PDA

View Full Version : سوال: تولید برنامه به همراه بانک اطلاعاتی

sajjadrad
دوشنبه 19 مهر 1389, 17:41 عصر
سلام خسته نباشید

من یه برنامه نوشتم و توش بجای استفاده از SQL Studio برای ساخت بانک،از طریق منوی add item یه دیتابیس به پروژه اضافه کردم.
1)میخوام فرق بین این دو نوع بانک رو بدونم(بانکی که با SQL Studio ساخته شده و بانکی که از طریق منوی add item در ویژوال استدیو به پروژه اضافه شده)
2)برای استفاده از این برنامه در سیستم های دیگه باید قبل از اجرا یه پک SQL نصب بشه.این پک رو از کجا میتونم دانلود کنم و یا درصورتی که امکانش هست در موقع Publish به پروژه اضافه کنم تا قبل از نصب پروژه SQL نصب بشه.
3)برای اینکه من از این پروژه تو سیستم های دیگه استفاده کنم،محتویات پوشه Debug که شامل فایل exe برنامه و دیتابیس هستش رو با خودم ببرم؟اینکه دیتابیس همراه فایل باشه آیا از امنیت برنامه کم میشه یا نه؟
4)امکانش هست که رو این نوع از دیتابیس رمز گذاشت؟

مرسی

Reza_Yarahmadi
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:47 عصر
1)میخوام فرق بین این دو نوع بانک رو بدونم(بانکی که با SQL Studio ساخته شده و بانکی که از طریق منوی add item در ویژوال استدیو به پروژه اضافه شده)در مورد SQL EXPRESS جستجو کنید سریعتر به جواب میرسید (راستش حوصله تایپ کردن ندارم ببخشید :چشمک:)

2)برای استفاده از این برنامه در سیستم های دیگه باید قبل از اجرا یه پک SQL نصب بشه.این پک رو از کجا میتونم دانلود کنم و یا درصورتی که امکانش هست در موقع Publish به پروژه اضافه کنم تا قبل از نصب پروژه SQL نصب بشه.زمان ساخت Setup میشه این کار رو انجام داد. روی پروژه Setup راست کلیک کنید و Properties
توی پنجره باز شده روی ...Prerequisites کلیک کنید.
در پنجره بعدی گزینه SQL Server 2005 Express Edition رو تیک بزنید.
پایین همین پنجره از بین رادیو باتنها وسطی رو انتخاب کنید (Location as my application)
الان موقع نصب برنامه اول SQL Express رو نصب میکنه بعد برنامه اصلی.

3)برای اینکه من از این پروژه تو سیستم های دیگه استفاده کنم،محتویات پوشه Debug که شامل فایل exe برنامه و دیتابیس هستش رو با خودم ببرم؟اینکه دیتابیس همراه فایل باشه آیا از امنیت برنامه کم میشه یا نه؟
این نوع بانک فرق چندانی با Access نداره و برای کسانی که با SQL راحتترند بهتره. برای برنامه هایی که سرعت و یا امنیت براشون مهمه این نوع بانک اصلا توصیه نمیشه.

4)امکانش هست که رو این نوع از دیتابیس رمز گذاشت؟این یکی رو نمیدونم ، جایی ندیدم بشه رمز گذاشت.
پ.و
تاپیک هایی که چند سوال پرسیده میشه رو مدیران حذف میکنند مراقب تعداد سوالاتتون باشید

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 03 آبان 1389, 09:22 صبح
سلام

میخوام فرق بین این دو نوع بانک رو بدونم(بانکی که با SQL Studio ساخته شده و بانکی که از طریق منوی add item در ویژوال استدیو به پروژه اضافه شده
خیر.هیچ تفاوتی ندارند.فقط در ویژوال استودیو یک ابزار دسترسی در اختیار شما قرار میده وگرنه دیتابیس همون SQL Server هست.

برای اینکه من از این پروژه تو سیستم های دیگه استفاده کنم،محتویات پوشه Debug که شامل فایل exe برنامه و دیتابیس هستش رو با خودم ببرم؟اینکه دیتابیس همراه فایل باشه آیا از امنیت برنامه کم میشه یا نه؟
منظورتون از فایل همراه چیست؟ اگر منظور همون فایلهای mdf,ldf هست که همون فایلهای دیتابیس sql server هست و شما هم میتونید این دیتابیس رو Encrypt کنید.