View Full Version : سوال: سایت چند زبانه و سرعت لود
Behrouz1985
دوشنبه 19 مهر 1389, 16:59 عصر
به نظر شما اگه برای چندزبانه بودن از Resourceها استفاده بشه و تمامی متن ها از Resource مربوط به اون زبان خونده بشه، سرعت لود صفحه خیلی پایین می آد؟
PhoenixNet
دوشنبه 19 مهر 1389, 18:07 عصر
نخیر پایین نمی آید چون Resourceها در اولین استفاده به حالت کامپایل شده در می ایند.و با سرعت بالا اجرا می شوند.
Behrouz1985
دوشنبه 19 مهر 1389, 18:33 عصر
نخیر پایین نمی آید چون Resourceها در اولین استفاده به حالت کامپایل شده در می ایند.و با سرعت بالا اجرا می شوند.
خب مگه توی beginRequest هر بار چک نمی شه که زبان مورد استفاده چیه و بعد طبق اون Resource مربوطه استفاده بشه
راستش می خوام یه سایته دو زبانه بنویسم، نمیدونم دو تا سایت طراحی کنم یا از Resource استفاده کنم؟!
PhoenixNet
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:13 عصر
چرا منظورم اینه که حالت کلاس پیدا می کنن و در Application Domain ذخیره می شوند.یعنی با هر بار درخواست مثل فایل متنی خوانده نمی شوند در واقع به فایل DLL تبدیل میشوند.شما اگه سایت رو Precompile کنی میتونی DLL هایی که برای هر Resourse ایجاد می شوند رو ببینی.
بستگی به سایت و تعداد کلمات و میزان تغییرات و زبان های دیگه اضافه میشن و هردو زبان rtl باشند و .......
دارد.
اگه استفاده کنی کار ایجاد طولانی میشه و کار نگهداری و توسعه کمتر اگه استفاده نکنی برعکس.
nafasak
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:23 عصر
چرا منظورم اینه که حالت کلاس پیدا می کنن و در Application Domain ذخیره می شوند.یعنی با هر بار درخواست مثل فایل متنی خوانده نمی شوند در واقع به فایل DLL تبدیل میشوند.شما اگه سایت رو Precompile کنی میتونی DLL هایی که برای هر Resourse ایجاد می شوند رو ببینی.
بستگی به سایت و تعداد کلمات و میزان تغییرات و زبان های دیگه اضافه میشن و هردو زبان rtl باشند و .......
دارد.
اگه استفاده کنی کار ایجاد طولانی میشه و کار نگهداری و توسعه کمتر اگه استفاده نکنی برعکس.
ولی local resource ها که dll نمیشن!!
Behrouz1985
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:34 عصر
دوستان نظری ندارن که استفاده از Resource بهتره یا طراحی دو سایت برای دو زبان؟
PhoenixNet
دوشنبه 19 مهر 1389, 19:51 عصر
ولی local resource ها که dll نمیشن!!
Another difference with ASP.NET 2.0 is that you don't have to compile resource files ahead of time, as you do when developing an internationalized Windows Forms application. Instead, the ASP.NET runtime compiles global and local resource files into DLLs in a just-in-time fashion just as it does with .aspx files. This is a powerful feature because a company can add localization support for a new language simply by XCOPYing .resx files to a production Web server.
منبع :
http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163566.aspx
Resource files in ASP.NET have an .resx extension. At run time, the .resx file is compiled into an assembly, which is sometimes referred to as a satellite assembly. Because the .resx files are compiled dynamically, like ASP.NET Web pages, you do not have to create the resource assemblies. The compilation condenses several similar-language resource files into the same assembly.
منبع :
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms227427.aspx
در مورد کارایی :
An effective way to create localized Web pages is to use resource objects for your page's text and controls. By using properties placed in resource objects, ASP.NET can select the correct property at run time according to the user's language and culture.
منبع :
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/fw69ke6f.aspx
Behrouz1985
دوشنبه 19 مهر 1389, 20:08 عصر
PhoenixNet جان، یه موضوع منو سردرگم کرده، اونم اینه که خود سایت مایکروسافت تا اونجایی که من فهمیدم برای زبانهای مختلف صفحات مختلفی طراحی کرده و در نتیجه از Resource استفاده نکرده. می شه یکی توضیح بده.
http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx
PhoenixNet
دوشنبه 19 مهر 1389, 20:48 عصر
1-ببین از روی URL که نمیشه گفت چنتا صفحه جداست ممکنه از URLReWriting استفاده شده باشه.لینک ها رو اینجوری می کنه که توی موتور های جستجو مناسب نمایش داده بشه.
http://www.microsoft.com/ar/xm
http://www.microsoft.com/en/us
2-محتوای سایت مایکروسافت نسبت به خدماتی که میدهد ممکنه برای هر منطقه و زبان متفاوت باشه و نیاز به طراحی صفحات جدا باشه.
3-استفاده از Resource حتما به این معنی نیست که همه زبان ها در یک صفحه باشند(اگر باشند بهتر است).Resource ها برای یکپارچگی متن های سایت است.
Behrouz1985
دوشنبه 19 مهر 1389, 23:13 عصر
1-ببین از روی URL که نمیشه گفت چنتا صفحه جداست ممکنه از URLReWriting استفاده شده باشه.لینک ها رو اینجوری می کنه که توی موتور های جستجو مناسب نمایش داده بشه.
...
دوستان دیگه هم همین نظرو دارن؟
من اوایل طراحی یه سایت دو زبانم. آیا با resource ها مشکلی پیش نمی آد؟
Behrouz1985
سه شنبه 20 مهر 1389, 11:38 صبح
حالا اگه از Resource استفاده بشه، باید دو تا دیتابیس هم ایجاد کرد یا اینکه بهتره برای بعضی فیلدها یه فیلد مشابه به زبان دوم ایجاد بشه؟
هر چند خودم فکر می کنم دو تا DB خیلی منطقی تره!
alonemm
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:27 عصر
مطمعنا ریسورس ها در بارگزاری صفحه تاثیر منفی داره ولی در پویانمایی سایت و بهینه سازی کد ها موثره و اگه در این امر مشکلی داشت تا حالا یفکری واسش میکردن.
Behrouz1985
سه شنبه 20 مهر 1389, 22:44 عصر
مطمعنا ریسورس ها در بارگزاری صفحه تاثیر منفی داره ولی در پویانمایی سایت و بهینه سازی کد ها موثره و اگه در این امر مشکلی داشت تا حالا یفکری واسش میکردن.
پس به نظر شما بهتره از resource استفاده بشه؟
لطفا دوستان نظر بدن، من باید زودتر تصمیم بگیرم که دو تا سایت ایجاد کنم یا از همین Resourceها استفاده کنم.:متفکر:
alonemm
چهارشنبه 21 مهر 1389, 09:59 صبح
دوست من :
من خودم تا حالا چند تا سایت به این روش ساختم و هیچ مشکلی نداره.
برای بارگزاری هم میتونی از افزونه هایی که لود صفحه رو کنترل میکنن کمک بگیری (مثل فایرفاکس).
Behrouz1985
چهارشنبه 21 مهر 1389, 12:43 عصر
دوست من :
من خودم تا حالا چند تا سایت به این روش ساختم و هیچ مشکلی نداره.
برای بارگزاری هم میتونی از افزونه هایی که لود صفحه رو کنترل میکنن کمک بگیری (مثل فایرفاکس).
می شه یکم درباره افزونه ی کنترل لود صفحه توضیح بدی؟
اگه با firefox سایتو نبینن چی؟
cool_programmer
چهارشنبه 21 مهر 1389, 15:44 عصر
دوست عزیز مشکلی پییش نمیاد، فقط قبلش باید یه سری چیزها رو در طراحی در نظر بگیری که شاید از همه مهمتر این باشه:
1- سایت چند زبان است، و در زبان های مختلف محتویات مشابه داریم
2- سایت چند زبان است و هر زبان محتویات خاص خودش رو داره
Behrouz1985
چهارشنبه 21 مهر 1389, 16:39 عصر
دوست عزیز مشکلی پییش نمیاد، فقط قبلش باید یه سری چیزها رو در طراحی در نظر بگیری که شاید از همه مهمتر این باشه:
1- سایت چند زبان است، و در زبان های مختلف محتویات مشابه داریم
2- سایت چند زبان است و هر زبان محتویات خاص خودش رو داره
محتویات مشابه یه سایت به زبان فارسی با نسخه انگلیسی همون سایت چی می تونه باشه؟!
alonemm
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:42 صبح
دوست من توی مرورگر های کروم گوگل و فایرفاکس یک سری افزونه و ابزار داره که کنترل لود صفحه رو به شما میده.
شما هم میتونید هر دو مدل صفحه رو توش لود کنی و سرعت شو بدست بیاری.
یک سرچ در این باره بکن.
Behrouz1985
پنج شنبه 22 مهر 1389, 11:37 صبح
حالا اگه از Resource استفاده بشه، باید دو تا دیتابیس هم ایجاد کرد یا اینکه بهتره برای بعضی فیلدها یه فیلد مشابه به زبان دوم ایجاد بشه؟
هر چند خودم فکر می کنم دو تا DB خیلی منطقی تره!
اگه نظرتونو در این باره هم بگین ممنون می شم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.