ورود

View Full Version : جستجو یک روز در کل بازه در maskedit

ramsess
دوشنبه 19 مهر 1389, 13:50 عصر
دوستان من یک maskedit دارم که به این صورت فرمت بندی شده ####/##/##
وقتی هم اطلاعات وارد و ثبت می شه به این صورت هستش19 / 07 / 1389 تا اینجا همه چیز درست و با این کد هم جستجو می کنم :
adoestalem.RecordSource = "SELECT * FROM Table1 where datesedor like'" & Text5.Text & "%'" & " order by Famili"
adoestalem.Refresh
اینجوری هر تاریخی رو بدی برات بر می گردونه ولی من دقیقا این مسئله رو می خوام که: در قسمت روز اگر عدد مثلا 12 وارد شد سیستم بیاد و تمامی تاریخ هایی رو که در قسمت روز آن عدد 12 وجود دارد رو بر کردونه توجه داشته باشید که فیلد تاریخ من فقط یکی هستش و از 3 فیلد مجزا برای روز و ما و سال استفاده نشده !!!!! فقط یک فیلد تاریخ هست

Dr.Bronx
چهارشنبه 21 مهر 1389, 22:38 عصر
خوب . سوال جالبیه.

کاری که باید انجام بدیم اینه . دوبار باید text مورد نظر رو فیلتر کنیم اول از داخل vb و دوم هم به وسیله sql .

sql تابعی داره با نام mid که دقیقا همون کار تابع mid داخل vb رو انجام میده . از دستور Right هم برای جدا کردن دو رقم آخر استفاده می کنیم .
خوب دیگه پس چیزی نموند .
دستور شما میشه این

adoestalem.RecordSource = "SELECT MID(datesedor,8[,2]) FROM table1 like'" & Right(Text5.Text, 2) & "%'" & " order by Famili"

البته فکر کنم که یک خطای نحوی داخل کد باشه . متاسفانه بانک شما رو ندارم که چک کنم . اما کلیات دستور همین هست .

موفق و موید باشید ./

ramsess
سه شنبه 11 آبان 1389, 14:20 عصر
دوست من از راهنمایی و وقتی که گزاشتی ممنون
حل شد
من هم فکر می کردم باید بیام و مقدار داخل مقدار روز رو با تابع right بریزم تو یه فیلد تکس دیگه و فلیتر کنم ولی نمی شد
به طور اتفاقی توی خاصیت change خود maskedit کد فیلتر رو نوشتم درست شد خودش مشکلی نداشت من فکر می کردن قضیه پیچیدست - مرسی