ورود

View Full Version : مبتدی: پیدا کردن IP یا HostName کامپیوتر های متصل به یک شبکه

majid2230
دوشنبه 19 مهر 1389, 17:42 عصر
سلام
یه سری کامپیوتر داریم که از طریق اتصال به یک شبکه وایرلس با هم شبکه شده اند ، چه جوری میشه IP کامپیوترهای متصل رو به دست آورد .

ممنون

razeghi_loved
دوشنبه 19 مهر 1389, 21:14 عصر
می تونی از برنامه استفاده کنی خیلی کارت راحتر هست
مثل
ip scaner
scan port
و غیره
یه نمونه هم برات گذاشتم کارش خیلی عالیه هم می تونی ببینی کیا هستند هم می تونی ببینی چه پورتهاییشون باز هست و غیره

majid2230
سه شنبه 20 مهر 1389, 10:18 صبح
کدی نیست که بتونم ازش استفاده کنم ، ترجیحا کد باشه نه برنامه
ممنون

razeghi_loved
سه شنبه 20 مهر 1389, 11:26 صبح
شما می تونی از دستور net view استفاده کنی و سیستم های که در یک work group هستند رو ببینی بعد از دیدت انها کافیه بنویسی پینک فاصله اسم سیستم بعد ای پی اون سیستم رو بهت می ده اما اگر مثلا 50 نفر وصل باشند دردسر داره این کار

majid2230
سه شنبه 20 مهر 1389, 11:47 صبح
من NET View رو امتحان کرده بودم ولی همه سیستم ها رو نشون نمی ده

razeghi_loved
سه شنبه 20 مهر 1389, 12:06 عصر
گفتم که تمام سیستم های که در یه ورک گروپ باشند رو نشون می ده صد در صد هم کار می کنه
به احتمال زیاد در شبکه شما دارای چندین ورک گروپ هستین

sabajamalian
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:21 عصر
گفتم که تمام سیستم های که در یه ورک گروپ باشند رو نشون می ده صد در صد هم کار می کنه
به احتمال زیاد در شبکه شما دارای چندین ورک گروپ هستین

البته ممکن است که بعضی از سیستم ها که 7 یا vista هستن، Network Discovery روشون off باشه و توی net view نشون داده نشن . . .

Mask
چهارشنبه 21 مهر 1389, 11:23 صبح
از برنامه cain استفاده کنید.
هم مک رو نشون میده هم آی پی و هم نام هاست.
منحصر به ورک گروپ هم نیست.

bahman1379
یک شنبه 22 آذر 1394, 19:09 عصر
سلام منم سوالم همینه ولی نه تو شبکه مثلا من و دوستم از طریق چت صوتی یا هرچیز دیگه مثل بازی کانتر انلاین با هم در اتباطیم ایا من میتونم از کدهای cmd مثل net view استفاده کنم تا بتونم به ای پی و پورتهای برسم یا هر راه دیگه ای فقط زیاد حرفه ای نباشه در حد یه مبتدی ممنون میشم که جواب بدین

cybercoder
دوشنبه 23 آذر 1394, 02:22 صبح
ایا من میتونم از کدهای cmd مثل net view استفاده کنم تا بتونم به ای پی و پورتهای برسم

واضح تر بگو دقیقاً چی میخوای