ورود

View Full Version : آیا کامپیوتر شما امروز کار می کند؟

حسین فلاحی
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:34 عصر
۲۰۱۰٫۱۰٫۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ رایانه ها از کار می افتند!!

نزدیک شدن به ساعت ۱۰:۱۰ روز دهم دهمین ماه از سال ۲۰۱۰ باعث آغاز موجی از شایعات در دنیای مجازی اینترنت شده است که خبر از حمله ویروسی فراگیری می‌دهند که تمامی رایانه‌های جهان را از کار خواهد انداخت

این تاریخ برای برخی از کاربران خرافاتی اینترنت زنگ هشداری است زیرا ظاهرا قرار است ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۰ ثانیه روز دهم اکتبر ۲۰۱۰، ساعت‌های رایانه‌های جهان به هم ریخته و یا ویروسی تمامی رایانه‌های جهان را مورد تاخت و تاز قرار دهد!

این شایعه به حدی جدی شده است که حتی صفحه‌ای در فیس بوک برای آن راه اندازی شده با این نام: “آیا در ۱۰ صبح ۱۰٫۱۰٫۱۰ هیچ رایانه‌ای کار خواهد کرد؟” همچنین بسیاری از وب سایت‌ها درباره امکان هجوم ویروسی توسط هکرها خبر می‌دهند.

ادامه در اینجا (http://www.barsam.ir/archive/2010-10-10-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-1010-%d9%81%d8%b1%d8%af%d8%a7-%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d9%85%db%8c-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d9%86%d8%af/)

این خبر رو وقتی من دیروز دیدم ، به حساب یک خرافات دیگه از کنارش رد شدم.
درسته که امکانش هست که ویروس نویس ها ویروسی رو طراحی کرده باشن برای این زمان خاص، اما این که اون رو این قدر برجسته کنیم کمی جالب نیومد.

اما امروز کامپیوترم پیغام خطایی رو می ده مبنی بر این که باتری دچار مشکل شده و ممکنه سیستم هر لحظه خاموش بشه!!!

برای شما مشکلی پیش نیومده امروز؟

مهران رسا
یک شنبه 18 مهر 1389, 13:54 عصر
http://www.noteahang.com/forum/images/smilies/293.gif

این خبر رو وقتی من دیروز دیدم ، به حساب یک خرافات دیگه از کنارش رد شدم.پس واسه چی الآن در این مورد نظر سنجی ایجاد کردید ؟

اما امروز کامپیوترم پیغام خطایی رو می ده مبنی بر این که باتری دچار مشکل شده و ممکنه سیستم هر لحظه خاموش بشه!!!

Consider Replacing your battery (http://www.sevenforums.com/general-discussion/18312-consider-replacing-your-battery.html)

Netsky
یک شنبه 18 مهر 1389, 14:12 عصر
بابا اینا یه مشت خرافاته . ول کنید این بحثا رو .
ولی اگه ویروس نویسا هم چنین ویروسی رو نوشته باشن که در این ساعت و این تاریخ سیستم ها رو از کار بندازه ، مطمئنا روی سیستم ایرانیا تاثیری نداره .
اگه گفتید چرا ؟

حسین فلاحی
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:42 عصر
http://www.noteahang.com/forum/images/smilies/293.gif

پس واسه چی الآن در این مورد نظر سنجی ایجاد کردید ؟

Consider Replacing your battery (http://www.sevenforums.com/general-discussion/18312-consider-replacing-your-battery.html)

جوابش ساده است:

و تشکر بابت اون لینک. جالب بود.
در اونجا بیشتر افراد اعتقاد داشتند که مربوط به ویندوز seven هست.یک باگ در ویندوز.

بابا اینا یه مشت خرافاته . ول کنید این بحثا رو .
هر چند وقت یک موضوعی رو راه می اندازن تا افکار مردم رو به اون سمت منحرف کنن. مثل سال 2012. در این شکل جو سازی ها هیچ شکی نیست.

اما مسأله اینه که کاملا منطقی هم می تونه باشه. چون یک عده ای برای این تاریخ برنامه ریزی کرده باشن. ویروسهایی مخصوص این تاریخ نوشته باشن.
با توجه به اون لینکی که دوستمون M8SPY گذاشتن، اگر واقعا مشکل از ویندوز seven باشه و یک باگ داشته باشه که همون اشتباه در مقدار شارژ باتری هست و این مشکلی که امروز برای لپ تاپ من به وجود اومده، امکان همچنین موضوعی رو تشدید می کنه.
به هر حال.

اگه گفتید چرا ؟
چرا؟!!

مهران رسا
دوشنبه 19 مهر 1389, 00:12 صبح
که مربوط به ویندوز seven هست.یک باگ در ویندوز.
بعید میدونم اینطور باشه ! چون برای باتری لپ تاپ من هم این اتفاق افتاده و زمان نگهداری شارژ از 2 ساعت به حدود 45 دقیقه کاهش پیدا کرده .

sari-1369
دوشنبه 19 مهر 1389, 00:45 صبح
برای باطری لپتاپ من هم دقیقا همین پیغام رو میده .

XPS M1530

حسین فلاحی
دوشنبه 19 مهر 1389, 01:54 صبح
برای باطری لپتاپ من هم دقیقا همین پیغام رو میده .

XPS M1530

اما من مشکل رو حل کردم. یعنی تا الآن دوباره اون پیام رو نداده،تا بعد ببینیم چی می شه.
تا این لحظه من همچنان معتقدم که یک باگ در سون هست.

روش حل مشکل به این شکله:
اول باید باتری رو تخلیه کنین. پس کابل برق رو بیرون بکشین و بذارین تا آخر که به hibernate بره. البته قبلش در تنظیمات power درصد اخطار و حداقل شارژ رو کم کنین. در حدود 2 یا 3 درصد.
وقتی خودش خاموش شد دکمه روشن شدنش رو بزنین. اگر روشن نشد کابل برق رو دوباره متصل کنین تا ویندوز بالا بیاد. بعد دوباره کابل رو قطع کنین.( اینجا با کمال تعجب باتری من هنوز 12 درصد شارژ داشت). دوباره بذارین تا آخر تخلیه بشه. همین کار رو دوباره و چند باره انجام بدین. تا در آخر مطمئن بشین که باتری خالی شده.
حالا دوباره کابل برق رو متصل کنین و بذارین صد درصد شارژ بشه و چند وقت همین طور بذارین.مثل بعد از خرید که تا مدتی در شارژ نگه می داریم.

الآن باید مشکل رفع شده باشه. اگر نشد یک بار دیگه باطری رو تخلیه کنین و دوباره کامل شارژ کنین.
با این روش احتمالا مشکل رفع بشه.

بعید میدونم اینطور باشه ! چون برای باتری لپ تاپ من هم این اتفاق افتاده و زمان نگهداری شارژ از 2 ساعت به حدود 45 دقیقه کاهش پیدا کرده .

این یک روش جالب هست برای بررسی وضعیت شارژ باطری:
command-prompt رو به صورت administrator باز کنین و دستور زیر رو وارد کنین...

powercfg -energy -output c:\energy-report.html

گزارشی از وضعیت باطری در داخل درایو C می ده. دنبال این قسمت بگردین

Battery:Battery Information
اطلاعاتی در مورد ظرفیت ساخته شده و last full charge می ده که مشخص می شه نیاز به تعویض داره یا نه
مثلا برای من:
Design Capacity:47520Last Full Charge:30402

یک آقایی این پست رو داده:

This is the real issue here: Windows 7 writing inaccurate data to the battery's EEPROM saying it's capacity is reduced when, if fact, it is not. But, because the battery reports reduced capacity, Windows will shut down the machine prematurely and there appears to be no fix as of yet. An update to Windows ACPI and battery management driver is probably the fix that is needed.

مهران رسا
دوشنبه 19 مهر 1389, 12:17 عصر
باطری رو تخلیه کنین و دوباره کامل شارژ کنین
اگه برای همیشه غیر قابل شارژ شد چی ؟ برخی از باتری ها نباید هیچ وقت به طور کامل خالی بشند .

حامد مصافی
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:14 عصر
معمولاً چنين ويروس هايي توسط افرادي نوشته مي شود، براي مثال ويروس چرنوبيل كه در 17 آگوست (اگر اشتباه نكنم) هر سال فعال مي شد، اما معمولاً افرادي هستند كه ساعت سيستمشان اشتباه است و زود تر پي به اين نكته مي برند. ضمناً آزمايشگاه هاي شركت هاي انتي ويروس تمام ويروس هاي پراكنده در اينترنت را شناسايي و جمع آوري مي كند. لذا من گمان نمي كنم ويروسي تا مدتي خاص بتواند مخفيانه فعاليت كند.

مهران رسا
سه شنبه 20 مهر 1389, 23:39 عصر
البته با وجود سهولت دسترسی به اینترنت دیگه ویروس ها کاری به تاریخ سیستم کاربر هم ندارند و به راحتی میتونن تاریخ رو از سرورشون چک کنن .