View Full Version : سوال: دسترسی به کنترلهای صفحه default از صفحه دیگر
khorsandreza
جمعه 16 مهر 1389, 10:52 صبح
سلام:
من مستر پیج ندارم فرم اصلی default.aspx است و برچسب مورد نظر در همین صفحه default میباشد میخواهم از صفحه news.aspx در صفحه default.aspx مقدار برچسب را تغییر دهم
اقای بهروز راد در تایپک http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=169613 در مورد مستر پیج توضیح مفصلی دادند ولی بدون مستر پیج اگر دوستان تجربه دارند
ممنون خواهم بود
موفق باشید
یا علی
raziee
جمعه 16 مهر 1389, 11:13 صبح
سلام:
من مستر پیج ندارم فرم اصلی default.aspx است و برچسب مورد نظر در همین صفحه default میباشد میخواهم از صفحه news.aspx در صفحه default.aspx مقدار برچسب را تغییر دهم
اقای بهروز راد در تایپک http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=169613 در مورد مستر پیج توضیح مفصلی دادند ولی بدون مستر پیج اگر دوستان تجربه دارند
ممنون خواهم بود
موفق باشید
یا علی
از صفحه ی News.aspx مقدار کنترلی در Default.aspx رو تغییر بدی؟ سناریوت هر چی که هست
فکر میکنم منظور جناب راد از اینکه"هر چی که هست" این بود که سناریویی که قصد دارید پیاده کنید اشتباه هست.
یعنی چی که از یک صفحه به یک صفحه ی دیگه دسترسی داشت(البته در سرور)؟؟!!
MasterPage و Content Page به هم ارتباط دارند. در انتها یک خروجی رو میدند.
هدفتون چیه؟ میخواهید چی کار کنید؟
سناریوتون رو عوض کنید.
aserfg
جمعه 16 مهر 1389, 11:34 صبح
سلام دوست عزیز دسترسی به کنترلی از یک صفحه که از مستر پیج خوراک می بره معنا داره و لی این کاری که شما می خوای ؟؟؟
khorsandreza
جمعه 16 مهر 1389, 11:35 صبح
سلام:
لطفا تصویر را ببینید
می خواهم وقتی کاربر روی کلید فشار داد عنوان کلید به عنوان پنل خبر منتقل بشود لازم به توصیح است کلید های سمت راست از UC فراخوانی میشه و پنل خبر در صفحه default قرار دارد سناریو به شکل زیر است
بعد از فشرده شدن کلید صفحه ای به نام xxxnews.aspx قراخوانی میشه و از انجائی که target کلید به ifirm موجود در صفحه default اشاره میکند متن ایجاد شده در xxxnews.aspx در صفحه نمایشdefault داده میشود
http://irupload.ir/images/0jzm2bfyvxvf8wmx759.jpg
aminghaderi
جمعه 16 مهر 1389, 14:54 عصر
به نظر شما QueryString یا فارسیش "رشته تقاضا" کاربردش کجاست؟!؟!؟!
khorsandreza
جمعه 16 مهر 1389, 19:28 عصر
به نظر شما QueryString یا فارسیش "رشته تقاضا" کاربردش کجاست؟!؟!؟!
من صفحه default را فرا خوانی نمیکنم که از روش شما استفاده کنم ضممنا مشکل حل شد حالا فرصت ندارم رو سایت برای استفاده عموم قرار میدم با استفاده از جاوا انجام شد
salehbagheri
جمعه 16 مهر 1389, 20:52 عصر
ميتونم بپرسم چرا صفحه Default خود را به عنوان Master انتخاب نميكنيد؟ يا اينكه چرا UC خود را در MasterPage وارد نميكنيد؟ :متفکر:
منظورتون از ifirm هم iframe هست احتمالا !!! :متفکر:
من صفحه default را فرا خوانی نمیکنم که از روش شما استفاده کنم ضممنا مشکل حل شد حالا فرصت ندارم رو سایت برای استفاده عموم قرار میدم با استفاده از جاوا انجام شد
اين كار شما مثل اين هست كه به شما يك جعبه ابزار و يك پيچ مهره بدند و بگويند كه اين پيچ و مهره رو از هم باز كنيد!
پس از انجام اين كار از شما بپرسند با كدوم ابزار بازش كرديد و شما بگيد با قاشق و چنگال !!! :گیج:
توصيه ميكنم كمي در مورد توانايي هاي Master Page بخونيد ...
khorsandreza
شنبه 17 مهر 1389, 08:32 صبح
ممنون از توجه شما
حقیقت خودم هم به مشکل بر خورد کردم ولذا مجبور شدم دیشب تا صبح بنشینم مستر پیج اضافه کنم و استفاده از <iframe> هم تقریبا کار اشتباهی بود کلی مشکل ایجاد کرد علی الحال بابت راهنمائی از همه دوستان تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.