View Full Version : سوال: تفاوت سایز فونت در مرورگرهای مختلف
drhadi_20
دوشنبه 19 مهر 1389, 21:14 عصر
با سلام، میخواستم بدونم چرا سایز فونت ها در مرورگرهای مختلف فرق میکند مثلا وقتی size=2 را برای تگ font بکار میبرم، در فایرفاکس کوچکتر از IE نمایش داده میشود و اگر بر اساس pixel هم اندازه را تعیین کنم در IE کوچکتر میشود! باید چه کار کرد که سایز در تمام مرورگرها یکسان باشد تا صفحه بندی به هم نریزد؟
با سپاس
xoogle.ir
دوشنبه 19 مهر 1389, 22:09 عصر
مطمئنید که اگر بر اساس pixel مقدار دهی کنید خروجی متفاوت هست ؟؟
من تابه حال به همچین چیزی دقت نکردم.
drhadi_20
دوشنبه 19 مهر 1389, 22:35 عصر
مطمئنید که اگر بر اساس pixel مقدار دهی کنید خروجی متفاوت هست ؟؟
من تابه حال به همچین چیزی دقت نکردم.
بله مطمئن هستم، من تگ زیر را بکار میبرم:
<FONT style="FONT-SIZE=9pt" face=Arial color=#FF339C>
ولی خروجی در IE و firefox تفاوت دارد، برای اطمینان روی google chrome هم تست کردم که شبیه firefox بود ولی با ie فرق داشت!
hamiii
سه شنبه 20 مهر 1389, 09:22 صبح
من همیشه از pt برای تنظیم فونت هدینگ ها استفاده میکنم و تو هیچ مرورگری هم تفاوتی در اندازه فونت ندیدم. با em و px هم تست کردم مشکلی نداشت.
مشکل باید از جای دیگه باشه. دقت کنید
xoogle.ir
سه شنبه 20 مهر 1389, 09:50 صبح
مشکل میتونه از وراثت باشه. یعنی اندازه ای که به فونت مثلا یک پاراگراف میدید در firefox درست عمل میکنه ولی ie اندازه فونت رو از جای دیگه میگیره (پدر).
میتونه مشکل از این باشه.
drhadi_20
سه شنبه 20 مهر 1389, 12:40 عصر
مشکل میتونه از وراثت باشه. یعنی اندازه ای که به فونت مثلا یک پاراگراف میدید در firefox درست عمل میکنه ولی ie اندازه فونت رو از جای دیگه میگیره (پدر).
میتونه مشکل از این باشه.
آخه مگه فونت رو از چند جا میشه گرفت؟ مثلافونت Arial به جز فولدر فونت در جای دیگه هم میتونه باشه؟
ببینید من این کد رو در firefox و IE اجرا کردم، خروجی رو هم بصورت تصویر پیوست کردم، تفاوت خیلی زیاده!
<br>
aaaaaaaaaaaaaaaaaa<br><br>
sssssssssssss
<br><br>
<a href="b.html">IIIII</a>
Vahid Faraji
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:07 عصر
اين مثالي كه شما گذاشتيد، فكر كنم طبيعي هستش كه فرق مي كنه چون داره از فونت پيش فرض مرورگر استفاده مي كنه و فونت پيش فرضشون ممكنه فرق كنه.
drhadi_20
سه شنبه 20 مهر 1389, 14:17 عصر
اين مثالي كه شما گذاشتيد، فكر كنم طبيعي هستش كه فرق مي كنه چون داره از فونت پيش فرض مرورگر استفاده مي كنه و فونت پيش فرضشون ممكنه فرق كنه.
کد رو به شکل زیر تغییر دادم باز هم خروجی متفاوت هست!
<FONT style="FONT-SIZE=9pt" face=Arial>
aaaaaaaaaaaaaaaaaa<br><br>
sssssssssssss
<br><br>
</FONT>
<a href="b.html">IIIII</a>
اگر کسی لطف کنه و این کارو تو سیستم خودش انجام بده و خروجی رو بصورت تصویر برام بذاره ممنون میشم که بفهمم مشکل از سیستم منه یا نه و اگه هست IE مشکل داره یا فایرفاکس؟
با سپاس
xoogle.ir
سه شنبه 20 مهر 1389, 14:24 عصر
اون چیزی که من در مورد وراثت گفتم اصلا ربطی به فولدر و اینا نداشت اگه یه کم در مورد css و خاصیت وراثتی اون اطلاعات میداشتید این جوری برداشت نمیکردید.
شما این کد رو اجرا کنید ببینید نتیجه متفاوت بهتون میده ؟
ضمنا بفرمایید که با چه ورژنی از IE کار میکنید.
<div style="font: normal 12px tahoma;">
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<br />
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
</div>
drhadi_20
سه شنبه 20 مهر 1389, 14:59 عصر
شما این کد رو اجرا کنید ببینید نتیجه متفاوت بهتون میده ؟
ضمنا بفرمایید که با چه ورژنی از IE کار میکنید.
<div style="font: normal 12px tahoma;">
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<br />
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
</div>
بله باز هم تفاوت هست، من سایتهای دیگه مثل همین برنامه نویس رو هم امتحان کردم باز تفاوت بود، البته خیلی زیاد نیست ولی در جایی که به فرض بخواهیم یک مقدار ثابت بر اساس پیکسل به یک جدول بدیم، مشکل ایجاد میشه
در ضمن من با IE7 کار میکنم
با سپاس
binyaft
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:01 عصر
FONT-SIZE=9pt
مگه داخل صفت style میشه اینجوری نوشت!!
فکر کنم باید اینطوری نوشته شه
font-size:9pt;
Keramatifar
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:10 عصر
FONT-SIZE=9pt
حق با binyaft است
مشکل شما اینه که CSS Rule را بصورت Attribute نوشتی، و در استایل اصلا در نظر گرفته نمیشه (البته بعضی وقتها IE لطف می کنه و استایل های این شکلی رو هم اعمال می کنه) و خاصیت size از طرف default های Browser تعیین میشه و قاعدتا توی هر Browser ای این خصوصیات پیش فرض متفاوت است ...
drhadi_20
سه شنبه 20 مهر 1389, 15:42 عصر
FONT-SIZE=9pt
عزیز خیلی ممنون، اصلا به این توجه نکرده بودم! آخه چون بار اول هم توی IE تست کرده بودم و به قول دوستمون هم IE اینو قبول میکرد منم دیگه دقت نکردم، البته باید بگم در کل باز هم فرق داره ولی این دیگه مربوط به وضوح حروف هستش ولی اندازه ها برابره، بازم ممنون
با سپاس از همه دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.