ورود

View Full Version : نصب ويندوز روي فلش مموري

DAMAVAND
جمعه 16 مهر 1389, 17:11 عصر
از عنوان که معلومه !!! امکانش هست که ويندوز رو روي فلش مموري نصب کنيم ?
توجه کنيد منظورم نسخه هاي پرتابل ويندوز نيست ! منظورم نصب يک ويندوز به طور کامل مثل وقتي که ويندوز روي هارد نصب ميکنيم هست.. امکان نصب هارد روي سيستم ندارم بعلت اينکه جايي که قراره سيستم نصب بشه در معرض تکان هاي زياده !!! بطوري که هارد رو مرخص ميکنه !!!!!

در واقع بجاي هارد ميخوام ازش استفاده کنم چيزي سراغ داريد ?

با سپاس.

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 17:37 عصر
باید مادربرد سیستم قابلیت بوت شدن با حافظه فلش داشته باشه ، بقیش دیگه کاری نداره :
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=install+windows+on+usb&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

DAMAVAND
جمعه 16 مهر 1389, 18:43 عصر
مجتبي جان لينکي که گذاشتي مربوط هست به نصب ويندوز از روي فلش مموري ! مثلا براي نوت بوک هايي که سي دي رام ندارند بايد ويندوز از روي فلش نصب بشه ! منظورم اين بود که خود ويندوز رو روي فلش نصب کنيم( بجاي هارد) يعني اصلا سيستم هارد نداشته باشه ! من يک امتحان کردم , مادربورد قابليت بوت از فلش رو داره ولي وقتي شروع به نصب ويندوز ميکنم وقتي ميرسه بجايي که ميپرسه ويندوز رو روي کدوم درايو نصب کنم ,نميتونه فلش رو پيدا کنه ? !

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 19:11 عصر
مجتبي جان لينکي که گذاشتي مربوط هست به نصب ويندوز از روي فلش مموري ! مثلا براي نوت بوک هايي که سي دي رام ندارند بايد ويندوز از روي فلش نصب بشه ! منظورم اين بود که خود ويندوز رو روي فلش نصب کنيم( بجاي هارد) يعني اصلا سيستم هارد نداشته باشه ! من يک امتحان کردم , مادربورد قابليت بوت از فلش رو داره ولي وقتي شروع به نصب ويندوز ميکنم وقتي ميرسه بجايي که ميپرسه ويندوز رو روي کدوم درايو نصب کنم ,نميتونه فلش رو پيدا کنه ? !

لینک رو همون موقع عوض کردم ، شما لینکی که الان تو پست قبلیم هست رو ببین ، کلی اطلاعات در موردش هست ...

Babak.Hassanpour
جمعه 16 مهر 1389, 19:48 عصر
به علت نوشتن مکرر پاره ای از فایل ها توسط ویندوز روی سلول های حافظه و وجود داشتن عمر مفید برای حافظه های فلش در مقدار دفعات رایت؛ عملا ویندوز نصب شده پس از مدتی به علت سوختن فلش از کار خواهد افتاد.

ویندوز هر 2 ثانیه ؛ برخی فایل ها را رو نویسی می کند

Hossein Bazyan
جمعه 16 مهر 1389, 20:31 عصر
سلام
دوستان هنوز متوجه منظور نویسنده نشدند.
من تیتر ایشان را اصلاح میکنم

به چه شکل میتوان مموری فلاش بوتیبلی ساخت که فایلهای اصلی ویندوز هم روی آن وجود داشته باشه
این یعنی آیا میتوان فایلهای موجود در دی وی دی نصاب ویندوز را روی فلش کپی نمود و ویندوز را از روی فلش نصب کرد؟

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 20:38 عصر
سلام
دوستان هنوز متوجه منظور نویسنده نشدند.
من تیتر ایشان را اصلاح میکنم

به چه شکل میتوان مموری فلاش بوتیبلی ساخت که فایلهای اصلی ویندوز هم روی آن وجود داشته باشه
این یعنی آیا میتوان فایلهای موجود در دی وی دی نصاب ویندوز را روی فلش کپی نمود و ویندوز را از روی فلش نصب کرد؟

:قهقهه: شما که دیگه کلا سوال رو تغییر دادی ... !

Hossein Bazyan
جمعه 16 مهر 1389, 20:45 عصر
:قهقهه: شما که دیگه کلا سوال رو تغییر دادی ... !

سلام
سوال ایشان رو دوباره بخوان دقیقا منظورش همینه.!!

حسین فلاحی
جمعه 16 مهر 1389, 20:47 عصر
منظور ایشون اینه که به جای نصب ویندوز روی هارد اون رو رو فلش نصب کنیم و از هارد استفاده نشه.

به نظر من به خاطر سرعت پایین فلشها این کار شدنی نباشه. البته من یکی رو می شناختم که این کار رو کرده بود، احتمالا به صورت غیر عادی و غیر استاندارد.

DAMAVAND
جمعه 16 مهر 1389, 21:04 عصر
لینک رو همون موقع عوض کردم ، شما لینکی که الان تو پست قبلیم هست رو ببین ، کلی اطلاعات در موردش هست ...
بله دستت درد نکنه يه چيزايي پيدا کردم ببينم چيکار ميکنم .

به علت نوشتن مکرر پاره ای از فایل ها توسط ویندوز روی سلول های حافظه و وجود داشتن عمر مفید برای حافظه های فلش در مقدار دفعات رایت؛ عملا ویندوز نصب شده پس از مدتی به علت سوختن فلش از کار خواهد افتاد.

ویندوز هر 2 ثانیه ؛ برخی فایل ها را رو نویسی می کند

درسته به اين مشکل فکر نکرده بودم .

دوستان چقدر موضوع رو سخت گرفتین.

منظور ایشون اینه که به جای نصب ویندوز روی هارد اون رو رو فلش نصب کنیم و از هارد استفاده نشه.

به نظر من به خاطر سرعت پایین فلشها این کار شدنی نباشه. البته من یکی رو می شناختم که این کار رو کرده بود، احتمالا به صورت غیر عادی و غیر استاندارد.
بعله منظورم همين بود سرعت ويندوز برام مشکلي نيست فقط همين که بالا بياد و برنامه من رو لود کنه کافيه ! ولي باتوجه به مشکل محدوديت دفعات نوشتن روي فلش مموري بنظر ميرسه راه جالبي نيست .

Felony
جمعه 16 مهر 1389, 21:54 عصر
سلام
سوال ایشان رو دوباره بخوان دقیقا منظورش همینه.!!

تفاوت کلمه " از " با " بر " زمین تا آسمونه ... !

منظورتون این بود دیگه ؟! :
این یعنی آیا میتوان فایلهای موجود در دی وی دی نصاب ویندوز را روی فلش کپی نمود و ویندوز را بر روی فلش نصب کرد؟

MEhdi Sobhani
جمعه 16 مهر 1389, 22:22 عصر
این سرچ رو هم ببینید
خیلی لینکهای زیادی پیدا کرد ، خوندم ولی امتحان نکردم .
اکثرا هم موقع آموزش گفتن به همین سادگی !
Install Windows "ON USB" (http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=install+windows+on+usb&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8#sclient=psy&hl=en&client=opera&rls=en&source=hp&q=install+windows+%22on+usb%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a29c82155c57878e)