ورود

View Full Version : تفاوت در برخی حروف فارسی در ویندوز xp سرویس پک 1و2

javad_hosseiny
دوشنبه 03 مرداد 1384, 16:13 عصر
آیا تاکنون با مشکل در تغییر کد برخی حروف فارسی (البته آنها که از پیش فرض خود ویندوز برای دریافت فارسی استفاده می کنند) مثلا مثل حرف ک برخورد کرده اید؟
این مشکل قبلا بین ویندوزهای مختلف (مثلا 98 با اکس پی) نیز بوده و نهایتا با استفاده از دستور chrt کد حرف موردنظر را به کد دلخواه تغییر دادم آیا راه حل بهتری برای این موضوع به نظرتان می رسد؟

بابک زواری
دوشنبه 03 مرداد 1384, 20:18 عصر
یک نسخه کیبرد اصلاح شده هفته پیش تو بخش ویندوز گذاشتم کاملا منطبق بر استاندارد 1256

binyaz2003
سه شنبه 04 مرداد 1384, 13:06 عصر
منم به این مشکل برخوردم البته برعکس یعنی تو ایکس پی درست اما در 98 خراب من برنامه رو بردم تو 98 یک ک از 98 کپی کردم و همه رو جایگزین کردم

javad_hosseiny
یک شنبه 09 مرداد 1384, 07:37 صبح
با تشکر از دوستان در رابطه با جایگزینی که خوب مطرح کردم و حتی جالبتر اینکه در قسمت lostfocuse مربوط به object موردنظر با استفاده از تابع chrt تعریف کنید تا لازم نباشد برای هر ویندوز خروجی exe جدا داشته باشید و یا حتی روی اطلاعات دست ببرید (تغییر اطلاعات با توجه به نیاز به ویندوز خاص)
ولیکن خوب نیاز به کدنویسی برای هر object دارد و روش خوبی نیست (هرچند یه کد یه خطی است ولی درنظر بگیرید برای یک فرمی که دارای 40 تا ورودی هست چقدر کد باید اضافه شود)
در رابطه با نسخه کیبرد اصلاحی دوستمون آقای زواری نیز باید عرض کنم که حداقل حرف ک رو مطمئنم تصحیح نکردند (احتمالا روی حروف دیگری همچون ی تغییر داده شده)
به هر حال تشکر و اگر دوستان راه حلی بهتری پیشنهاد کنند ممنون می شوم!

binyaz2003
پنج شنبه 07 مهر 1384, 23:53 عصر
اگر یک کیبورد درست برای XP که ک رو درست کرده سراغ دارین معرفی کنید
یک برنامه داشتم که روی 98 کار می کرده و کلی اسم با ک وارد شده حالا سیستم هاشون و ارتقا دادن و XP نصب کردن اما هر چی ک در XP می نویسه در بانک پیدا نمیشه من خودم از کامپیوتر های مادایران استفاده می کنم و در XP این مشکل رو ندارم
چیکار کنم؟