ورود

View Full Version : از کجا شروع کنم به یادگیری

TJ-S4T4N
شنبه 17 مهر 1389, 01:25 صبح
با سلام و خسته نباشید

مقاله های ابتدایی و توضیحاتی درباره WPF خوندم .

می خواستم راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم و چی رو اول بخونم تا این تکنولوژی رو یاد بگیرم ؟

کتابی چیزی اگه هست لطفا" معرفی کنین ؟

لازمه حتما" XML رو بلد باشم .

(من کار با CONSOLE و Windows Form رو بلد هستم)

Shahab_H
شنبه 17 مهر 1389, 13:35 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=251604
این تاپیک می تون مفید باشه

epsi1on
شنبه 17 مهر 1389, 17:32 عصر
لازمه حتما" XML رو بلد باشم .به نظرم به حد مبتدی هم بعضا کفایت میکنه، شما باید زبان XAML رو یاد بگیرید چون اکثرا از این زبان در کار با WPF استفاده میشه.

می خواستم راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم و چی رو اول بخونم تا این تکنولوژی رو یاد بگیرم ؟ مبنای کارهای معمول بر آشنایی با همین XAML هست، به نظرم باید اون رو اول یاد بگیرید اگر قصد دارید بصورت کاربردی با WPF آشنا بشید.

(من کار با CONSOLE و Windows Form رو بلد هستم)از جهات زیادی WPF با WinForms شباهت داره و از جهات زیادی هم نه. من با هیچ کدوم بصورت حرفه ای آشنا نیستم، ولی فکر میکنم اگر شما هم مثل من در حد متوسط با WinForms آشنا بودید، مقدار زیادی از دانسته هاتون در WPF هم به کار میاد (مثل کاربرد بعضی کنترل ها و ...)

کتابی چیزی اگه هست لطفا" معرفی کنین ؟من کتاب
Pro WPF in C#‎‎‎ 2010: Windows Presentation Foundation in .NET 4
رو بهتون پیشنهاد میکنم، (نوشته Matthew MacDonald). حقیقتش اینه که کتاب دیگه رو حتی ورق هم نزدم ولی این کتاب رو که قسمتیش رو مطالعه کردم، خیلی مفید ارزیابی میکنم....

Shahab_H
شنبه 17 مهر 1389, 21:12 عصر
Pro WPF in C#‎‎‎‎ 2010: Windows Presentation Foundation in .NET 4
رو بهتون پیشنهاد میکنم، (نوشته Matthew MacDonald). حقیقتش اینه که کتاب دیگه رو حتی ورق هم نزدم ولی این کتاب رو که قسمتیش رو مطالعه کردم، خیلی مفید ارزیابی میکنم....

دوست عزیز مال انتشارات apress ئه؟ لینک داونلودی ازش دارید؟
برای افراد تازه کار هم مفیده؟

mmd2009
شنبه 17 مهر 1389, 21:20 عصر
با سلام

دوست عزیز برای طراحی شما از blend استفاده بکنید و برای کد نویسی از خوب wpfapp و اصلا هم نیازی نیست XAML رو یاد بگیرید

موفق باشید

ricky22
شنبه 17 مهر 1389, 22:47 عصر
اصلا هم نیازی نیست XAML رو یاد بگیرید

سلام دوست خوب
کاملا اشتباهه
در مقاطعی که کاربر نیاز داره Binding را دستی انجام بده یا در Animation و اشکال طراحی شده دست ببره باید با XAML سرو کله بزنه.
سخت هم نیست که دیگران را از یاد گیری اون نفی می کنید.
مثل این که بگی کل فرم وب را با ویژوال استادیو طراحی کن و نیازی به یاد گیری HTML نیست!
-----------------
اما استفاده از BLEND بسیار به جا و مناسب است.
در کل از فیلم های اموزشی ماکروسافت شروع کن.
موفق باشی.

kh2003
شنبه 17 مهر 1389, 23:45 عصر
Pro WPF in C#‎‎‎‎‎ 2010: Windows Presentation Foundation in .NET 4

دوست عزیز مال انتشارات apress ئه؟ لینک داونلودی ازش دارید؟
برای افراد تازه کار هم مفیده؟
سلام شهاب جان اگه اشتباه نکنم بله مال انتشارات apress هستش. اگه خواستی ایمیل بده تا برات E-mail کنم.
ali.khanmohamadi@gmail.com

mmd2009
یک شنبه 18 مهر 1389, 00:02 صبح
سلام دوست خوب
کاملا اشتباهه
در مقاطعی که کاربر نیاز داره Binding را دستی انجام بده یا در Animation و اشکال طراحی شده دست ببره باید با XAML سرو کله بزنه.
سخت هم نیست که دیگران را از یاد گیری اون نفی می کنید.
مثل این که بگی کل فرم وب را با ویژوال استادیو طراحی کن و نیازی به یاد گیری HTML نیست!

سلام عزیزم.

منظورم رو احتمالا اشتباه رسوندم یا اشتباه متوجه شدی:چشمک:

منظورم از اینکه نمیخواد XAML رو یاد بگیری ساخت دکراسیون برنامه بود با Blend که نیازی نیست برای طراحی xaml رو یاد بگیری . من که که گفتم برای کدنویسی از wpfapp استفاده بکن مگر اینکه شما xaml رو جز wpf حساب نکنید.

دوستان جمله بالای منو اینطوری بخونید که باز سوء تفاهمات پیش نیاد :

با سلام

دوست عزیز برای طراحی شما از blend استفاده بکنید اصلا هم نیازی نیست XAML رو یاد بگیرید و برای کد نویسی از خود wpfapp

موفق باشید

اگر باز مخالف این حرف هستید خوشحال میشم بفرمایید

موفق باشید

ricky22
یک شنبه 18 مهر 1389, 00:38 صبح
سلام عزیزم.

منظورم رو احتمالا اشتباه رسوندم یا اشتباه متوجه شدی:چشمک:

منظورم از اینکه نمیخواد XAML رو یاد بگیری ساخت دکراسیون برنامه بود با Blend که نیازی نیست برای طراحی xaml رو یاد بگیری . من که که گفتم برای کدنویسی از wpfapp استفاده بکن مگر اینکه شما xaml رو جز wpf حساب نکنید.

دوستان جمله بالای منو اینطوری بخونید که باز سوء تفاهمات پیش نیاد :

با سلام

دوست عزیز برای طراحی شما از blend استفاده بکنید اصلا هم نیازی نیست XAML رو یاد بگیرید و برای کد نویسی از خود wpfapp

موفق باشید

اگر باز مخالف این حرف هستید خوشحال میشم بفرمایید

موفق باشید
خیر عزیز.
هنوز مخالفم
عقیده دارم برای Layout بندی شکیل صحفه کار با استایل ها و انیمشین های خاص که همه جزو درست کردن ظاهر هست باید XAML را فرا گرفت.
استنادم به فصول ابتدایی کتاب Silverlight جناب نصیری هست.
اگر آموزش های Blend را مشاهده بفرمایید می بینید که در انجا هم برای ریزه کاری ها از کد های XAML استفاده می کنند.
اصلا نمی توانم تصور کنم که کاربر برای دیزاین حرفه ای فقط از محیط گرافیکی Blend استفاده کنه. و کاری با XAML نداشته باشه.
بیشتر از این تاپیک را منحرف نمی کنم.
موفق باشید.

mmd2009
یک شنبه 18 مهر 1389, 08:31 صبح
به هر حال هر عکس عقیده ای داره و فعلا هم چند وقتی هست من کار Design رو با Blend شروع کردم و هنوز کارم به کدهای XaMl نیفتاده که البته شاید در اینده هم بیفته که بعید میدونم این کار رخ بده یا حداقل نمیذارم که کار به اونجا کشیده بشه چون همیشه راه های فراری هست که بشه یک کار رو با دردسر کمتر و شرایط بهتر انجام داد. ( منظور این نیست که xaml دردسره ولی تا زمانی که برای طراحی blend رو داریم نیازی فعلا از نظر من احساس نشده)
در مورد کتاب اقای نصیری هم باید بگم خود ایشون هم گفتن که میشه با ویرایشگر Blend با کدهای xaml دست یافت.

ولی به هر حال من هم دیگه بیش از این تاپیک رو منحرف نمیکنم.

موفق باشی دوست عزیزم ricky22 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=44714)