PDA

View Full Version : شغل "برنامه نویسی" در آمریکا در حال نابود شدن است!

Behrouz_Rad
دوشنبه 19 مهر 1389, 09:53 صبح
شبکه‌ي خبري CNBC گزارشي منتشر کرده در مورد 6 شغلي که در ايالات متحده در حال از بين رفتن هستند. اين شغل‌هاي در حال خداحافظي در نگاه اول بسيار عجيب‌اند؛ اما دلايل‌ از بين رفتن‌شان اين‌قدر جالب است که بد نيست با هم مرورشان کنيم...

ادامه ی مطلب... (http://gozareha.wordpress.com/2010/10/10/disappearing-jobs/)

Netsky
دوشنبه 19 مهر 1389, 14:04 عصر
جالب بود جناب راد .
داخل ایران که فکر کنم خیلی وقته که برنامه نویسی از بین رفته . البته این نظر شخصی منه .

kuh_nur
دوشنبه 19 مهر 1389, 16:13 عصر
نه من که کاملا با نظر شما مخالفم
برنامه نویسی تو ایران اصلا متولد نشده که بخواد از بین بره!!!!
شما کدوم نرم افزار ایرانی رو دیدی ک مصرف جهانی داشته باشه!!!!
برنامه نویسی تو ایران از همون اول با هرج ومرج شدیدی شروع شده و با همون وضع داره پیش میره درست مثل یه علف هرز.

h.alizadeh
دوشنبه 19 مهر 1389, 21:28 عصر
من الان اینقدر بچه ها دبیرستانی توی اینترنت میشناسم که اصلا برنامه نویسی بلد نیستند ولی یک سایتهایی درست می کنند...(از طریق همین چیزای آماده و سرهم بندی ها...)

یکی که خودش کلی سایت همینجور دست و پا کرده به من میگه الان دیگه کسی کدنویسی نمیکنه و به صرفه نیست....!! (یعنی توی دور و بری های اون اینطوری ه)

-----
ازماست که برماست.... :D مثکه نرم افزاری ها زیادی زکات علم کردند:D

m-khorsandi
سه شنبه 20 مهر 1389, 07:25 صبح
وبلاگ رادمان "ناپدیدشدن شغل برنامه نویسی (http://weblog.radmanitd.com/index.php/archives/706)" رو در مطلبی بررسی کرده :
علی نعمتی شهاب در وبلاگ گزاره مطلب جدیدی منتشر کرده (اینجا) در مورد “۶ شغل در حال ناپدید شدن!” که اشاره دارد به ۶ فرصت شغلی که از دیدگاه یک شبکه خبری در آمریکا در حال نابودی است. کاری به پنج شغل دیگرش ندارم، اما یکی از این مشاغل “برنامه نویسی” است! به شکل خلاصه این مطالعه، دلایل از بین رفتن این فرصت شغلی را در افزایش قابلیت های کاربران عادی در تولید نرم افزار بدون نیاز به تخصص خاص در برنامه نویسی و برون سپاری پروژه های تولید به سایر کشورها نظیر هند دانسته است..........

Netsky
سه شنبه 20 مهر 1389, 12:51 عصر
برون سپاری پروژه های تولید به سایر کشورها نظیر هند دانسته است
از اون موقع تا حالا چینی ها داشتن بازار همه چی رو به لجن میکشیدن ، حالا نوبت هندیا شده که بازار نرم افزار رو تسخیر کنن .
هند هم شاید بشه چین دوم . :قهقهه:

antimalware
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:40 عصر
با چند دلیل در کشور عزیز ما ایران شغل برنامه نویسی موفق نخواهد بود

من به نکاتی اشاره می کنم که خیلی از دوستان آن را می دانند ولی کو گوش شنوا ؟

برزگترین مشکل : کپی رایت .

تا وقتی که کپی رایت وجود نداشته باشه هیچ انسان عاقلی وقت خودش را برای توسعه برنامه نویسی قرار نمی دهد.

یک اصل مهم برای پیشرفت.

نکته دوم : عدم حمایت از برنامه نویس

در اروپا و آمریکا اگر ایده شما بکر باشه خیلی از شرکت ها و بانک ها هستند که حاضرند برای آن سرمایه گذاری کنند.

در صورتی که خیلی مزحک خواهد بود که در ایران اگر به بانک بروید و وام بگیرید برای محصول رایانه ای خودتون !

مثلا آقای رئیس بانک 300 میلیون برای شما سرمایه گذاری می کنه ؟

حاضر هست 300 میلیون بده برای ساختن برج و یا ساختمان بیمارستان ولی برنامه نویسی نه !

نکته آخر : گفتید حمایت دولتی مانند وزارت فنآوری اطلاعات،شوراهای عالی انفورماتیک
؟

مثلا چه حمایتی می تواند بکنه ؟

این شرکت ها خودشون سال ها با استفاده از بند پ کلی پول مفت از شرکت های دولتی دیگر کشیدند بیرون دادند به شرکت های مانند "همکاران سی سی" و....

برادر من مثل این که خوابی شما

شما می خواهید این آدم ها بیان برای من و شما سیاست های حمایتی اجرا بکنند ؟

اگر قرار باشه کاری صورت بگیره این شما هستی که باید از صنعت خودتون محافظت کنید

منتظر کسانی هستید که از جنس شما نیستند ؟ نه برنامه نویس نه باسواد

اینقدر هم کشور ما رو با کشوری مثل آمریکا و جای دیگه مقایسه نکنید

اینجا ایران هست کشوری جهان سوم

اینقدر بی سواد داره تا دلت بخواد !

هر وقت خودمون به این باور رسیدیم که خودمون می توانیم شغل برنامه نویسی رو پیشرفت دهیم ، آنوقت شاید یک اتفاقی رخ بدهد.

من فکر می کنم یک اجتماع برنامه نویسی ایجاد کنیم برای همه و برنامه نویس ها بیایند و هر کسی به هر شکل که می تونه این مشکلات رو حل کنه

تا الان چند نفر از شما برنامه نویس ها رفتید و از مسئولان خواستید که مشکل کپی رایت رو حل کنند ؟

شما یک وب سایت ایرانی به من نشون بدید که با هدف ایجاد کپی رایت در ایران تلاش کرده باشه ؟

من همین الان ایده اش رو به شما دارم می دم ، یک وب سایت ایجاد کنید برای حمایت از کپی رایت در ایران و بیاید و امضا جمع کنید واسش ، خوبه ؟

هم قانونی است و هم منطقی !

kuh_nur
سه شنبه 20 مهر 1389, 16:01 عصر
من هم با دوست مون antimalware (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=128318) موافقم این آب از سرچشمه گل آلوده امروز تو اخبار از حمایت دولت از بحث نرم افزار گفت و شنود میشه ولی اونم چه حمایتی ؟؟! برای ساخت مجتمع های تولید نرم افزار مجوزات لازم رو صادر می کنن!!!! این تمام حمایت دولت از سرمایه گذاران بخش نرم افزاره > صدور مجوز

siahacker
سه شنبه 20 مهر 1389, 19:18 عصر
سلام
واقعا به نظر من پست خوبی هستش......من دارم رشته کامپیوتر نرم افزار می خونم......با این چیزایی که دوستامون این جا فرمودن من واقعا نمودن بعد از فارغ التحصیل شدن باید چه کار انجام بدم؟
اصلا رشته نرم افزار رو برای چی می خونی؟برای این که برنامه نویس بشی؟
چه کارهای دیگری در زمینه نرم افزار هست که بشه در آن ها استخدام شد؟
خیلی ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 20:09 عصر
سلام
واقعا به نظر من پست خوبی هستش......من دارم رشته کامپیوتر نرم افزار می خونم......با این چیزایی که دوستامون این جا فرمودن من واقعا نمودن بعد از فارغ التحصیل شدن باید چه کار انجام بدم؟
اصلا رشته نرم افزار رو برای چی می خونی؟برای این که برنامه نویس بشی؟
چه کارهای دیگری در زمینه نرم افزار هست که بشه در آن ها استخدام شد؟
خیلی ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند

واقعا تعجب میکنم ، خیلی از دوستان مثل شما هستند ، شما وقتی نمیدونی میخوای چی کار کنی و چی کاره بشی و کلا از نرم افزار اطلاع کافی نداری برای چی انتخابش کردی که الان توش بمونی ؟

مدیر پروژه ، تحلیل گر ، برنامه نویس ، مباحث هوش مصنوعی و پردازش تصویر و در رباتیک و اتماسیون و ... یا اینکه مثل خیلی از مهندس ها! تو یه اداره استخدام بشی و با Excel و Word کارهای اداره رو انجام بدی !

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 20:15 عصر
تا وقتی که کپی رایت وجود نداشته باشه هیچ انسان عاقلی وقت خودش را برای توسعه برنامه نویسی قرار نمی دهد.
مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی ، اگر مشکلت کپی رایته برای نرم افزارهای ایرانی به خوبی رعایت میشه ، کافیه برنامت رو ثبت قانونی کنی !

نکته دوم : عدم حمایت از برنامه نویس

در اروپا و آمریکا اگر ایده شما بکر باشه خیلی از شرکت ها و بانک ها هستند که حاضرند برای آن سرمایه گذاری کنند.

در صورتی که خیلی مزحک خواهد بود که در ایران اگر به بانک بروید و وام بگیرید برای محصول رایانه ای خودتون !

مثلا آقای رئیس بانک 300 میلیون برای شما سرمایه گذاری می کنه ؟

حاضر هست 300 میلیون بده برای ساختن برج و یا ساختمان بیمارستان ولی برنامه نویسی نه !

نکته آخر : گفتید حمایت دولتی مانند وزارت فنآوری اطلاعات،شوراهای عالی انفورماتیک
؟
اگر شما ایده ای در سطح گوگل یا ... دارید حمایتتون میکنن ولی برای ایده ای که اطمینانی تو بازدهیش نیست چه سرمایه گذاری ؟

ینقدر هم کشور ما رو با کشوری مثل آمریکا و جای دیگه مقایسه نکنید

اینجا ایران هست کشوری جهان سوم

اینقدر بی سواد داره تا دلت بخواد !

هر وقت خودمون به این باور رسیدیم که خودمون می توانیم شغل برنامه نویسی رو پیشرفت دهیم ، آنوقت شاید یک اتفاقی رخ بدهد.

من فکر می کنم یک اجتماع برنامه نویسی ایجاد کنیم برای همه و برنامه نویس ها بیایند و هر کسی به هر شکل که می تونه این مشکلات رو حل کنه

تا الان چند نفر از شما برنامه نویس ها رفتید و از مسئولان خواستید که مشکل کپی رایت رو حل کنند ؟

شما یک وب سایت ایرانی به من نشون بدید که با هدف ایجاد کپی رایت در ایران تلاش کرده باشه ؟

من همین الان ایده اش رو به شما دارم می دم ، یک وب سایت ایجاد کنید برای حمایت از کپی رایت در ایران و بیاید و امضا جمع کنید واسش ، خوبه ؟

هم قانونی است و هم منطقی !
با سواد هم کم نداره ! ، شما این ایده ای که الان به ذهنت میرسه یه جست و جو تو همین سایت بکن ، قبل از شما خیلی ها این ایده رو داشتن ، پسر خوب برای اجرای هر کاری یکسری پیش نیاز لازمه ، مثلا فرهنگ سازی برای مردم مخصوصا در حیطه برنامه نویسی ، الان وقتی آمریکا شما رو تحریم کرده کپی رایت رو میخوای که چی ؟ خودتو بدبخت کنی ؟ وقتی قانون کپی رایت در ایران اعمال بشه و شما بری برای خرید VS یا Delphi یا ... چند هزار دلار پول بدی اون وقت هم همین حرف رو میزنی ؟ ، وقتی مردم نمیدونن برنامه نویسی چیه همون 100 هزار رو برای طراحی سایت به شما میدن در صورتی که شما چند صد هزار دلار برای خرید IDE مورد نیازت خرج کردی !

همین که برای برنامه های داخلی کپی رایت هست کافیه ... !

h.alizadeh
سه شنبه 20 مهر 1389, 21:45 عصر
همین که برای برنامه های داخلی کپی رایت هست کافیه ... !
گل گفتی، آی گل گفتی، مثه یه بلبل گفتی، جواب عالی دادی، غنچه بودی شکفتی...

برون سپاری پروژه های تولید به سایر کشورها نظیر هند دانسته است..........
نه نوشته هند هم اونقدر کشش نداره ...
من زیاد متوجه صحبتهای رادمان نشدم! یعنی چی برون سپاری پروژه ؟
یعنی امریکاایده،سفارش بده مثلا یک کشور دیگه بسازش؟
یا اینکه ما خودمون ایده بدیم بسازیمش؟!

وقتی از رشد تقاضا در مورد محصولات فنآوری مطمئنیم، طبیعی است با افزایش سطح برون سپاری پروژه ها، و با این حساب که شاید دیگر بازار هند هم آن کشش لازم را نداشته باشد و پروژه ها با آن قیمت و کیفیت فعلی تولید نشود، اینجاست که اگر دولتمردان ما به فکر باشند و روند پیوستن ما به سازمان تجارت جهانی را که چندسال پیش آغاز شده، تسریع نمایند یک فرصت مناسب برای اجرای این پروژه ها در داخل کشور است.

این قسمت رو من نفهمیدم خوب.

JaguarXF
چهارشنبه 21 مهر 1389, 04:10 صبح
آت سورس کردن پروژه ها به هند همیشه بوده و هست.
حداقل تجربه شخصی خودم در محیط کاری به این صورت بوده که البته یعنی سیاست شرکت . و ممکنه مدیران شرکت دیگری نگاه دیگری به قضیه داشته باشند:

کارهایی که وقت میگیره . خر کاری هست . و بهرحال چون وقت میگیره باید پول وقتش رو به طرف مزد بدهی . بفرست بره دست هندی ها :
مثال : تمامی بخش تست نرم افزار رو که شامل black box, regression, integration, و .. بشه رو بده این هندی ها انجام بدهند.
قرار است Test Plan رو بشینه طراحی و تایپ کنه و من ساعتی بهش پول بدهم برای تایپ در ورد ؟! بفرست بره هند .
سیاست دیگری که به زودی قرار هست انجام بگیره : Support به این معنی که وقتی مشتری یک باگ در نرم افزار رو گزارش میکنه . کسی باید درستش کنه : این رو هم بدهیم دست هندی ها . غیر از اینکه باید بشینه برنامه رو هی دیباگ کنه تا مشکل رو پیدا کنه . ...

و اما چه چیزی رو داخل خود آمریکا نگه داریم :
Research and Development رو
انتشار نسخه اولیه برنامه های حاصل آن R&D رو . وقتی برنامه به بلوغ رسید و فقط نیاز به رفع باگهای گزارش شده از کاربران رسید . بده بره هند . تیم داخل آمریکا رو مشغول یک پروژه جدید بکن .

هندی هایی که دیده ام هیچ کدوم smart نبوده اند . خر کار بوده اند و شدیدا زبون باز . دقیقا مثل فرق دانشجوی باهوش که یک درس رو دو ساعته میخونه و خلاص و یک دانشجوی کند ذهن که همون درس رو سه روز عین خر میخونه تا حالیش بشه . اگرچه هر دو روی کاغذ یک نمره میگیرند.

siahacker
چهارشنبه 21 مهر 1389, 17:28 عصر
واقعا تعجب میکنم ، خیلی از دوستان مثل شما هستند ، شما وقتی نمیدونی میخوای چی کار کنی و چی کاره بشی و کلا از نرم افزار اطلاع کافی نداری برای چی انتخابش کردی که الان توش بمونی ؟

مدیر پروژه ، تحلیل گر ، برنامه نویس ، مباحث هوش مصنوعی و پردازش تصویر و در رباتیک و اتماسیون و ... یا اینکه مثل خیلی از مهندس ها! تو یه اداره استخدام بشی و با Excel و Word کارهای اداره رو انجام بدی !

واقعا شما از هوش بسیار بالایی برخوردار هستی که تونستی با یه پست من کلی اطلاعات درباره من دربیاری!:تشویق:
به قول آقای mehdi.mousavi تو یه پست نوشته بودن:"هیچ وقت زود قضاوت نکنید، چون هرکسی برای کاری که انجام می دهد دلیلی دارد!"
دلیل من هم شک بود......من با توجه به این که شاغل نیستم و کار نمی کنم، قاعدتا از اساتید و دوستان بزرگوار دیگر در اینجا این سوال رو پرسیدم که ببینم یه مهندس نرم افزار چه کارهایی می کنه.......راستش نمی دونم کجای پستم گفتم توش موندم(!)

pop_0098
جمعه 23 مهر 1389, 23:10 عصر
در کل میشه بگید ایران جایی که وقتی زنگ می زنید به پلیس 110 و در مورد پلیس انفورماتیک می پرشید چیزی نمی دونه و بعد می گه می خوایند شماره پلیس جرائم رایانه ای را بدم بعد که میده زنگ می زنید می گه کار ما فقط گولد کوئست هست شما باید بفهمید که جرائم رایانه ای و حفظ کپی رایت در ایران چیه

این اتفاقی بود که برای من افتاد تو اصفهانم یکی از شهر های بزرگ ایران

ولی یک جور دیگه ای هم هست من تو خدمت چنان برنامه نویسی کردم که فرمانده پادگان برای من دو ماه مرخصی رد کرد

اینم حال کردن برنامه نویسی من به جای پول گرفتن برای کارم

بد نبود ولی برنامه را با لوگوی برنامه نویس (فرمانده ....)

به ارتش تحویل داد و درجه نوش جانش کرد