتی یک پروژه باید مطب داشته باشه میخوام ازتون در این مورد هم سوأل کنم.از همه دوستان سپاسگذارم. :لبخندساده:

ehsan78mp
جمعه 16 مهر 1389, 07:15 صبح
امکاناتش خوبه. ولی بهتر بود در تالار ارزیابی نرم افزار مطرح می کردین.

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 07:47 صبح
باید از برنامتون چند تا عکس قرار بدید + امکانات جزئی تر ، مثلا نحوه گزارش گیری ، گزارش گیری بر اساس ؟ ، بانک اطلاعاتی چی هست ؟

میلاد قاضی پور
جمعه 16 مهر 1389, 08:31 صبح
بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور . عکس فعلا قابل ارائه نیست اما چیز معمولی ای هست و پیچیدگی خاصی نداره گزارشات هم کریستال ریپورت و بر اساسشو منظورتونو نگرفتم .
اگر دوستان بازهم تأیید میکنن من منتقل کنم تاپیک رو .

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 08:44 صبح
گزارشات هم کریستال ریپورت و بر اساسشو منظورتونو نگرفتم .
منظور اینکه چه گزارشاتی میده ؟ مثلا لیست بیماران ، لیست بیماران ماه گذشته ، لیست بیماران با موضوع سر درد و ...

بله این تاپیک مربوط به بخش ارزیابی نرم افزار میشه ...

میلاد قاضی پور
جمعه 16 مهر 1389, 11:31 صبح
لیست مراجعین هفته گذشته
لیست مراجعین اورژانسی
مشخصات بیمار
لیست ورود و خروج روز جاری
گزارشات فعلا به همین تعداده

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 12:53 عصر
اگر سفارشی نیست 70 تا 100 .

میلاد قاضی پور
جمعه 16 مهر 1389, 17:56 عصر
:لبخند:he he........یاح یاححح یاححح
ممنون از راهنمایی شما .اینکه در شهر کوچیکی قراره بروش برسه هم مد نظر قرار گرفت انشالله دیگه :)

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 18:13 عصر
:لبخند:he he........یاح یاححح یاححح
ممنون از راهنمایی شما .اینکه در شهر کوچیکی قراره بروش برسه هم مد نظر قرار گرفت انشالله دیگه :)

نه در نظر گرفته نشده بود ، 50 هم دادی خوبه ، البته اگر چند تا ازش بفروشی برات بهتره ...

csharpprogramer88
شنبه 17 مهر 1389, 21:05 عصر
به نظر من حتي اگر در شهر كوچيك هم باشه خيلي هم نبايد قيمت نرم افزار را پايين آورد

xxxxx_xxxxx
شنبه 17 مهر 1389, 21:22 عصر
واقعاً کار برنامه نویس باید به جایی برسه که یک Application رو 50 هزار تومان بفروشه؟
چند ساعت روی برنامه زمان صرف کردید؟ 50 تومان ارزش وقتی که براش گذاشتید رو داره؟ فکر نمی کنم!
یک پروژه دانشجویی که 50 خط بیشتر نمیشه رو الان 50 تومان می نویسند.
اینقدر ارزش کار خودتون رو پایین نیارید.

برای این که برنامه رو به قیمت واقعی و منصفانه بفروشید باید مشتری رو توجیه کنید که به این برنامه نیاز داره و براش توضیح بدید که اگر از این برنامه استفاده کنه چقدر به نفعش هست و ... . در کل باید به مشتری بفهمونید که به این برنامه نیاز داره.

butterfly8528
یک شنبه 18 مهر 1389, 02:13 صبح
سلام .

برنامه ای رو که حاصل n شب نخوابی بوده رو مفت نفروش !

مفت فروشی = خیانت به جامعه برنامه نویسی !

taghvajou
یک شنبه 18 مهر 1389, 03:08 صبح
سلام به همه
منم هم با نظر csharpprogramer88 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=114157) موافقم.
با توجه به اینکه احتمالا تو شهر کوچیک دکترهایی که همزمان هم بخش پذیرش داشته باشند و هم بخش پرستاری و منشی و ... کمه، شما برنامه تو نسخه های مختلف و بالتبع با قیمت های مختلف ارائه کن.
این جوری هم قیمت تحت کنترل خودت میشه و هم امکانات الکی به مشتری ندادی که با استفاده نکردنش و رایگان بدست آوردنش دچار سوتفاهم بشه

ad.davachi
یک شنبه 18 مهر 1389, 13:38 عصر
سلام من هم با بقیه موافقم شما اول بگو 200 که حد اقل 100 بگیری

میلاد قاضی پور
سه شنبه 20 مهر 1389, 17:01 عصر
نظرات جالبی بود . بسیار استفاده کردم و تا حد امکان قیمت بالایی رو پیشنهاد میدم و یا هیچ