View Full Version : نصب پروژه باwpf4در Win Xp
farashah_jalal
شنبه 17 مهر 1389, 08:59 صبح
من یه برنامه با wpf 4نوشتم الان که می خوام نصب کنم در ویندوز xp با نصب اون مشکلی ندارم زمانی که پروژه میخواد صفحه اصلی اون رو باز کنه خطای سیستی مواجه میشه و نمی داره برنامه باز بشه ولی برنامه در win 7مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.
mostafa_shoakry
شنبه 17 مهر 1389, 09:25 صبح
من یه برنامه با wpf 4نوشتم الان که می خوام نصب کنم در ویندوز xp با نصب اون مشکلی ندارم زمانی که پروژه میخواد صفحه اصلی اون رو باز کنه خطای سیستی مواجه میشه و نمی داره برنامه باز بشه ولی برنامه در win 7مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.
نمی دونم دقیقا مشکلت چیه(ای کاش خطا رو می گفتی دقیقا چی می ده).
ولی تو Seven دات نت فرم ورک 4 یا 3.5 (دقیقا یادم نیست)نصب هست ولی تو اکس پی نه.
شاید مشکلت از همون هست.
wpf 4 هم که یه دات نت فریم ورک 4 نیاز داره :قلب:
farashah_jalal
شنبه 17 مهر 1389, 13:31 عصر
جالب این جا است که صفحه login رو میاره اما وقتی می خولم وارد صفحه main بشم پروژه رو خودکار می بنده.در xp هم .net4نصب کردم هم sql 2008
نکته قابل توجه من تو پروژم از beland 4هم استفاده کردم.
mahdi7s
شنبه 17 مهر 1389, 15:13 عصر
سلام
احتمالا مشکل از همان قسمت لوگین رخ می دهد
1)مطمئن شوید دیتابیس در سیستم مقصد به Sql Server اتچ شده باشد
2)مطمئن شوید برنامه در سیستم مقصد می تواند به دیتابیس متصل شود و واکشی و ویرایش و ... را انجام دهد
موفق باشید
farashah_jalal
یک شنبه 18 مهر 1389, 09:45 صبح
سلام
احتمالا مشکل از همان قسمت لوگین رخ می دهد
1)مطمئن شوید دیتابیس در سیستم مقصد به Sql Server اتچ شده باشد
2)مطمئن شوید برنامه در سیستم مقصد می تواند به دیتابیس متصل شود و واکشی و ویرایش و ... را انجام دهد
موفق باشید
ارتباط با databaseکه در زمان loadبرنامه چک میشه اگه ارتباط برقرار نبود پیغام می ده.
من می خوام ببینم To xpتمام style های که ساختم کار می کنه یا نه
mahdi7s
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:57 عصر
آن ها چند احتمال بودند که اکثرا هم نادیده گرفته می شوند(مثل خیلی چیزهای دیگر ...)
من می خوام ببینم To xpتمام style های که ساختم کار می کنه یا نه
بله-مگر اینکه:
1)از کامپوننت یا هر dll خاصی استفاده کرده باشید و در سیستم مقصد رفرنس های این کامپوننت در کنار exe موجود نباشند(در پروژه setup در کنار exe نگذاشته باشیدشان)
2)فریم ورک دات نت (4) و DirectX در سیستم مقصد نصب نشده باشند
نهایتا اگر می خواهید زودتر راه حل را پیدا کنید و دوستان بتوانند کمکی بکنند حداقل این است که خطا را زمان باز نشدن پنجره اصلی پست کنید و کمی هم بیشتر توضیح دهید
موفق باشید
farashah_jalal
یک شنبه 18 مهر 1389, 22:35 عصر
سعی می کنم خطا رو یه عکس ازش بزارم.
ممنمون از (مولتایم جان)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.