ورود

View Full Version : ساختپخش کننده موزیک بدون استفاده از API و یا ...

fazel-d
یک شنبه 18 مهر 1389, 17:10 عصر
چند وقتی هست که دنبال یه زبان سطح میانی برای پخش موزیک بدون APIهای ویندوز یا هر سیستم عامل دیگری هستم.(یعنی خواندن بایت به بایت فایل و ارسال اون به کارت صدا) یه چیزی در حد زبان اسمبلی که می شه با سخت افزار کار کرد اما منظورم کد زدن به زبان سطح پائین نیست.

البته بیشتر تمرکزم روی پردازش صدا هست. به همین خاطر می خوام بدونم که جاوا این امکان رو به من می ده؟ و اینکه کدوم ویرایشش؟ هر چند که این احتمال رو میدم که c++ بشه این کارها رو کرد اما IDE مناسبی برای کد زنی نداره. ولی این سوال رو هم در تالار سی پلاس پلاس مطرح می کنم.

fazel-d
دوشنبه 19 مهر 1389, 18:19 عصر
فکر می کردم که جاوا باید مشتری و خواستار زیادی داشته باشه. حداقل در این جور موارد که نیاز به یه برنامه سیستمی هست و اون هم در تمامی platform ها!!

fazel-d
چهارشنبه 21 مهر 1389, 12:51 عصر
شاید این عنوان بتونه کارم رو جلو ببره.

اما آیا جاوا انتخاب صحیصی برای کار با پردازش صدا (بدون استفاده از API و یا Library های وابسته به سیستم عامل) است؟
در مورد جاوا هنوز چیزی رو دنبال نکردم ولی می خوام بدونم که این زبان آیا می تونه یکی از زبانهای توسعه برنامه های سیستمی از این دست باشه یا نه؟ که حداقل قابل توجیح در مباحث Academic در دانشگاهای برتر داخلی و خارجی در مقطع ارشد باشه؟
لطفا راهنمایی فرمائید.