View Full Version : آیا compile زیاد اثری بر cpu دارد؟
blue_lotus
چهارشنبه 21 مهر 1389, 20:25 عصر
سلام
میخواستم بدونم compile زیاد چه اثراتی بر روی cpu و احیانا سایر سخت افزارهای دیگه میتونه داشته باشه. مثلا از عمرش یا توانش در دراز مدت کم میشه یا تاثیری نداره
من چون از سیستم عامل لینوکس gentoo استفاده میکنم باید کل سیستم عامل و compile کنم. که مثلا برای کل میزکار و برنامه ها شاید یکی دو روزی طول بکشه گاهی اوقات. گاهی وقتا هم چند ساعت.
r00tkit
چهارشنبه 21 مهر 1389, 21:16 عصر
کامپایل کردن چه فرقی با اهنگ گوش کردن داره / هیچی /شاید کمی بیشتر از منابع استفاده کنه / همین/ شاید
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 21 مهر 1389, 22:56 عصر
کامپایل کردن چه فرقی با اهنگ گوش کردن داره / هیچی /شاید کمی بیشتر از منابع استفاده کنه / همین/ شاید
بستگی داره که اون آهنگ یا فیلم با چه کدک هایی پخش میشه و حتی از چه Player ی استفاده میشه.
کامپایل کردن، CPU رو خیلی درگیر میکنه. من که تا حالا کامپایلری ندیدم که بشه تنظیمش کرد چقدر از منابع سیستم استفاده کنه. معمولاً از حداکثر توان سیستم استفاده می کنند.
حالا وقتی عمل کامپایل چندین دقیقه طول بکشه، کند شدن سیستم کاملاً محسوس میشه. برای من که همیشه همینطور بوده. وقتی کامپایل طولانی میشه سیستم رو به موت میره. برای همین گاهی وقت ها برای کامپایل از command prompt استفاده می کنم تا حداقل بتونم مرحله به مرحله این کارو انجام بدم که سیستم کم نیاره. و هم اینکه دیگه از اون IDE خفن با اون همه مصرف حافظه راحت میشم.
به نظر من که کامپایل های طولانی فشار زیادی رو به سیستم میارن.
r00tkit
پنج شنبه 22 مهر 1389, 00:01 صبح
فکر کنم نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
به بیان دیگه
میخواستم بدونم compile زیاد چه اثراتی بر روی cpu و احیانا سایر سخت افزارهای دیگه میتونه داشته باشه. مثلا از عمرش یا توانش در دراز مدت کم میشه یا تاثیری نداره
هر نوع موسیقی با هر کدکی دقیقا" مثل compile از cpu استفاده می کنه حالا شاید compile بیشتر یا برعکس هیچ کدوم از این ها به دلیل استفاده کردن از cpu به ان اسیب نمی رسونن
eshpilen
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:00 صبح
خطر خاصی نداره.
مگر اینکه فن سی پی یو ضعیف باشه و هوا خیلی گرم باشه و کامپایل زیاد طول بکشه و سی پی یو از نوع با تحمل دمای بالا نباشه، که اونوقت خطر زیادی داره و بهتره خونه های اطراف رو هم تا شعاع ۵۰۰ متری تخلیه کنید :قهقهه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.