PDA

View Full Version : سوال: ایجاد setup برای پروژه ای که در آن از Access استفاده شده



bade saba
جمعه 16 مهر 1389, 15:41 عصر
سلام
دوستان من یه پروژه نوشتم که در اون از بانک اطلاعاتی access استفاده شده میخواستم ببینم راهی در ایجاد setup هست که اگر این برنامه در کامپیوتر هدف نسب بشه نیازی نباشه که office رو هم نسب کنیم.
اگر میدونید که این کار کلا شدنی نیست هم لطفا بگید

sds1920
جمعه 16 مهر 1389, 19:03 عصر
اگه 2003 باشه نیازی به نصب نداره.

bade saba
شنبه 17 مهر 1389, 01:27 صبح
منظورتون رو متوجه نمیشم ، من در زمان برنامه نویسی اصلا چیزی ندیدم که مربوط به مشخص کردن ورژن Aceess باشه. میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟

صباح فتحی
شنبه 17 مهر 1389, 01:35 صبح
اصلا نیاز به نصب افیس نیست کافیه فایل mdb رو کنار برنامه بزاری تموم..

bade saba
شنبه 17 مهر 1389, 01:58 صبح
ورژن Access مهم نیست اونجوری که این دوستمون گفته؟؟؟؟
یعنی فایل accdb رو نمیشه بزارم؟؟؟

flash118
شنبه 17 مهر 1389, 02:14 صبح
دوست عزیز شما در تنظیمات نصب برنامه تون چک کنید که جتما ado.net روی سیستم کاربر نصب شه بعد کافیه فایل دیتا بیس رو تو آدرس معین داشته باشی به همین راحتی دیگه نیاز به آفیس و این چیزهای که بررسی کنی نیست به آسونی کارتو راه می اندازه موفق باشین

bade saba
شنبه 17 مهر 1389, 02:26 صبح
دوست عزیز میشه توضیح بدید چجوری باید ado.net رو همراه فایل setup بکنم که همراه با اون نسب بشه؟؟؟

flash118
شنبه 17 مهر 1389, 02:34 صبح
ببنید من دقیقا امتحان نکردم تو c# چون اکثر برنامه هایی که کار کردم با sql بودن ولی با ویژوال بیسک هنگام ساختن ستاپ برای پروزه یه قسمتی بود که پیش فرض ها معین بودن خودش اگه اکسس اسفاده شده بود تیک می زد برای شما هم پیشنهاد میکنم در هنگام نصب یعنی ساخت ستاپ براش تو قسمت general یه قسمتی هست که پیش نیاز ها معلوم میشه برای مثال .netframework و نظایر اون برید اونجا اگه بود که هیچ اگه نبود بگید یه راه حل دیگه که بهینه نیست براتون بگم چیکار کنین

bade saba
شنبه 17 مهر 1389, 02:48 صبح
دوست عزیز تو اون قسمتی که .net framwork رو تیک میزنیم در مورد ado چیزی نبود
لطفا مسیری که در VB طی میکنید رو دقیق بگید چون ساخت setup تقریبا یکی هست
اون روش که بهینه نیست رو هم بگید ممنون میشم که اگه نشد از اون استفاده کنم

flash118
شنبه 17 مهر 1389, 03:04 صبح
خوب شاید تو یه قسمت دیگه باشه خواهشا دقیق بررسی کنید
اما راه که بهینه نیست رو گفتین ببنید دستو بالتون بازه میتونید خود ado.net رو هنگام نصب بصورت اجرای موازی نصب بکنین مثل خیلی از برنامه ها که یه سری نرم افزار جانبی برای خودشون دارن یا نه اگه میخواهید کاربر اصلا درگیر مسائل نصب نباشه میتونید از کپی کردن مقادیر و مجتویات در سیستم فولدر کاربر و ثبت مقادیر مخصوص که برای فعال سازی نیاز داره تو سیستم ریجستر کاربر تقریبا به صورت دینامیک بدون اطلاعش نصب کنید اما این روش خیلی بد هست چون امکانش هست ریجستر کاربر مجافظت شده باشه یا هر چیز دیگه فعلا اینا به ذهنم رسید ولی یه راه خوبم داره که الان حضور ذهن ندارم یادم بیاد اونم میگم
موفق باشین

صباح فتحی
شنبه 17 مهر 1389, 12:24 عصر
ورژن Access مهم نیست اونجوری که این دوستمون گفته؟؟؟؟
یعنی فایل accdb رو نمیشه بزارم؟؟؟
accdb نسخه2007 هست اونم مشکلی نداره.
فکرنکنم ستاپ خیلی سخت باشه فقط دیتابیس رو توپوشه نصب بزار تمومه
فقط مسیر دیتابیس تو کانکشن استرینک رو درست بنویسی ها:چشمک:

صباح فتحی
شنبه 17 مهر 1389, 12:29 عصر
درضمن شی ها ی ADO همراه فریم ورک هست اونو توی پیش نیازهاتیک بزن .
خییییییییییییلی سختش کردید
موفق باشید