PDA

View Full Version : وصل شدن به بانك اوراكل در لينوكس



mr.balali
چهارشنبه 21 مهر 1389, 15:36 عصر
آيا مي توان با c# به بانك اطلاعاتي اوراكل در لينوكس وصل شد

ASP.NET3.5
چهارشنبه 21 مهر 1389, 15:40 عصر
فکر نکنم:متفکر:

M.YasPro
چهارشنبه 21 مهر 1389, 16:10 عصر
سلام
برای برنامه نویسی در محیط لینوکس درباره پروژه مونو (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=112) جستجو کنید .
پلتفرم دات نت میتونه به اوراکل هم وصل بشه .
یه نمونه برای کار با دیتابیس اوراکل (http://itsrashid.wordpress.com/2007/05/25/using-oracle-database-with-c/)

موفق باشید .

mr.balali
سه شنبه 02 آذر 1389, 08:27 صبح
سلام
پلتفرم دات نت میتونه به اوراکل هم وصل بشه .
یه نمونه برای کار با دیتابیس اوراکل (http://itsrashid.wordpress.com/2007/05/25/using-oracle-database-with-c/)
.
من می خواهم بدونم می شه با سرور لینوکس و کلاینت ویندوز کار کرد یا نه؟پ
سرور لینوکس و دیتابیس اوراکل
کلاینت ویندوز + c#

M.YasPro
سه شنبه 02 آذر 1389, 10:57 صبح
سرور لینوکس و کلاینت ویندوز کار کرد یا نه؟

فکر می کنم باید از اساتید شبکه کمک بگیرید .


سرور لینوکس و دیتابیس اوراکل

اگر sqlserver روی لینوکس نصب بشه :امکانش هست


کلاینت ویندوز + C#

منظورتون رو متوجه نشدم .


نکته : ارسال این پست صرفا جهت احترام به شما بود و بار فنی ندارد .

mohsensaghafi
سه شنبه 02 آذر 1389, 11:21 صبح
سلام دوست عزیز.
برای DBMS ها تفاوتی نمی کند که شما از چه سیستمی به آنها متصل می شوید. مهم این است که ConnectionString را درست تنظیم کنید و از Query های استاندارد استفاده کنید. برای ConnectioString هم بعید می دانم که تفاوت خاصی با ConnectionString ویندوز داشته باشد. شما باید ConnectionStrring را برای وصل شدن به Oracle پیدا کنید.
موفق باشید و پیروز

sia_2007
سه شنبه 02 آذر 1389, 11:23 صبح
بی خیال دوست عزیز ! SQL Server که روی Linux نصب نمیشه
شما میتونی Oracle و رو لینوکس نصب کنی
این قدم اوله
بعد اگه Client هاتون مستقیما به دیتابیس وصل میشن و کلاینتهاتون ویندوزن؛ که مشکلی نیست.
ولی اگه میخواین یه وب سرویس با Net. بنویسین ؛ و اون رو تو لینوکس بذارین؛ اون وقت مقداری دردسر دارین؛ چون پروژه مونو هم چین راحت هم نیست.
شما لینوکس و اراکل رو نصب کن؛ بعد از برنامت تو Client بش وصل شو؛
در ضمن اگه برنامت رو درست بنویسی؛ خود Database که به برنامه ربطی پیدا نمیکنه؛
فقط باید برای وصل شدن به هر دیتابیسی یه مقدار DataAccess ات رو تغییر بدی
موفق باشی