PDA

View Full Version : سوال: ارور send report هنگام اجرا در XP

Naderenator
سه شنبه 20 مهر 1389, 18:35 عصر
سلام .
من يه برنامه نوشتن كه با Ado وصله به SQLServer يكسري گزارش تهيه مي كنه برنامه با دلفي 2007 و در win7 نوشته شده و به راحتي كمپايل اجرا مي شد توي ويندوز XP هم به راحتي كار مي كرد . اما امروز بعد از اضافه كردن يك تكه كد و كمي تغيرات ظاهري برنامه در ويندوز 7 به راحتي كمپايل و اجرا مي شود ولي هنگام انتقال به XP ارور send report ميده و اجرا نميشه قطعه كد اضافه شده هم حذف كردم كه مربوط اضافه كردن يك ستون به dbgrid بود ولي باز مشكل حل نشد . مي شه راهنمايي كنيد كه علت اش چي مي تونه باشه ؟
كامپونت fast report براي گزارش گيري استفاده شده .

mofrad
سه شنبه 20 مهر 1389, 22:38 عصر
سلام .
من يه برنامه نوشتن كه با Ado وصله به SQLServer يكسري گزارش تهيه مي كنه برنامه با دلفي 2007 و در win7 نوشته شده و به راحتي كمپايل اجرا مي شد توي ويندوز XP هم به راحتي كار مي كرد . اما امروز بعد از اضافه كردن يك تكه كد و كمي تغيرات ظاهري برنامه در ويندوز 7 به راحتي كمپايل و اجرا مي شود ولي هنگام انتقال به XP ارور send report ميده و اجرا نميشه قطعه كد اضافه شده هم حذف كردم كه مربوط اضافه كردن يك ستون به dbgrid بود ولي باز مشكل حل نشد . مي شه راهنمايي كنيد كه علت اش چي مي تونه باشه ؟
كامپونت fast report براي گزارش گيري استفاده شده .

منظور از تغییرات ظاهری برنامه چیه؟ اگه از skin استفاده کردید میونه مشکل از اون باشه!

Naderenator
چهارشنبه 21 مهر 1389, 08:34 صبح
مرسي از توجه شما .
منظور اندازه فرم و مكان كنترلها ست . نه از skin استفاده نكرده ام

zidane
چهارشنبه 21 مهر 1389, 18:56 عصر
از ActiveX استفاده نكرديد؟
اين جور خطاها معمولا وقتي پيش مياد كه Activex پيدا نميشه

Naderenator
شنبه 24 مهر 1389, 12:40 عصر
می شه از شما خواهش کنم یک مقدار بیشتر توضیح بدین اخه این مشکل قبلا وجود نداشت من روی سیستم های مختلف که ویندوز xp داشت تست کردام ولی باز همینطوره