PDA

View Full Version : سوال در مورد ایزار نمایش لیست پوشه ها

amirtofighi
سه شنبه 20 مهر 1389, 07:18 صبح
با سلام
تودلفی یه ابزار هست به اسم Tdirectorylist box که پوشه ها رو مثل عکس شماره 1 نشون میده
با چه ابزاری میشه پوشه ها رو مثل عکس شماره 2 و عکس شماره 3 (حالا بدون اون چک باکس ها) نشون داد؟
مرسی

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 07:32 صبح
برای نمایش کادر Browse For Folder از تابع SelectDirectory در کتابخانه FileCtrl استفاده میشه ، اون یکی عکس هم که CheckBox داره یک کنترل ShellTreeView هست .

amirtofighi
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:26 عصر
میشه یه کم ساده تر بگین
یعنی اگه من الان بخوام از اونا تو برنامه ام استفاده کنم باید چیکار کنم دقیقا؟
کامپوننتی باید دانلود کنم؟
آخه من درحد کار با کتابخانه و اون چیزای دیگه کار نکردم

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:51 عصر
برای نمایش کادر Browse For Folder کتابخانه FileCtrl رو به Uses برنامتون اضافه کنید و به صورت زیر دیالوگ رو نمایش بدید :
var
Dir: String;
begin
SelectDirectory('Select directory :', '', Dir);
end;

برای استفاده از ShellTreeView هم از پالت Samples یه کامپوننت TShellTreeView رو فرمت بزار ، البته اگر از دلفی 2009 یا 2010 استفاده میکنید این کامپوننت به صورت پیش فرض نصب نیست و باید خودتون نصبش کنید ولی در دلفی 7 به صورت پیش فرض نصب هست .

موفق باشید .

amirtofighi
سه شنبه 20 مهر 1389, 16:03 عصر
مرسی از راهنماییتون
فقط میشه بگین تو TShellTreeView چطور میشه اون چک باکس ها رو از کنار پوشه ها برداشت؟
اگه نمیشه چه کامپوننت دیگه ای میشه جاش استفاده کرد؟
من Jam shellbrowser رو پیدا کردم ولی پولیه!

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 16:19 عصر
خود ShellTreeView برای آیتم هاش CheckBox نداره :

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=58239&stc=1&d=1213659951

amirtofighi
سه شنبه 20 مهر 1389, 16:33 عصر
میشه بگین این کامپوننت رو از کجا دانلود کردین؟

Felony
سه شنبه 20 مهر 1389, 17:36 عصر
اگر از دلفی 7 استفاده میکنید تو پالت Samples یک نمونه نصب هست که میتونید ازش استفاده کنید ، اگر از نسخه 2010 یا 2009 استفاده میکنید تو پوشه My Documnet به آدرس زیر برید و کامپوننت رو نصب کنید ، بعد از نصب کامپوننت به پالت Samples اضافه میشه :

C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\7.0\Demos\DelphiWin32\VCLWin32\ShellControl s