ورود

View Full Version : درخواست ایجاد تالار sql express در vs.net

mrb1748
یک شنبه 18 مهر 1389, 11:15 صبح
با سلام به همه مدیران عزیر سایت درخواست داشتم با توجه به نیاز خودم و دیگر دوستان که در سایت بصورت پراکنده به دنبال پاسخی برای مشکلات کار با sql express هستند ، یک تالار در بخش برنامه نویسی .net به این مطلب اختصاص بدهید . نیاز به ایجاد این تالار با بررسی کمی در سایت مشهود است که البته رایگان بودن وسهولت استفاده از این ابزار مفید برای برنامه های کاربردی دلیل استفاده روزافزون این ابزار شده . با تشکر از مدیران سایت .

vcldeveloper
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:02 عصر
SQL Express؟! خب این رو در تالار SQL Server بپرسید. دیگه چه نیازی به ایجاد تالار برای اون، اون هم در بخش دات نت سایت هست؟!!

mrb1748
دوشنبه 19 مهر 1389, 10:09 صبح
به دلیل اینکه این ابزار در VS بصورت عمده کاربرد دارد و نکات برنامه نویسی آن نیز خاص برنامه های کاربردی است . من مدیر فنی یک شرکت هستم و نرم افزار حسابداری خودم را با این پایگاه داده ساختم و با جزییات و ریزه کاری های آن کم و بیش آشنایی دارم ولی تفاوت های میان sql و sql express زیاد است و کارایی ها متفاوت خواهشمند است این تالار را در بخش یاد شده ایجاد کنید و نتیجه استقبال دوستان را در آینده ببینید. با تشکر از شما باقری.

www.pershika.com

r00tkit
دوشنبه 19 مهر 1389, 10:40 صبح
برادر یه بار دیگه جواب اقای کشاورز رو با دقت بخون و کمی روش فکر کن

sia_2007
دوشنبه 19 مهر 1389, 12:35 عصر
دوست عزیز؛ متاسفانه نظر شما؛ به هیچ وجه ای صحیح نیست.
SQL Express هم با Visual Studio رابطه داره و هم با Net. و هم با SQL Server و در سایر زبانهای برنامه نویسی هم ازش استفاده میشه
باید دید وابستگی بیشتری با کدوم یک از اینها داره؛ و از نظر من بیشترین وابستگی رو با SQL Server داره؛ به این دلیل که فقط به علت لایسنسش؛ امکانات کمتری نسبت به SQL Server داره
امیدوارم اقناع شده باشی
موفق باشی