View Full Version : dll جهت ارتباط با سامانه هاي پيام كوتاه
mrm0101
دوشنبه 19 مهر 1389, 01:02 صبح
سلام
همانطور مي دانيد ارسال اس ام اس از طريق مودم جي اس ام داراي محدوديت ارسالاست ( مثلا 500 اس ام اس در ساعت ) ولي در خطوط اينترنتي 14 رقمي اين محدوديت وجود ندارد . بعضي شركتها يك dll اختصاصي براي ارتباط با برنامه هاي تحت ويندوز كه با سرعت بالا عمل ارسال را انجام مي دهد با اين خطوط نوشته است . آيااز دوستان كسي از نحوه تهيه اين برنامه ها (Dll) يا نمونه مثال دارد .
با تشكر
Valadi
چهارشنبه 21 مهر 1389, 06:59 صبح
با سلام
اين dll را از شرکت طوبا (Tsms ) گرفته است سرچي کني پيدا مي کني
HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 21 مهر 1389, 07:16 صبح
دوست خوب هر شركتي dll انحصاري با وب سرويس خودشو داره كه حتي بعضي ها يك كد بهت ميدن كه نياز به dllهم نباشه كه از نظر برنامه نوسي و امييت بهتر باشه
اگه مورد خاصي بود بگو من يك برنامه نوشتم كه با اين سيتم تا تا جي كه بتونم كمك كنم
mrm0101
پنج شنبه 22 مهر 1389, 00:19 صبح
سلام . ممنون از راهنمايي هاتون
منظور من dll يا كامپونتي باشه كه توي برنامه هاي تحت ويندوز كاربران با وب سرويس هاي دلخواه كه خط اجاره كرده اند ارتباط بر قرار بكنند . چون dll اختصاصي محدوديت ارتباط با يه وب سرويس خاص رو دارند .
من يه برنامه خيلي جامع نوشتم كه با جي اس ام كار مي كنه مي خواهم اين ارتباط را هم به امكانالتش اضافه كنم كه كسي وابسته به وب سرويس شركت خاصي نباشه
از دوستان اگر كسي نمونه dll داره براي من ايميل بكنه
با تشكر
HAMRAHSOFT.IR
پنج شنبه 22 مهر 1389, 21:55 عصر
دوست خوب هرشركت وب سرويس انحصاري خودش با پارمترهاي خاص خودش دار و چيزي سرار سري و جود ندار تا جاي كه من ميدونم و تحقيق كردم
salehi20
دوشنبه 16 بهمن 1391, 10:38 صبح
دوست خوب هرشركت وب سرويس انحصاري خودش با پارمترهاي خاص خودش دار و چيزي سرار سري و جود ندار تا جاي كه من ميدونم و تحقيق كردم
بله درسته. من هم خیلی دنبالش گشتم اما یک چیز کلی پیدا نکردم که بتونم کدی بنویسم که به هر سایتی وصل بشه . اما باید dll یا وب سرویس مخصوص یک شرکت ارسال پیامک رو خریداری کنیم
و با استفاده از توابع اون بتونیم از طریق این شرکت پیامک ارسال کنیم
firststep
دوشنبه 16 بهمن 1391, 23:05 عصر
سلامدوست عزیزم....
برای ارسال sms مشکلی نداری چون هرشرکت هم که می خواد باشه حتماً از طریق ارسال پارامتر به url امکان ارسال رو میزاره که می تونین اسفاده کنین فقط کافی هستش از طریق یک گزینه این رشته رو بسازین................ ( از طریق web service من اطلاعی ندارم چون باید در حالت runtime اونو import کنی )......
موفق باشید
salehi20
سه شنبه 17 بهمن 1391, 07:41 صبح
این شرکت ها که میشه باهاشون پیامک ارسال کرد به مخابرات وصل میشن دیگه؟ درسته؟
راهی هست که با این شرکت ها طرف نباشیم و خودمون مستقیم با کدنویسی در سی شارپ بتونیم به مخابرات پیامک ارسال کنیم؟
salehi20
سه شنبه 17 بهمن 1391, 08:35 صبح
سلامدوست عزیزم....
برای ارسال sms مشکلی نداری چون هرشرکت هم که می خواد باشه حتماً از طریق ارسال پارامتر به url امکان ارسال رو میزاره که می تونین اسفاده کنین فقط کافی هستش از طریق یک گزینه این رشته رو بسازین................ ( از طریق web service من اطلاعی ندارم چون باید در حالت runtime اونو import کنی )......
موفق باشید
این شرکت ها که میشه باهاشون پیامک ارسال کرد به مخابرات وصل میشن دیگه؟ درسته؟
راهی هست که با این شرکت ها طرف نباشیم و خودمون مستقیم با کدنویسی در سی شارپ بتونیم به مخابرات پیامک ارسال کنیم؟
salehi20
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 11:13 صبح
با سلام
اين dll را از شرکت طوبا (Tsms ) گرفته است سرچي کني پيدا مي کني
این dll که از شرکت طوبی تهیه میشه وقتی در برنامه ازش استفاده می کنیم می تونیم مثلا (اگر شما بخواهید از طریق برنامه حسابداری خود به صورت خودکار مبلغ بدهی مشتریان را به آنها ارسال نمایید ، ثبت فاکتور جدید را به مشتری اطلاع دهید، اقدام به ارسال پیام تبریک نمایید و ...) میشه این کارها رو انجام داد؟ یعنی این dll امکاناتی داره که بشه به این کارها دست پیدا کرد؟
Valadi
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 21:38 عصر
با سلام
dll شرکت طوبا (Tsms) خوبه اما محدوديت زماني داره و هر سال بايد هزينه پرداخت كنيد اين موضوع بصرفه نيست
اخيرا خودم يك sms سنتر راه انداختم و dll آن هم رايگانه (ويژه بروبچ سايت برنامه نويس)و هيچ گونه محدويتي ندارد
salehi20
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 07:20 صبح
با سلام
dll شرکت طوبا (Tsms) خوبه اما محدوديت زماني داره و هر سال بايد هزينه پرداخت كنيد اين موضوع بصرفه نيست
اخيرا خودم يك sms سنتر راه انداختم و dll آن هم رايگانه (ويژه بروبچ سايت برنامه نويس)و هيچ گونه محدويتي ندارد
چطور میشه به dll شما دسترسی پیدا کرد؟
Valadi
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 09:10 صبح
از طريق امضا
Delphi 2010
دوشنبه 18 شهریور 1392, 18:52 عصر
هر شرکتی DLL مخصوص به خودش رو داره و از همون شرکت درخواست کنید
hojat_y
سه شنبه 09 مهر 1392, 13:10 عصر
سلام دوست عزيز.
من با اين سامانه ها كار كردم .
شما ابتدا بايد url برنامه نويسي رو از شركت مربوطه بگيري مثل
http://94.183.246.211:8080/service.asmx?WSDL
بعد با دلفي ازمنوي component
زير منوي inport wsdl
يك unit برات درست ميكنه بقيشم كه مثل كار كردن با يك يونيته
موفق باشي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.