View Full Version : انتساب اکشن به دکمه
teshnehab
شنبه 17 مهر 1389, 14:20 عصر
سلام
من میخوام چهار تا دکمه روی صفحه داشته باشم که با کلیک روی هر کدام چهار عمل اصلی
Insert , Delele , Update , New
در تعامل با بانک اطلاعاتی صورت گیرد.حالا چطور اکشن به دکمه بدم،کدهاشو ررو بلد هستم.
دوستان متوجه سوالم شدید؟
به عبارتی دیگر با کلیک روی هر دکمه میخوام یه کد php اجرا شود.کدهای php هم بلدم .مشکلم اینکه نمیدونم چطور به دکمه هام انتساب بدم.
mohsen.dbnet
شنبه 17 مهر 1389, 15:56 عصر
سلام
تگ form خصوصیتی داره به نام action که همون چیزی که شما می خوایدو براتون فراهم می کنه.
روال کلی کار اینه که:
فرض کنید دو فایل به نام های index و run دارید. اولی یه فایل HTML و دومی یه فایل PHP.
بعد این تکه کد رو بهش اضافه کنید:
کد:
<form method="post" action="run.php">
<input name="testvalue" type="text" />
<input type="submit" value="Submit" />
</form>
همون طور که می بیند من از یه تگ form برا ارسال متن داخل textboxام استفاده کردم و کار ارسال رو Button ی که از نوع submit هستش انجام می ده. در ضمن این textboxی که قراره به سرور فرستاده شه بهش یه اسم دادم با نام testvalue که وقتی متن داخل textbox به سرور فرستاده شد به وسیله همین نام بهش دسترسی داشته باشیم.
حالا کی قراره این متن ما رو دریافت کنه؟
خصوصیت action در form تعیین می کنه که چه فایلی قراره متن مارو بگیره و روش پردازش انجام بده ، که ما اینجا فایل run رو معرفی کردیم.دیگه تو Client کاری نداریم.
حالا بریم سروقت فایل run.php ببینیم اوجا چه طور می تونیم به این داده دسترسی پیدا کنیم.
توی php آرایه ای به نام
$_REQEST["فایل مورد نظر"]
وجود داره که کار دسترسی به داده ارسال شده رو برامون فراهم می کنه. تو مثالی که زدیم اسم داده ارسالی مون بود testvalue که برای دستری بهش به این صورت عمل می کنیم.
کد:
$_REQEST["testvalue"]
اگه این موضوع کلی رو خوب فهمیده باشید می تونید برا اون چهار دکمتون برنامه بریزید.
در ضمن سوالات PHPتونم می تونید تو این بخش مطرح کنید.
http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=30
موفق باشی
mohsen.dbnet
شنبه 17 مهر 1389, 16:26 عصر
بد نیست اینم یه نگاه بندازی
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=190612&highlight=%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+%D9%85%D9 %82%D8%AF%D8%A7%D8%B1+%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1
teshnehab
یک شنبه 18 مهر 1389, 09:32 صبح
سلام
این مطالبی رو که زحمت کشیدید ،گذاشتید ،مربوط به کار کردن روی یک دکمه بود که بنده اطلاع دارم.
مشکلم اینکه اگر بخوام چهار تا دکمه تعریف کنم،برای هر کدوم باید یه فرم بسازم که توی اکشن فرم فایل پی اچ پی اونو صدا بزنم ؟؟؟ یا راه حل دیگه ای هم وجود داره که من با کلیک بر روی دکمه ام یه فایل پی اچ پی رو فراخوانی کنم؟
دوست عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید.
من فکر میکنم سوالم به html برگرده ،به همین دلیل اینجا مطرح کردم.نمیدونم کارم درسته یا نه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.