PDA

View Full Version : مبتدی: تفاوت صفحه user , Admin

s.Jabbari
سه شنبه 20 مهر 1389, 21:18 عصر
سلام
فرض کنید سایتی داریم با یک صفخه که یوزرهای معمولی اونجا فقط می تونن بخونن.و مدیر می تواندمطلب جدیدی رو درج کنه.الا ن برای این کار باید برای هر کدام یک صفخه خاص طراحی کرد یا.....؟؟؟؟

profnami
چهارشنبه 21 مهر 1389, 01:18 صبح
باید برای سایتتون یک سیستم مدیریت و عضویت طراحی کنید . بعد یه کنترل پانل لازم دارید . همین . در موردش جستجو کنید

moslem.hady
چهارشنبه 21 مهر 1389, 09:06 صبح
ميتوني دكنه هاي لازم براي درج مطلب جديد رو بذاري و اگه كاربر وارد شده ادمين نبود اون دكمه ها رو مخفي كني!

alonemm
چهارشنبه 21 مهر 1389, 09:55 صبح
شما با لاگین که انجام میدید میتونید سطح دسترسی برای کاربران مشخص کنید.
مثل اگه کاربری با سطح دسترسی مدیریت وارد سیستم شد این عملایات رو بتونه انجام بده.
که همه اینارو توی یک صفحه میزاریم و فقط باشرط ها مشخص مکنیم برای چه کاربرانی و با چه دسترسی امکان مشاهده وجود داشته باشه.
مثل اگه با دسترسی مدیریت لاگین کردید یک پنل که حاوی دکمه اضافه کردن خبر هاست نمایش بیابد.

ali***
سه شنبه 05 دی 1391, 11:20 صبح
سلام دوستان خسته نباشید
من صفحه login رو ساخته ام اما می خوام وقتی ادمین رمز ورود رو وارد کرد بره به صفحه مدیریتی خودش
نمی دونم از چه متدی و چگونه توی PHP استفاده کنم.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با تشکر

website.expert
سه شنبه 05 دی 1391, 12:16 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
من صفحه login رو ساخته ام اما می خوام وقتی ادمین رمز ورود رو وارد کرد بره به صفحه مدیریتی خودش
نمی دونم از چه متدی و چگونه توی PHP استفاده کنم.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با تشکر

دوست عزیز سوالتون رو تو قسمت خودش یعنی PHP مطرح کنید تا زودتر به جوابتون برسید.

website.expert
سه شنبه 05 دی 1391, 12:18 عصر
باید برای سایتتون یک سیستم مدیریت و عضویت طراحی کنید . بعد یه کنترل پانل لازم دارید . همین . در موردش جستجو کنید

دوست عزیز لطفاً یک مقدار در مورد طریقه ساخت و استفاده ی کنترل پنل توضیح میدید.
اگه لینکی هم هستش بذارید ممنون میشم.

parsboy
سه شنبه 05 دی 1391, 22:48 عصر
شما یاید از سشن استفاده کنید دوست عزیز

ali9698
سه شنبه 05 دی 1391, 22:58 عصر
اگه سوالتون php هست که هیچی اما اگه دنبال جواب asp میگردید:
دو تا panel توی یه صفحه بزار و visible هاشون رو false کن. توی یکی از پنل ها، کنترل های و چیزهای مورد نیاز یوزر معمولی رو بزار و اون یکی مال ادمین باشه.
حالا توی page_load چک کن :
if(User.IsInRole("admin"))
adminpanel.visible=true;
else
userpanel.visible=true;