PDA

View Full Version : حرفه ای: ارسال مقدار از یک برنامه به برنامه ی دیگر



syntiberium
یک شنبه 18 مهر 1389, 02:56 صبح
سلام . من توی پروژم می خوام دو تا فایل اجرایی را همزمان اجرا کنم و از یکی به دیگری مقداری را به متغیری ارسال کنم و می خواهم حتما از طریق RAM این کار انجام شود تا سرعتش بالا برود (یعنی از طریق نوشتن و خواندن در فایل سرعت پایین می آید )
لطفا اگر کد یا سورس کد دارید در اینجا قرار دهید .
با تشکر .

taghvajou
یک شنبه 18 مهر 1389, 03:00 صبح
سلام به همه
من قبلا سعی کردم ولی موفق نشدم
میشه گفت سیستم عامل اجازه نمیده که دو تا برنامه به اطلاعات مقیم تو رم همیدگه دسترسی داشته باشند.
دست اخر من از فایل میانجی استفاده کردم. قبول دارم کندتر شد ولی چاره نیست

syntiberium
یک شنبه 18 مهر 1389, 14:48 عصر
یه برنامه هست به نام cheat engine که به راحتی به تمام متغیر های هر برنامه ای می تونه دسترسی داشته باشه حتی برنامه هایی که با .net نوشته می شن . پس ربطی به سیستم عامل نداره .
تازه از این جهت که دوتا برنامه مال خودم هست مطمئنا ارتباط بینشون در داخل رم راحتره چون حتما می شه شماره ی متغیر برنامه ی خودمون را توی رم پیدا کنیم و با برنامه ی دیگر به آن شماره مقدار ارسال کنیم .
لطفا اگر در این مورد اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید .

taghvajou
یک شنبه 18 مهر 1389, 22:09 عصر
سلام به همه
مهندس! من حرفم رو پس گرفتم! جالب بود!
هر چی پیدا کردین همین جا بذارین یا حداقل
لطفا من رو هم در جریان نتیجه قرار بدین
شاید من کم تلاش کردم!:گریه:

debugger
یک شنبه 18 مهر 1389, 22:49 عصر
واضح تر بگین میخواهین چی کار کنید ؟؟؟ سوال شما کاملا گنگ است

شاید راه اصولی در پیش نگرفتی و همین طور داری بیراهه میری

برای چه کاری میخواهین ؟؟ یه مثال بزن ؟

syntiberium
یک شنبه 18 مهر 1389, 23:51 عصر
یکی از مزایاش اینه که وقتی cpu دو هسته ای باشه می شه از هر دو تا هسته هاش استفاده کرد . مزیت دوم اینه که اگه یکی از برنامه ها هنگ کرد دومی می تونه بفهمه که اولی هنگ کرده و می تونه یه سری از اطلاعاتی را که می شه را ذخیره کنه و برنامه را از RAM خارج کنه و در صورت در خواست کاربر دوباره اون رو اجرا کنه .
کلا این دو تا برنامه می تونن هوای همدیگه رو داشته باشن ولی باید بینشون یه ارتباط پر سرعت باشه تا با هم ارتباط داشته باشن . من می خوام توی هر ثانیه 64 بار چند هزار تا متغیر رو بین این دو تا برنامه منتقل کنم . به نظر شما با نوشتن در فایل چنین چیزی امکان داره ؟