ورود

View Full Version : قیمت نرم افزار بر حسب ساعت کار

mehdi2004171
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:12 عصر
نرم افزاری نوشته ام که می توانم بگویم تا اینجا 300 ساعت کار برده است با C#
نوشته شده
در آأن از بانک اکسس استفاده شده
حال سوال اینجاست که اگر بخواهم بر حسب ساعت محاسبه کنم چگونه محاسبه کنم؟
در مورد نرم افزار بیش ار این نمی توانم توضیح بدهم.

Microsoft.net
جمعه 23 مهر 1389, 09:57 صبح
با این اوصافی که گفتی اگه ساعتی بخوای حساب کنی ساعتی بین 2000 تا 5000 فی می خوره . بستگی به حجم و کار و کیفیت و کاربر پسندی برنامت داره. در کل برنامه نویسی با بانک اکسس زیاد جایی واسه توسعه نداره لذا سقف قیمت معمولا محدود هست.

mehdi2004171
شنبه 24 مهر 1389, 14:47 عصر
با این اوصافی که گفتی اگه ساعتی بخوای حساب کنی ساعتی بین 2000 تا 5000 فی می خوره . بستگی به حجم و کار و کیفیت و کاربر پسندی برنامت داره. در کل برنامه نویسی با بانک اکسس زیاد جایی واسه توسعه نداره لذا سقف قیمت معمولا محدود هست.

دوست عزیز فکر نمی کنید قیمت را خیلی پایین گفتید اینجوری که برنامه نویسی فایده ندارد یک آرایشگاه در یک ساعت به نظر شما چقدر می گیرد؟

hossein_h62
شنبه 24 مهر 1389, 17:15 عصر
دوست عزیز فکر نمی کنید قیمت را خیلی پایین گفتید اینجوری که برنامه نویسی فایده ندارد یک آرایشگاه در یک ساعت به نظر شما چقدر می گیرد؟

سلام
شما تا حالا نرم افزار فروختید ؟؟؟
کف قیمتی که جناب Microsoft.net گفتند رو هم حساب کنیم 600 تومن میشه!
در ضمن شما هیچ اطلاعاتی راجع به برنامتون ندادید.ما که نمیتونیم ذهنی نرم افزار شما رو ارزیابی و نرخگذاری کنیم!!

ali_habibi1384
سه شنبه 04 آبان 1389, 17:04 عصر
بستگی به کد نویسش داره . اگه کد رو یه آماتور بزنه زمان بیشتری خواهد برد و اما اگه حرفه ای باشی قطعا زمان کمتری . حالا شما خودتو میشناسی کدوم دسته هستی ببین کارت واسه خودت ساعتی چند ارزش داره قیمت بزن .
من بودم واسه این کار 700-800 میگرفتم