ورود

View Full Version : سوال: مرتب سازی برحسب فیلد های مختلف با StoredProc استاندارد دلفی

hamid-nic
جمعه 16 مهر 1389, 13:10 عصر
سلام دوستان ، وقتتان بخیر
من در یک برنامه از sp برای نمایش و جست و جو و . . . اطلاعات استفاده کردم قبلا از مجموعه ی SDAC استفاده می کردم اما در این پروژه از کامپوننت های استاندارد دلفی (نسخه ی 7) استفاده کردم .
اما با StoredProc استاندارد دلفی ، مرتب سازی بر حسب فیلد های مخلتف را چگونه انجام بدهم ؟
یه کارهایی کردم اما جواب نگرفتم .
چون بعضی از خاصیت های مجموعه ی SDAC در کامپوننت استاندارد دلفی (AdoStoredProc) وجود ندارد . به خاطر همین نتونستم به نتیجه برسم .
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند .

hadisalahi2
جمعه 16 مهر 1389, 16:32 عصر
اما با StoredProc استاندارد دلفی ، مرتب سازی بر حسب فیلد های مخلتف را چگونه انجام بدهم ؟

اگه منظورت مرتب سازی رکوردهاست که خوب خیلی ساده باید از دستور order by توی Select استفاده کنی و ربطی هم به اینکه از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی نداره.

یه کارهایی کردم اما جواب نگرفتم .

مثلا چه کارهایی؟

چون بعضی از خاصیت های مجموعه ی SDAC در کامپوننت استاندارد دلفی (AdoStoredProc) وجود ندارد . به خاطر همین نتونستم به نتیجه برسم .

مثلا چه خاصیت هایی AdoStoredProc داره که SDAC نداره؟

hamid-nic
جمعه 16 مهر 1389, 18:10 عصر
اگه منظورت مرتب سازی رکوردهاست که خوب خیلی ساده باید از دستور order by توی Select استفاده کنی و ربطی هم به اینکه از کدوم تکنولوژی استفاده میکنی نداره.
دوست عزیز بدون استفاده از خاصیت Order By می خواهم به این هدف برسم .

مثلا چه کارهایی؟
من قبلا با مجموعه ی Sdac به این شکل که می نوشتم جواب می گرفتم

DataModule2.SpSelectAll.IndexFieldNames := 'code';

مثلا چه خاصیت هایی AdoStoredProc داره که SDAC نداره؟
شما مثل اینکه کامل متن سوال را نخواندید من گفتم Sdac یه خاصیت هایی داره که AdoStore استاندارد دلفی نداره . نه بر عکسش .
نمونه اش هم همین کد بالا .

hadisalahi2
جمعه 16 مهر 1389, 18:32 عصر
خوب اگه میخواید با stored Procedure کار کنید، بهترین راه استفاده از همون Order By هستش.
حالا چرا میخواید از روش دیگه ای استفاده کنید؟

hamid-nic
جمعه 16 مهر 1389, 18:50 عصر
خوب اگه میخواید با stored Procedure کار کنید، بهترین راه استفاده از همون Order By هستش.
حالا چرا میخواید از روش دیگه ای استفاده کنید؟
چون من یک sp برای جست و جو نوشتم که بصورت داینامیک پارامتر می گیره و باید بر اساس فیلد های مختلف برای گزارش مرتب بشوند مثل نام خانوادگی ، نام گروه ، کد گروه و ... یعنی Order By متغیر می گیره و ثابت نیست به خاطر همین گفتم از طریق برنامه نویسی توی دلفی مرتب سازی را انجام بدهم .

hamid-nic
جمعه 16 مهر 1389, 23:31 عصر
دوستان روشی را پیشنهاد نمی کنید برای مرتب سازی از طریق برنامه نویسی در دلفی ؟ :متفکر:

devil00x
شنبه 17 مهر 1389, 08:05 صبح
دوست عزیز چرا از یک پارامتر هم برای مرتب سازی استفاده نمیکنی و توی sp از case استفاده کن.

devil00x
شنبه 17 مهر 1389, 08:31 صبح
یه مطلب دیگه هم هست که شاید کمکتون کنه شما از متد sort خود StoredProc استفاده کنید مثلا اگه گرید دارید و میخاید که با کلیک رو هر ستون براساس اون ستون مرتب بشه از کد زیر استفاده کنید:

procedure TForm1.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn);
begin
ADOStoredProc1.Sort:= Column.FieldName;
end;