View Full Version : سوال: چگونه ميتوان از word در نرم افزارم استفاده كنم
javad_1349
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:00 عصر
سلام به همه عزيزان
من ميخواهد از ورود در نرم افزارم استفاده كنم به شكلي كه وقتي بروري يك ركورد در گريد كليك كردم فايل Word ذخيره شده نمايش پيدا كند اما نتواند محتويات آن را تغيير دهد البته من از excl در زمينه نمودار در نرم افزارهايم استفاده كردم ولي اگر اين امكان وجود داشته باشد راهبر ميتواند مكاتبات را نيز از طريق سيستم انجام دهد . متشكرم
gh_khajehzade
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:04 عصر
با سلام-
oWord=CREATEOBJECT("word.application")
WITH oWord
filename="c:\letter\emza.doc"
.documents.open(filename,,.T.)
.visible=.T.
ENDWITH
javad_1349
سه شنبه 20 مهر 1389, 09:18 صبح
با سلام-
oWord=CREATEOBJECT("word.application")
WITH oWord
filename="c:\letter\emza.doc"
.documents.open(filename,,.T.)
.visible=.T.
ENDWITH
باسلام
ممنون از وقتي كه گذاشتيد دوست عزيز احتياج به ole اكتيوس خاصي ندارد اگر دارد معرفي كنيد و اگه ميشه چون ميخواهم در بانك اطلاعاتي استفاده كنم نوع فيلد مقدار دهي و همچنين استفاده دستوري كه فرموديد در داخل يك گريد توضيح دهيد متشكرم
gh_khajehzade
سه شنبه 20 مهر 1389, 11:06 صبح
با سلام-فقط باید word نصب شده باشد.البته احتمال زیاد ocx که بدون نصب word بتوان از آن استفاده کرد وجود دارد.ولی بدون OCX نصب WORD الزامیست .البته من با word 2003 تست كردم.هنوز دقیقا متوجه منظورتون نشدم. ولی برای ذخیره یک سند WORD در یک فیلد میتوانید با تابع FILETOSTR آن را تبدیل به رشته کاراکتری کنید ودر یک فیلد نوع MEMO یا BLOB (فقط در فاکس 9 )ذخیره کنید.و هر زمان نیاز داشتین دوباره با تابع STRTOFILE فایل رو از فیلد در درایو ذخیره کنید.نحوه کار با این دو تابع در HELP فاكس موجود است.مثلا برای تغییر سند آنرا از فیلد در درایو کپی سپس با برنامه بالا تغییرو دوباره در فیلد قرار دهید.البته فرمان OPEN در برنامه سند را READ ONLY باز میکند.وبرای تغییر سندبه این شکل استفاده میشود
.documents.open(filename
.)
برای دیدن فرمان کامل OPEN میتوانید از HELP ,VISUAL BASIC EDITOR که همراه OFFICE خودکار نصب میشود استفاده کنید.اگر توضیحات بیشتری خواستید در خدمتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.