View Full Version : بازيابي فايل convert شده
samaneh1363
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:56 عصر
سلام
من تعدادي فايل wav را با يك batch فايل به mp3 تبديل كردم.
دستور batch فايل به اين صورته كه بعد از convert كردن فايل هاي wav رو پاك مي كنه.
حالا متوجه شدم چون فايل هاي wav من با يك نرم افزار خاصي مديريت ميشن با اين batch فايل نبايد convert مي كردم چون بعد از convert تمام صداها رو از دست مي دم و فقط صداي نويز شنيده ميشه.
با نرم افزارهاي recovery خواستم فايلها رو برگردونم، فايل با پسوند wav برمي گرده اما باز هم هيچ صدايي نداره و فقط نويز پخش ميشه.
مي خوام بدونم نرم افزاري هست كه فايل هاي پاك شده توسط اين batch فايل رو به صورت اوليه برگردونه؟؟؟
اين صدا ها اطلاعات خيلي مهمي بود كه اگه برنگرده ممكنه شغلم رو از دست بدم، لطفا هر كسي هر چيزي مي دونه كمكم كنه.
حمید محمودی
سه شنبه 20 مهر 1389, 20:27 عصر
سلام،
من تعدادي فايل wav را با يك batch فايل به mp3 تبديل كردم.
دستور batch فايل به اين صورته كه بعد از convert كردن فايل هاي wav رو پاك مي كنه.
خب چرا از ابزارهای دیگه مثل نرم افزار JetAudio استفاده نکردید؟ (که به نظرم خیلی بهتر هستن.)
مي خوام بدونم نرم افزاري هست كه فايل هاي پاك شده توسط اين batch فايل رو به صورت اوليه برگردونه؟؟؟
اگه اشتباه نکنم یه نرم افزار GetBack یا GetDataBack یا یه همچین اسمی داشت، و یه بار ازش استفاده کردم و در کل خیلی خوب بود. این برنامه رو برای ریکاوری استفاده کردید؟
حالا متوجه شدم چون فايل هاي wav من با يك نرم افزار خاصي مديريت ميشن با اين batch فايل نبايد convert مي كردم چون بعد از convert تمام صداها رو از دست مي دم و فقط صداي نويز شنيده ميشه.
این قسمت رو متوجه منظورتون نشدم؛
یعنی میخواید بگید فایل های صوتی فرمت WAV که تبدیلشون کردید، تحت دامنه فرکانسی خاص قابل پخش بودن و اگه این دامنه رو تغییر بدید (که با اون Batch تغییر دادید) دیگه قابل استفاده نیستن؟؟
اگه اینطور بود چرا قبل از تبدیل به این فکر نکردید که فایل ها باید با نرم فزاری مثل Sony Sound Forge بصورت دستی و با کمی تنظیمات در اون برنامه، تبدیل میشدن نه با نرم افزارهای دیگه .... چون در این حالت تا اونجایی که من میدونم کاربری که میخواد فایل ها رو تبدیل کنه باید بتونه تنظیماتی رو انجام بده، که ممکنه اون نرم فزار تبدیل کننده مناسب نباشه...
با نرم افزارهاي recovery خواستم فايلها رو برگردونم، فايل با پسوند wav برمي گرده اما باز هم هيچ صدايي نداره و فقط نويز پخش ميشه.
مگه نمیگید که فایل های WAV برمیگرده؟! خب پس الان مشکل چیه؟؟ اگه فایل های ریکاوری شده همون فایل ها هستن، پس قاعدتا فایل از اولشم همون جوری بوده (وجود نویز) و ربطی نباید داشته باشه.
یه سوال الان فرمت mp3 که از تبدیل فرمت Wav بدست اوردید، موقع پخش چطوریه؟؟ نویز داره؟؟ میتونید یه فایل mp3 , یه فایل Wavی که ریکاوری کردید رو اینجا آپلود کنید؟
samaneh1363
چهارشنبه 21 مهر 1389, 09:08 صبح
سلام
خب اشتباه كردم، قبلا يك فايل هاي ديگه اي رو كه wav بودن با اين batch فايل convert كرده بودم و مشكلي به وجود نيومده بود.
اما اين فايل ها با دستگاه ركوردر ضبط شده و با نرم افزار همون شركتي كه اين دستگاه رو نصب كرده فايل ها ايجاد ميشن و قبل از convert كردم مطمئن هستم كه درست بودند چون من هر روز آنها رو چك مي كنم.
يك نمونه از هر دو فرمت رو براتون گذاشتم. البته اين فايل شايد هيچ مكالمه اي نداشته اما بايد حداقل فقط صداي بوق را داشته باشه نه اين نويز ها رو. فايل هاي با حجم بيشتر هم دقيقا همين نويز رو دارند، كه به دلايل امنيتي نمي تونم در اختيار شما قرار بدم.
حمید محمودی
چهارشنبه 21 مهر 1389, 13:12 عصر
فایل ضمیمه رو نگاه کردم؛
متاسفانه فایل 1.wav که احتمالا ریکاوری کردید کاملا خراب بود و کاری نتونستم انجام بدم، چون کل فایل به هم ریخته بود و هدرش هم همینطور :
خحہؤطـسرضضضشUQR]_\]SSPQQQVWTUش×××صüدRzijidح—ڑ„…œï ycdvEكعذF}gfsخï•ىPaكنموٍجزـ çâيْVggئêں……œ•ًugbb`fggd{p@ ùî•••èçGvٍâيçôر[XذُّهٌBm
Header یه فایل Wav سالم تقریبا اینطوریه:
RIFFًz WAVEfmt "V ˆX dataœz ے ے
اما درمورد فایل 1.mp3 باید بگم که، یکمی دست کاریش کردم و الان یه صدای بوق شنیده میشه. منظورتون همین صدای بوق هست؟؟ ولی بهتر بود که یکمی(3-4 ثانیه) از صدای مربوط به مکالمه رو میدادید تا بهتر بتونم عمل کنم. برای مشکل امنیتی که گفتید میتونید پیغام خصوصی بزنید.
کلا دوتا راهکار به ذهنم میرسه :
1- تغییر و ویرایش فایل کانورت شده از فایل wav (همینکاری که من الان انجام دادم)
2- ریکاوری (که متاسفانه اون فایلی که ریکاوری کردید خراب بوده، و بهتره که با نرم افزارهای دیگه تست کنید)
موفق باشید.
samaneh1363
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:08 صبح
سلام
ممنون از كمك و توجه تون.
ميشه بگين فايل رو چطوري ويرايش كردين؟؟
samaneh1363
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:15 صبح
ممنون از كمك و توجه تون
ميشه بگيد چطوري فايل رو ويرايش كردين؟؟
حمید محمودی
پنج شنبه 22 مهر 1389, 11:57 صبح
نرم افزار Sony Sound Forge رو نصب کنید،بعد فایل مورد نظر رو توش Open کنید، بعد از منوی effect گزینه Wave Hammer رو انتخاب و دست گیره هایی که در اون پنجره میبنید کمی تغییرش بدید. برای شنیدن تغییرات هم روی دکمه Preview کلیک کنید و سرآخر هم تغییرات رو ست کرده و فایل رو ذخیره(save as) کنید
البته مطمئن نیستم که این روش، کار درستی برای ویرایش فایلی که قرار دادید درست بوده باشه ولی به امتحانش می ارزه؛ لطفا بعد از تست نتیجه رو بگید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.