PDA

View Full Version : شبیه ساز محیط ویندوز برای تست برنامه

baran_2005
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:48 عصر
سلام
نمیدونستم سوالم کجا بپرسم . من یک برنامه دارم که باعث خراب شدن ویندوز میشود و برای هر بار تست این برنامه باید یکبار ویندوز عوض کنم یا image اون برگردونم ویندوزی که استفاده میکنم xp در ویندوز 7 این امکان هست که یک نرم افزار شبیه ساز نصب کنیم و شبیه حذف و نصب یک برنامه ازش استفاده کنیم اما در xp چه نرم افزارهایی این قابلیت دارند ؟

AmirHarirbafan
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:36 عصر
نرم افزار Deep Freeze میتونه کمکت کنه ، این نرم افزار روی هر درایوی که بخوای قرار میگیره و هر تغییری که روی درایوها بدی ، بعد از Reset کردن کامپیوتر ، به حالت عادی برمیگرده
http://www.deepfreeze.com.au/

baran_2005
یک شنبه 18 مهر 1389, 17:08 عصر
من باید یکبار ویندوز reset کنم و بعد تاثیر برنامم ببینم . این امکان این نرم افزار به من نمیدهد .

ARC
یک شنبه 18 مهر 1389, 18:15 عصر
سلام
نمیدونستم سوالم کجا بپرسم . من یک برنامه دارم که باعث خراب شدن ویندوز میشود و برای هر بار تست این برنامه باید یکبار ویندوز عوض کنم یا image اون برگردونم ویندوزی که استفاده میکنم xp در ویندوز 7 این امکان هست که یک نرم افزار شبیه ساز نصب کنیم و شبیه حذف و نصب یک برنامه ازش استفاده کنیم اما در xp چه نرم افزارهایی این قابلیت دارند ؟
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ولی اگه میخواهید که ویندوز تون خراب نشه میتونید با استفاده از نرم افزار Virtual Box یک ویندوز رو به صورت مجازی در ویندوزتون نصب کنید و از اون واسه کارتون استفاده کنید تا دیگه ویندوز اصلی خراب نشه.
برای دانلودبه سایت :
virtualbox.org
یا
download.cnet.com برید.

Saeed.Masoumi
دوشنبه 19 مهر 1389, 00:04 صبح
Vmware هم خوبه ماشین مجازی ایجاد می کنی بعد روش سیستم عامل دلخواه رو نصب می کنی و ...

baran_2005
چهارشنبه 21 مهر 1389, 09:29 صبح
بعد از نصب سیستم عامل روی این ماشین مجازی اگر ویندوز مجازی خراب شه به همون اندازه که طول میکشه ویندوز نصب کنم زمان میگیره؟

HollyGhost
چهارشنبه 21 مهر 1389, 10:14 صبح
بعد از نصب سیستم عامل روی این ماشین مجازی اگر ویندوز مجازی خراب شه به همون اندازه که طول میکشه ویندوز نصب کنم زمان میگیره؟
بعد از نصب ماشین مجازی اون رو خاموش (shutdown) کن و از مسیر نصب ویندوز اون یک کپی یا فایل فشرده تهیه کن. هر وقت خواستی ویندوز مجازی نو نوار بشه این پشتیبان رو بازیابی کن. به همین سادگی