View Full Version : مبتدی: كار با asp
baharane
جمعه 16 مهر 1389, 11:25 صبح
با سلام و احترام
. من نرم افزار asp maker8, را از سايتي دانلود كردم .كه روش كارش را نمي دانم.
از هر كس وهر كجا كه پرسيدم هيچ جواب قاتع كننده اي ندادند
من چند فايل را ساختم و نياز به سرهم بندي و تدوين آن ها دارم مثلا ارسال اطلاعات فرم به بانك اطلاعاتي راستش هنوز asp كار نكردم گفتم يه نرم افزار آماده است و كار
با آن اسان تره ميخوام بدونم چه طور ميشه با آن فايل ها را سرهم بندي كرد و يك پروژه در آورد.
اين فايل ها ساخته شده نرم افزار اصلا اجرا نميشن توي هيچ محيطي فقط كد هستن. و هم چنين
IIS روبرای سیستمم فعال کردم تا بتونم با استفاده از localhost فایلها رو اجرا کنم ولي باز هم هيچ نتيجه اي نگرفتم .
خواهشمندم مرا راهنمايي فرماييد.
از راهنمايي شما ممنونم.
mmnoody2006
جمعه 16 مهر 1389, 11:32 صبح
دوست عزیز شما بهتره تو کار سروهم بندی نری وقتت تلف می شه برای ساختن یه پروژه به چیزای بیشتری نیاز داری
reza6966
جمعه 16 مهر 1389, 12:52 عصر
دوست عزیز , اگه قصد یادگیری ای اس پی داری , سعی کن پایه ای یاد بگیری ...
و کار با ویژوال استدیو رو تجربه کنید ...
این نرم افزار ها به هیچ وجه توصیه نمی شود , و صحبت های دوستمون mmnoody2006 صحیح می باشد
موفق باشید
baharane
جمعه 16 مهر 1389, 20:52 عصر
دوست عزیز , اگه قصد یادگیری ای اس پی داری , سعی کن پایه ای یاد بگیری ...
و کار با ویژوال استدیو رو تجربه کنید ...
این نرم افزار ها به هیچ وجه توصیه نمی شود , و صحبت های دوستمون mmnoody2006 صحیح می باشد
موفق باشید
خيلي ممنون از پاسخ شما
من ویژوال استدیو خوب بلد نيستم سخته خواستم ای اس پی ياد بگيرم همين اساتيد سايت
فرمودند كه بهتره php كار كنم و لي بعد از ساعاتي طولاني براي جستجوي مفسر يك فايل بي سرو ته دانلود كردم حالا نمي دونم چه كار كنم مدير گروه دانشگاه و هيچ كس هم نيست
كه كمكم كند ...
aminghaderi
جمعه 16 مهر 1389, 21:45 عصر
همين اساتيد سايت
فرمودند كه بهتره php كار كنم و لي بعد از ساعاتي طولاني براي جستجوي مفسر يك فايل بي سرو ته دانلود كردم حالا نمي دونم چه كار كنم مدير گروه دانشگاه و هيچ كس هم نيست
كه كمكم كند ...
اون اساتیدی که راهنمایی کردند ، احتمالا php کار بودند و یا اگر هم Asp.net کار بودند ، تجربه و سواد انها اینقدر کم بوده که گفتند شما بری سراغ php ، این جور افراد رو استاد خطاب نمی کنند ، عزیز!!
استاد ارج و قرب داره به هر کی هرکی که استاد نمی شه گفت؟!
خواستید من چند تا استاد توی همین بخش بهتون معرفی می کنم ، می تونید این موضوع رو از اونها هم بپرسید تا چندید صفحه برای شما از توانایی ها دات نت بنویسند؟!
نه من مایلم مقایسه ای انجام بدم و نه اینجا مکانش هست و اصلا مقایسه برای زبانها یا تکنولوژی ها طراحی وب درست نیست؟! ، وگرنه براتون بازش می کردم توانایی هایی که دات نت داره ، اما PHP نداره؟!
موفق باشی.
mmnoody2006
جمعه 16 مهر 1389, 21:58 عصر
دوست عزیز مقایسه php با .net فوق العاده بچه گانه می شه گفت هست (نظر شخصی)
انگار داری یه بچه بی پدر و مادر رو با یه بچه که پدر و مادرش دکتر هستن مقایسه می کنی
برای یاد گرفتن بهترین راهی که بهت پیشنهاد می کنم بالای همین سایت توجه کرده باشی کلاس هایی برگزار می شه توش شرکت کن
aminghaderi
جمعه 16 مهر 1389, 22:31 عصر
انگار داری یه بچه بی پدر و مادر رو با یه بچه که پدر و مادرش دکتر هستن مقایسه می کنی
بابا دیگه این طوری هم که نیست ؟! :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
اون بنده خدا هم پدرش دکتر بوده ؟!:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.