View Full Version : هسته ایجکس و ارجاع به خود صفحه
aserfg
دوشنبه 19 مهر 1389, 20:10 عصر
با سلام . آیا با روش کار با هسته ایجکس می شه پارامتر برای صفحه جاری ارسال کرد ؟
من هر کار می کنم ارور جاوا اسکریپت می ده :
unknown runtime error
سئوال بعدی:
در مقاله ای که جناب آقای راد عزیز گذاشته بودن در رابطه با callback و همچنین دیگر مقالاتی که من سرچ زدم دمویی برای کار با گرید ویو با روشهایی مثل client callback, یا xmlhttprequestندیدم من خودم خیلی سعیکردم اطلاعات رو واکشی می کنم ولی در درون table می ریزم . تا جایی که من می ونم این روشها فقط مقدار رشته و سا xml رو می تونن برگردونن . پس به چه نحو می شه بین این روشها و گرید ویو ارتباط برقرار کرد ؟؟؟
با تشکر از همه اساتید گرامی و دوستان خوبم در این سایت . و با تشکر مضاعف از آقای راد بابت مقالات بسیار پربارشون در این تالار .
aminghaderi
دوشنبه 19 مهر 1389, 22:58 عصر
با سلام . آیا با روش کار با هسته ایجکس می شه پارامتر برای صفحه جاری ارسال کرد ؟سلام.
اصلا اجکس یعنی همین! پارامتر های درخواستی از یه صفحه درخواست می شه و به همون صفحه هم پاسخ سرور ارسال می شود.
در کار با XmlHttpRequest شما یه رشته داری که به سرور ارسال می کنی (درخواست) و یه رشته داری که از سرور به شما ارسال می شه (پاسخ).
این پاسخ شما می تواند حاوی کد های Html هم باشند.
بنابراین شما می توانید یه رشته html به عنوان پاسخ از سرور گرفته و در یک Div قرار دهید. (div باید از المنت های html باشد!!)
اگر ساختار html شما حالت جدول بود حالا شما یه جدول به صورت اجکسی در پرژتون تولید کردید.
درضمن مباحث شبیه هم هستند اشتباه نگیرید؟!
Ajax Core - CalBack - Ajax Component
همه ساختارها تقریبا یکی هست و Kernel آنها هم یکی هست ولی طریقه استفاده و کاربردشان متفاوت هست؟!
موفق باشی.
aserfg
سه شنبه 20 مهر 1389, 07:14 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز ولی من تو پستم گفتم که من اطلاعات رو از بانک واکشی می کنم و درون table می ریزم مشکل من ارتباط اونا با grideview هست ؟و ارسال پارامتر به همون صفحه مثلا توی تاپیکی که شما خودت صحبت کردی پارامتر رو از صفحه default.aspx به صفحه persianajax می فرستادی من می خوام به خود صفحه default.aspx بفرستمl .
با تشکر از توجه شما آقای قادری من مباحث رو اشتباه نمیگیرم چون اینها همه از xmlhttprequest استفاده می کنن اسم client callback رو آوردم
توضیح دقیق کاری که می خوام انجام بدم:
من از صفحه یک با xmlhttprequest اطلاعاتی رو که می خوام در بانک ذخیره بشن می فرستم به صفحه 2 اونجا عملیات درج انجام می شه .
مشکل:
نمی خوام داده هام رو به صورت پارامتر ارسال کنم چون فرض کنید یه فیلد طولانی رو بخوام ذخیره کنم باید یه رشته طولانی ارسال بشه که عاقلانه نیست . از طرفی وقتی پارامترها فارسی باشند به صورت فونتهای ناخوانا به صفحه بعد ارسال می شن . شبیه مربع... بنابراین راه حل منطقی که به ذهنم می رسه اینه که مثلا کد یک رو به صفحه دو ارسال کنم و این به معنای درج اطلاعت باشه کد دو به معنای واکشی داده ها باشه و... ولی باز یه سئوال می مونه در صفحه دو چطور به اطلاعاتی که می خوام ذخیره کنم دسترسی داشته باشم ..بنابراین تصمیم گرفتم پارامترها رو به خو صفحه یک ارسال کنم . که با مشکلی که گفتم روبرو شد و اشکال جاوا اسکریپت می ده .
دوستان اگه جواب بدن ممنون می شم .:بوس:
aserfg
سه شنبه 20 مهر 1389, 12:43 عصر
خواهشا اساتید و یا مدیران سایت عنایتی کنن .باور کنید چند روزه همه وقتم رو گذاشتم و به نتیجه نرسیدم .
aminghaderi
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:59 عصر
سلام.
می گم مفهوم رو اشتباه برداشت کردید ، می گید ، نه؟!
اون صفحه persianajax که شما می فرمایید ، یه صفحه وب معمولی نیست؟! یعنی کار اون فرق می کنه؟!
نقش اون اینجا ، نقش یه اسکریپت سمت سرور هست که عملیات پردازش رو انجام می ده؟!
اگر دقت کنید ، در همون مقاله که من نوشتم ، این فایل فاقد هر گونه المنتی هست؟!
یعنی شما با فراخونی ادرس این فایل ، فقط یه صفحه خالی می بینید .
من در پست اول شما فکر نمی کردم ، منظور شما این باشه ، وگرنه حتمی اعلام می کردم که کار شما از منطق موضوع دور شدید!
برای قسمت آخر سوالتون هم ، من به شما می گم با همون روش شما اگر مقادیرتون رو با حتی حجم بالا ( حداکثر 7 تا 8 صفحه) ارسال کنید ، به مشکل نمی خوردید.
مشکل کدینک فارسی هم پیش نمی یاد!
من از همین روش در پروژه های متعددی استفاده کردم و بعضا ارتباط اجکسی انها خیلی پرترافیک هم هستند.
پس شما خیالتون راحت ، به هیچ مشکلی نمی خوردی .
من پیشنهاد می کنم ، در جستجوی مطالب اجکس در سایت ، یکم بیشتر نتایج جستجو رو برسی کنید ، بنده در حد اقل 7 یا 8 تا پست (حد اقل) به شرح در رابطه با این موضع و استفاده و انتخاب مناسب مدل اجکس برای پروژه های مختلف توضیح دادم ، که دیگه الان هم موضوعات دامنش وسیع تر شده و هم از حوصله من خارج شده.
ولی در اون پست ها به شرح توضیح دادم.
موفق باشی.
aserfg
سه شنبه 20 مهر 1389, 18:15 عصر
جناب قادری عزیز در مورد اول شما درست می گی . ولی
برای قسمت آخر سوالتون هم ، من به شما می گم با همون روش شما اگر مقادیرتون رو با حتی حجم بالا ( حداکثر 7 تا 8 صفحه) ارسال کنید ، به مشکل نمی خوردید.
منظور شما از ارسال صفحه چیه اینجا که داره پارامتر ارسال می شه !!
من مثال شما رو به بانک وصل کردم .,( عملیات درج و واکشی رو انجام می ده ) اینجا می زارم لطفا بگین چرا با فارسی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
من که هر کاری کردم درست نشد .با تشکر
aminghaderi
چهارشنبه 21 مهر 1389, 15:14 عصر
جناب قادری عزیز در مورد اول شما درست می گی . ولی
منظور شما از ارسال صفحه چیه اینجا که داره پارامتر ارسال می شه !!
من مثال شما رو به بانک وصل کردم .,( عملیات درج و واکشی رو انجام می ده ) اینجا می زارم لطفا بگین چرا با فارسی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
من که هر کاری کردم درست نشد .با تشکر
منظورم از صفحه تعداد کاراکتر ها در واحد صفحه است ، به عنوان واحد ازش استفاده کردم.
دقیق یادم نست شاید معادل 8000 کاراکتر (معادل 7 تا 8 صفحه) رو می شود یک جا ارسال کرد.
من متاسفانه دسترسی به ویژوال استادیو ندارم.
اما فایل ها رو یه نگاه کردم .
این دوخط :
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa"/>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
رو از فایل Default و PersianAjax پاک کنید و دباره اجرا کنید.
اگر درست نشد ، الام کنید در سیستمی که حاوی ویژوال هست برایتان تستش کنم.
موفق باشید.
aserfg
چهارشنبه 21 مهر 1389, 20:54 عصر
امین جان با تشکر از اینکه در این پست بنده رو همراهی کردی ممنون . این دو خطی که گفتی تنها برای اینکود صفحه بود (utf8)
ولی مشکل از جاوا اسکریپت بود با کمک یکی از اساتید جاوا اسکریپت(مترجم کتاب مرجع جیبی جاوا اسکریپت) مرتفع شد به زودی نمونه کامل(درج، ویرایش،حذف،واکشی) رو خواهم گذا شت تا بقیه هم استفاده کنن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.