View Full Version : سوال: فرق Synchronuous transmission با Full-Duplex
bftarane
شنبه 17 مهر 1389, 14:30 عصر
سلام
ميخواستم بدونم آيا واژههاي همزمان و غيرهمزمان در ارسال همزمان Synchronous transmission و ارسال غيرهمزمان Asynchronous transmission با واژههاي همزمان و غيرهمزمان در Half-Duplex (دوطرف غيرهم زمان) و Full-Duplex (دوطرفه كامل) فرق دارد؟ اگر دارد لطفاً كمي فرقشان را توضيح دهيد.
ممنون
محمد حسن
شنبه 17 مهر 1389, 15:28 عصر
سلام
فکر میکنم در ارسال synchron تجهیزات از یک پالس ساعت مشترک استفاده میکنند(یا یک سیم برای پالس ساعت از فرستنده به گیرنده متصل میشود)
ولی در ارسال asynchron هر سیستم پالس ساعت خودش را دارد
sabajamalian
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:31 عصر
وقتی از سرویس synchronous استفاده می کنید سرعت downstream شما با upstream تان برابر است. معمولا web server ها از این نوع خطوط استفاده می کنند.
اما Asynchronous یعنی وقتی که downstream شما از upstream تان سریع تر باشد. مثل ADSL
قضیه duplex بودن یک خط جداست. Half Duplex ارتباطی است که در آن واحد data فقط از یک جهت در حرکت باشد. مثل بی سیم. اما Full Duplex امکان اتصال همزمان دو طرف رو فراهم می کنه مثل تلفن.
bftarane
چهارشنبه 21 مهر 1389, 18:16 عصر
ممنون saba. من downstream و upstream را نميدانم چه هستند ولي از روي اساميشان تقريباً منظور را حدس ميزنم سعي ميكنم در اينترنت سرچ بزنم در موردشان. اگه مشكلم حل نشد دوباره مزاحم شما و دوستان ميشوم.
sabajamalian
چهارشنبه 21 مهر 1389, 18:37 عصر
یعنی سرعت دانلود و سرعت آپلود . . . :لبخندساده:
bftarane
چهارشنبه 21 مهر 1389, 19:24 عصر
ممنون saba جان. آره سرچ زدم و فهميدم كه مثلاً downstream يعني از سمت شبكه به سمت كاربر.
ولي سؤالم اينه كه در Synchronous transmission براي دادهها چه اتفاقي ميافته. مثلاً من در جايي مطالعه كردم كه دو تا شكل كشيده بود و از كامپيوتري كه براي Asynchronous كشيده بود چنين دادههايي از كامپيوتر خارج ميشد abc d efg hi j kl m و براي Synchronous چنين دادههايي
abcdefghijklm ميخواستم بدونم اينا يعني چي؟
براي غير هم زمان نوشته بود هيچ زمان بندي براي ارسال يا دريافت صورت نميگيرد و كنترل ترافيك به صورت لحظهاي انجام ميشود. و براي هم زمان نوشته بود دو رايانه به وسيلهي سيستم زمان بندي داخلي خود با هم هماهنگ ميشوند. سپس رايانه ارسال كننده، ارسال را شروع كرده و رايانه گيرنده اطلاعات را دريافت ميكند.
و يه سري توضيحاي ديگه نوشته بود. ولي من هنوز به طور واضح نميفهمم.
ممنون ميشم اگه توضيح جامعتري ارائه بديد.
sabajamalian
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:29 صبح
براي غير هم زمان نوشته بود هيچ زمان بندي براي ارسال يا دريافت صورت نميگيرد و كنترل ترافيك به صورت لحظهاي انجام ميشود. و براي هم زمان نوشته بود دو رايانه به وسيلهي سيستم زمان بندي داخلي خود با هم هماهنگ ميشوند. سپس رايانه ارسال كننده، ارسال را شروع كرده و رايانه گيرنده اطلاعات را دريافت ميكند.
اولین باره که دارم این موضوع رو می شنوم و اطلاعی ازش ندارم.
ممنون می شم اگه لینک این مطلب رو بزارید...
bftarane
پنج شنبه 22 مهر 1389, 18:01 عصر
من اين مطلب رو در كتاب شبكههاي رايانهاي دورهي آموزش متوسطه فني و حرفهاي خواندم. (فصل دوم)
bftarane
جمعه 23 مهر 1389, 17:18 عصر
لطفاً هر كس ميتونه جواب سؤال من رو بده.
محمد حسن
شنبه 24 مهر 1389, 12:07 عصر
وقتی از سرویس synchronous استفاده می کنید سرعت downstream شما با upstream تان برابر است. معمولا web server ها از این نوع خطوط استفاده می کنند.
اما Asynchronous یعنی وقتی که downstream شما از upstream تان سریع تر باشد. مثل ADSL
.
شما مفاهیم Asymetric را با Asynchronouse و symetric را با synchronouse اشتباه گرفته اید
ADSL: Asymetric Digital Subscribe Line
sabajamalian
شنبه 24 مهر 1389, 14:59 عصر
ببخشيد از همه !!!!!:خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.