View Full Version : فارسی ساز ویندوز 7 – محیط کاربری و راهنمای ویندوز به زبان فارسی
m-khorsandi
شنبه 17 مهر 1389, 08:31 صبح
برای اولین بار در ویندوز XP بود که مایکروسافت یه سنت شکنی عجیب انجام داد و اقدام به انتشار بستهی الحاقی فارسی ساز برای کاربران فارسی زبان ویندوز XP کرد. اقدامی که شاید هیچ یک از ایرانیان تصور آن را هم نمیکردند.
با نصب بسته فارسی ساز محیط کاربری ویندوز و تمامی پیغامها و حتی Help ویندوز به زبان فارسی قابل استفاده میشدند .
این روند ادامه داشت و بعدها بستهی فارسی ساز ویندوز ویستا نیز منتشر شد.
با ارائه ویندوز 7 ، خیلیها این سوال رو مطرح میکردند که آیا اینبار هم مایکروسافت فارسی ساز ویندوز را ارئه میدهد یا خیر؟
خبر خوب اینکه : چند روزی است که بستهی فارسی ساز ویندوز 7 (LIP) خیلی بی سروصدا ، در سایت رسمی مایکروسافت برای دانلود به رایگان قرار داده شده است.
http://www.shahvar.net/wp-content/uploads/2010/10/win-7-lip.gif
ادامه...
(http://www.shahvar.net/1389/07/15/win7-persian-lip/)
منبع : شاهوار
حسین فلاحی
شنبه 17 مهر 1389, 10:41 صبح
با تشکر از شما.
مثل این می مونه که کامپیوتر رو جلوی آینه گذاشته باشین. جای همه چیز عوض شده و کمی طول می کشه تا به محیط عادت کنین.
ای کاش فقط در فارسی سازی ها نوشته ها رو تغییر بدن و کاری به راست به چپ پنجره ها نداشته باشن.
از معایب دیگش هم نداشتن تقویم شمسی هست.
تنها مزیتش هم که کاربر رو تشویق به تغییر می کنه، راهنما هست. با بررسی که کردم اون قسمت هم ناقص فارسی شده بود و بیشتر جاها همچنان انگلیسی بود.
می شه گفت یک جور ماست مالی هست.
موفق باشین
*)
Parham.D
شنبه 17 مهر 1389, 20:56 عصر
یکی به من بگه دلیل تحویل نگرفتن تقویم شمسی از طرف ماکروسافت چی هست؟!! نه توی ویژوال استودیو، نه تو ویندوز و در فارسی ساز!!! دلیل منطقی!!!
Alireza_Salehi
شنبه 17 مهر 1389, 22:21 عصر
یکی به من بگه دلیل تحویل نگرفتن تقویم شمسی از طرف ماکروسافت چی هست؟!! نه توی ویژوال استودیو، نه تو ویندوز و در فارسی ساز!!! دلیل منطقی!!!
چون خیلی خوش به حال ایرانی ها میشه...
تنها نقص و کمبود محصولات مایکروسافت برای ایران حل میشه...
حسین فلاحی
شنبه 17 مهر 1389, 23:34 عصر
یکی به من بگه دلیل تحویل نگرفتن تقویم شمسی از طرف ماکروسافت چی هست؟!! نه توی ویژوال استودیو، نه تو ویندوز و در فارسی ساز!!! دلیل منطقی!!!
چون مایکروسافت بازاری به اسم ایران نداره!.
کی برای محصولات مایکروسافت پول می ده؟ همه از نسخه کرک شده استفاده می کنن. مگه اینکه لپ تاپ خودش داشته باشه یا تعدادی محدود که کار حرفه ای می کنند.
پس دلیلی نداره که مایکروسافت ایران رو حمایت کنه.
همین قدر هم که گهگاهی کارهایی انجام می ده برای خالی نبودن عریضه هست.
HollyGhost
شنبه 17 مهر 1389, 23:49 عصر
این فونت Segoe واسه فارسی خیلی بد طراحی شده اعصاب آدم رو خورد می کنه!
این فارسی ساز هم کم با این فونت کار می کنه
jalalx
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:25 عصر
ویژوال استودیو ربطی به تقویم فارسی نداره. در دات نت فریم ورک تقویم فارسی به بهترین و کامل ترین شکل ممکن پیاده سازی شده و واقعا دستشون درد نکنه. همین هم از سرمون زیادیه با این کرک بازی هامون! :لبخند:
vcldeveloper
یک شنبه 18 مهر 1389, 22:38 عصر
چون مایکروسافت بازاری به اسم ایران نداره!.
کی برای محصولات مایکروسافت پول می ده؟ همه از نسخه کرک شده استفاده می کنن. مگه اینکه لپ تاپ خودش داشته باشه یا تعدادی محدود که کار حرفه ای می کنند.
پس دلیلی نداره که مایکروسافت ایران رو حمایت کنه.
همین قدر هم که گهگاهی کارهایی انجام می ده برای خالی نبودن عریضه هست. اتفاقا استفاده از نسخه های کرک شده محصولات در کشوری مثل ایران، برای اونها خیلی هم بد نیست، چون: برطبق قانون کشورشون اجازه معامله با ایران رو ندارند، پس مشتری رسمی داخل ایران برای آنها معنی نداره، و در برنامه های اقتصادی شان نمی تونند سهمی برای ایران در نظر بگیرند.
حالا اگر بعضی از کاربران در ایران به هر دلیلی تصمیم بگیرند از طریق خرید لپ تاپ، یا خرید از طریق کشورهای همسایه، یا هر روش دیگه ایی نسخه اصل اون محصول را خرید کنند، عملا پولی به شرکت داده شده که در سیاست گزاری های اقتصادی اون شرکت تعیین نشده. از طرف دیگه، شرکت هیچ تضمینی برای ارائه خدمات به اون کاربران نمیده، پس مشتری پول نسخه اصل رو داده، ولی عملا شرکت هیچ تعهدی بابت پشتیبانی ازش نداره، و پولش رو هم دریافت کرده.
اگر مشتری در ایران از نسخه کرک شده استفاده کنه، باز ضرر خاصی به فروش محصول مربوطه نمیزنه، چون اون شرکت هیچ سهمی برای فروش به ایران در نظر نگرفته. اگر شرکت مجاز به معامله با ایران بود، و فرضا در برنامه ریزی های خودش پیش بینی می کرد که N نسخه از محصولش را در ایران بفروشه، اما به خاطر استفاده مردم از نسخه های کرک شده، فرضا نصف مقدار پیش بینی شده را می فروخت، اون وقت میشد گفت که در فروشش خلل ایجاد شده. اما اینجا پیش بینی رسمی شرکت فروش صفر نسخه هست.
در همچین شرایطی، استفاده مشتری ایرانی از محصولات اون شرکت، برای شرکت مفید هم هست، چون مشتری داره به محصولات اون شرکت وابسته میشه؛ فردا اگر معامله با این کشور آزاد بشه، مردمش وابسته به این محصول نرم افزاری هستند. همچنین اگر این مردم به هر جای دیگه ایی از دنیا برند، به دلیل آشنایی بیشتر با محصولات این شرکت، امکان اینکه در اونجا هم از محصولات این شرکت استفاده کنند، زیاد هست. از طرف دیگه، همون استفاده کنندگان در ایران دارند دائما برای همون محصولات تبلیغ می کنند، محتوای مختلف درباره اون محصول در اینترنت یا کتب و نشریات تولید می کنند، که این هم برای اون شرکت مفید هست. شما ببینید چند وب سایت توسط ایرانی ها درباره محصولات همین شرکت ایجاد شده و در آنها به نکات و ترفندهای این محصولات اشاره شده؟ یا چند وب سایت درباره آموزش کار با نرم افزارهای آنها توسط ایرانی ها ایجاد شده؟ چند انجمن مثل این سایت، عمده فعالیت شان فعالیت علمی در زمینه تولید نرم افزار برای سکو نرم افزاری این شرکت هست؟ چند شرکت نرم افزاری ایرانی یا برنامه نویس مستقل ایرانی برای سکوی نرم افزاری این شرکت کد می نویسند؟
استفاده از نسخه های کرک شده محصولات مایکروسافت در کشورهایی مثل چین یا روسیه یا خودِ آمریکا، برای آمریکا ضرر هست، برای همین این شرکت سعی میکنه به شکل های مختلف کاربران را قانع کنه که از محصولات اصل استفاده کنند. ولی استفاده از نسخه های کرک شده محصولات این شرکت در کشوری مثل ایران، ضرر خاصی به این شرکت وارد نمیکنه، بلکه می تونه برای این شرکت چه در حال حاضر، و چه در آینده منافع مختلفی هم داشته باشه.
amir_saniyan
یک شنبه 18 مهر 1389, 23:27 عصر
چند روزی است که بستهی فارسی ساز ویندوز 7 (LIP) خیلی بی سروصدا ، در سایت رسمی مایکروسافت برای دانلود به رایگان قرار داده شده است.
این بسته حداقل 8 ماه پیش معرفی شده و نه چند روز:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210612
Parham.D
دوشنبه 19 مهر 1389, 10:49 صبح
آقای کشاورز توضیح بسیار خوبی دادید و اکثر آنها کاملا منطقی هستند. البته من تصور میکنم که درسته آنها در ایران بازاری ندارند، اما در آینده سود ده هم نیست. میزان استفاده از نسخههای غیر قانونی هم از ویندوز و هم از سایر نرم افزارها و کپی بیرویه آن در ایران بسیار زیاد هست، از دولت گرفته تا مردم. به هر حال نمیتونیم بگیم اینها ضرر نیست و حتی میتونه سود هم باشه. اگر در آینده بازار ایران آزاد بشه به همان اندازه که مایکروسافت وارد میشه محصولات دیگه هم وارد میشه، به خصوص اینکه با وضعیت اقتصادی که ایران داره با آزاد شدن بازار؛ مردم تمایل به استفاده از ، مثلا لینوکس دارند. حتی نسخههای کپی ایرانی به خارج از کشور هم راه پیدا کرده. ما صنعت کپی داریم که شامل دهها عنوان میشه، و هر کدام از این نسخهها میتونه یک نسخه اصل به همراه سود برای شرکت تولید کننده آن باشه. مقدار محتوایی که برای محصولات این شرکت توسط ایرانی تولید میشه؛ یا کیفیت مناسب را ندارند یا قابل رقابت نیستند. البته شاید شما آمار و اطلاعات دقیقی داشته باشید.
اما درباره تقویم، سوال من این هست که بهترین تقویم برای فارسی در دات نت هست، اما کنترل مناسبی برای انتخاب تاریخ فارسی (و فکر کنم عربی) در نظر گرفته نشده. یا برای کل ویندوز و راهنمای آن فارسی ساز ساخته میشه، اما تقویم آن فارسی نیست. این سیاست برای من مسخره به نظر میاد.
vcldeveloper
دوشنبه 19 مهر 1389, 11:39 صبح
البته من تصور میکنم که درسته آنها در ایران بازاری ندارند، اما در آینده سود ده هم نیست. میزان استفاده از نسخههای غیر قانونی هم از ویندوز و هم از سایر نرم افزارها و کپی بیرویه آن در ایران بسیار زیاد هست، از دولت گرفته تا مردم.
اگر ایران عضو سازمان تجارت جهانی بشه، اون وقت خودش باید پاسخگوی این مسائل باشه. شرکت مایکروسافت میتونه به راحتی از دولت ایران بابت استفاده غیر مجاز از محصولاتش در دادگاه های بین المللی شکایت کنه، و غرامت دریافت کنه.
اگر در آینده بازار ایران آزاد بشه به همان اندازه که مایکروسافت وارد میشه محصولات دیگه هم وارد میشه، به خصوص اینکه با وضعیت اقتصادی که ایران داره با آزاد شدن بازار؛ مردم تمایل به استفاده از ، مثلا لینوکس دارند.
وقتی بازار ایران بر روی این شرکت ها آزاد بشه، همه می تونند وارد بشند، ولی چه شرکتی دست بالا رو داره؟ شرکتی که سالیان سال مردم ایران دارند از محصولاتش استفاده می کنند. در آموزشگاه ها و حتی در ادارات انواع و اقسام دوره های آموزشی محصولات آن تدریس میشند و حتی در بسیاری از ادارات گذراندن آن دوره ها برای کارمندان اجباری هست. شرکتی که محصولاتش از نظر راحتی کارکرد، بهتر از سایر محصولات عمل می کنند. نمیشه انتظار داشت که مردم و دولت یک دفعه ویندوز را کنار بگذارند و بیان با لینوکس کار کنند. مایکروسافت هم برای اینکه این بازار آماده را از دست نده، خیلی راحت همون سیاستی که در شرق آسیا در پیش گرفت رو برای ایران هم اعمال میکنه؛ مردم رو با انواع تخفیف ها به سمت خرید لایسنس هدایت میکنه. اما درآمد اصلی اش ازفروش لایسنس به دولت و سازمان ها خواهد بود. اون وقت دولت باید به نوعی با مایکروسافت کنار بیاد و با اون به توافق برسه.
حتی نسخههای کپی ایرانی به خارج از کشور هم راه پیدا کرده. ما صنعت کپی داریم که شامل دهها عنوان میشه، و هر کدام از این نسخهها میتونه یک نسخه اصل به همراه سود برای شرکت تولید کننده آن باشه.
ببینید، کپی ما، یا حتی کرک ما در مقایسه با کشورهایی مثل چین یا روسیه اصلا عددی محسوب نمیشه! حتی همین کرک هایی که ما استفاده می کنیم، به ندرت ایرانی هستند، اکثر آنها توسط کرکرهای چینی یا روسی کرک شدند، و ما فقط استفاده کننده هستیم.
مقدار محتوایی که برای محصولات این شرکت توسط ایرانی تولید میشه؛ یا کیفیت مناسب را ندارند یا قابل رقابت نیستند. البته شاید شما آمار و اطلاعات دقیقی داشته باشید.
من بحثم سر این نیست که ایران صنعت نرم افزار قویی داره، بلکه منظورم این هست که بالاخره شرکت های ایرانی و توسعه دهندگان ایرانی، چه برای بازار داخل و چه در بازار داخل دارند از محصولات این شرکت برای تولید نرم افزار برای سکوهای این شرکت استفاده می کنند، پس هم دارند از این شرکت نون می خورند، و هم دارند به نوعی محصولات این شرکت رو در داخل و خارج به تناسب توان شان ترویج می کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.