View Full Version : مشکل با سرور های اشتراکی!!!!!!!!
aminghaderi
شنبه 17 مهر 1389, 16:01 عصر
با سلام و ارادت خدمت اساتید و دوستان گرامی.
اول بگم این موضوع مربوط به سرور های ویندوز هست ، یعنی ASP.NET
این قضیه سرور اشتراکی چیست؟؟؟؟؟
من یه هاستیگ خوب پیدا کردم و یه 5 تا 6 تایی هاست 100 مگ اجاره کردم ؟!
حالا یه مسخره بازی شده ؟!
سایت های من با دامنه های دیگر بالا می یاد ، در گوگل عناوین سایت ها هم با نام همون دامنه ها اندکس می شه و .... خلاصه یه مواردی که توی عمرم ندیدم؟!
این موارد رو در 1.5 صفحه با شرح کامل برای پشتیبان ارسال کردم ، بعد در حدود 5 خط توضیح داده :
"این موارد به دلیل اشتراکی بودن سرور شماست و..."
می گه بیا برای هر سایت یه سرور بگیر؟!:متعجب::متعجب:
می گم این طوری که نمی شه ؟! شما فرض کن ما 15 تا سایت داریم؟! یه راهروی هاستینگ را باید در اختیار ما قرار بدهند که؟! و هزینه خرید و نگه داری آن چی و .....
پشتیبان هنوز جواب نداده ...
حالا راهنمایی از شما بزرگواران می خواهم ، که این موضوع چیست ، یه مقدار برام بازش کنید ، چطوری می شود سایت من در دامنه دیگر باز شود؟!
اصلا من با یه دامنه دیگه (دامنه ای که از خودم نیست و اصلا نمی دانم صاحب آن کیست؟! (از طریق گوگل زمانیکه به کپی رایت سایت من اشاره می کرد ، پیداش کردم)) راهت وارد صفحه لوگین پلسک می شم؟! و با دادن یوزر و پسورد دامنه اصلی ،،،، راحت لوگین می شه!!!!!!!!:متعجب::متعجب:
با تشکر فراوان.
shahab_ksh
شنبه 17 مهر 1389, 20:46 عصر
اگه کسی بصورت خیلی تخصصی به رو سایت شما زوم کنه میبینه از طریق Whois سرورتون ببینه روی یکی از IP های شما کدام سایت ها به صورت Share هستن اما این که گوگل میاد و Index میکنه عجیبه و ربطی به Share بودن سایت شما نداره
aminghaderi
شنبه 17 مهر 1389, 20:59 عصر
اما این که گوگل میاد و Index میکنه عجیبه و ربطی به Share بودن سایت شما نداره باور کنید ، همین قضیه من رو عذیت می کنه؟!
الان سایت یکی از مشتریان ، که اتفاقا دوست صمیمی بنده هم هست ، سایتش با یه دامنه دیگه ایندکس شده؟!
وقتی از پشتیبان هاست خواستم توضیح بده ، بهم جواب داد رویه گوگل این طوری ساخته شده و ما قادر به تغییر آن نیستیم ؟!
می گفت دامنه ها به صورت یه رشته قرار می گیرند و برای این گاهی در گوگل دیده می شوند؟!
من حتی IP اختصاصی هم گرفتم ولی مشکل حل نشد؟!
به نظر شما کجای کار این هاستینگ مشکل داره تا من ازشون توضیح بخوام؟؟؟؟؟
یعنی باید چه متدی یا روشی رو رعایت کنند ، که این کار رو نمی کنند؟؟؟ که این اتفاق می افتد؟؟؟
باور کنید این شرکت یکی از شرکت های قدر هاستینگ ایرانه ؟! من تعجب می کنم این طوری برخورد می کنند؟!:گیج:
shahab_ksh
شنبه 17 مهر 1389, 21:52 عصر
مگه یه مثال بزنید تا برسی بشه جریان چیه
aminghaderi
شنبه 17 مهر 1389, 22:15 عصر
مگه یه مثال بزنید تا برسی بشه جریان چیه
یه سایتی دارم با دامنه مثلا MySite.com که وقتی در گوگل با همین عنوان "MySite.com" سرچش می کنم ، بعد 2 ماه! و حدود 50 mb اطلاعات (معادل 300 و خورده ای پست) درست سرچ نمی شد ؟!
این موضوع من رو کنجکاو کرد و وقتی خودم شخصا پیگیر شدم ، مشاهده کردم یه سایتی با دامنه مثلا OtherSite.com عینا تابلوی اعلانات سایت مذبور رو نمایش می ده و حتی کپی رایت سایت سازنده (سایت ما) رو هم نمایش میدهد؟!
منتها از طریق ssl یا همان HTTPS که با پیگیری هایی که شد ، براش IP اختصاصی خریدیم (پشتیبان هاست گفت ، تنها راه رفع مشکل این هست؟!:گیج:)
اما با گذشت یک ماه از این موضوع باز هم خبر بهم رسید که نه تنها مشکل حل نشده ، بلکه سایت دیگری از ما هم همین سرنوشت رو دنبال می کنه و از بد ماجرا این سایت ، سایت اصلی ما هست؟! :کف:
پس از برسی های دقیق تر متوجه شدم که دامنه OtherSite مربوط به همان هاستینگ هست و با استفاده از ip اختصاصی فقط کاربران قادر به رویت سایت نیستند؟! ولی گوگل این توانایی رو داره .
با این تفاسیر یه بحث چند صفحه ای با پشتیبان داشتم و خلاصه جواب اون این بود که :
سرور ما اشتراکی هست و این مشکلات به این دلیل به وجود آمده؟! برای رفع این مشکل شما باید برای هر سایت یه سرور جدا بگیرید .
البته بحثمان یکم عمیق تر هم شد و ایشان فرمودند ، تمام دامنه های در سرور اشتراکی بروی یه رشته قرار می گیرند که گوگل گاهی آنها رو هم در نتایج نمایش می دهد و ....
من هم گفتم الان شرکت های بزرگی که سایت + هاست رو دارند با قیمت 500 هزار تومان می فروشن و این مشکل رو هم ندارند، چکار می کنند؟!
آیا برای هر مشتری یه سرور اجاره می کند؟ :عصبانی:
ایشان فرمودند ، شما اگر راهی مد نظر داری بفرمایید تا ما همان کار رو انجام دهیم.
و...
من هم اینجا تاپیک زدم تا راه حل پیدا بشه...:افسرده:
حقیقت من اطلاعاتی درباره پشتیبانی سرور و هاستینگ ندارم؟!:افسرده:
ممنون که پیگیری می کنید.
PhoenixNet
شنبه 17 مهر 1389, 23:50 عصر
سلام
به نظر مشکل از تنظیمات DNS سرورشون باشه.چون همه این سایت ها با یک IP قابل دسترس هستند وقتی کسی به جای نام سایت IP سایت رو در مرورگر بزنه سرور چون منظور مرورگر رو نمی فهمه سایت پیش فرض سرور رو نمایش میده(البته اگه درست عمل نکنه).احتمالا گوگل به جای نام با IP سایت رو فراخونی میکنه.در نتیجه با چند نام دامنه فقط یک سایت از دید گوگل دیده می شوند.
میتونی به راحتی تست کنی.اول آدرس سایت خودتو بدست بیار
Ping yoursite.com
بعد آدرس IP رو تو مرورگر کپی کن.اگه سرور درست تنظیم شده باشد نباید وب سایتی نمایش داده شود.البته در وب سایت هایی که از IP مشترک استفاده می کنند.اگه سایت نمایش داده شد به سرویس دهنده مشکل رو اطلاع بده.
aminghaderi
یک شنبه 18 مهر 1389, 16:50 عصر
Ping yoursite.comمتاسفانه نمایش نمی دهد؟!
مشکل اینجاست که سرویس دهنده ، خودش نمی دونه چطوری مشکل رو حل کنه؟! :کف:
aminghaderi
دوشنبه 19 مهر 1389, 23:44 عصر
دوستان چه شد ؟؟؟ راهی برای رفع این مشکل نیست؟؟؟
دوستان دیگر ، اساتید ، اگر راهنمایی کنند ممنون می شم .
با کمال تشکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.