ورود

View Full Version : سوال: كد دياگرام

sara_traveler
چهارشنبه 21 مهر 1389, 21:41 عصر
چطوري ميشه چند جدول با كد به هم وصل كرد (همون كاري كه در دياگرام انجام ميشه و همچنين دستور update ,delet چك شود)
با تشكر

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 21 مهر 1389, 22:44 عصر
سلام.به این موردی که شما میفرمائید میگن Check Constraint .که هنگام ایجاد جدول از اون استفاده میکنند.یا بعدا میتونید در Alter table نیز از اون استفاده کنید.
این مورد رو در Books online که راهنمای خود sql server هست جستجو کنید کد کامش اونجا قرار داره.
همچنین به جز دیاگرام میتونید از طریق enterprise manager یا management studio نیز روی جدول راست کلیک کرده به design رفته و در قسمت relationship اینکار رو انجام بدید.
موفق باشید.

sara_traveler
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:06 صبح
با تشکر از شما
می دونید من تمام table در فرم اصلی با دستور create ساخته و بررسی میشه و برای همین نیاز دارم که به صورت دستی اونها رو به هم وصل کنم و کد بنویسم
و زمانی که یک جدول به جدول دیگر با کد وصل می کنم مشکل نداره اما زمانی که همان جدول می خوام به جدول دیگه ای هم وصل کنم خطا میده

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:00 صبح
سلام.خوب دوست عزیز شما باید ایراد رو اینجا بنویسید.مثلا فرض کنید شما در یک جدول از ترکیب دو فیلد باهم یک کلید اصلی دارید و میخواهید یکی از اینارو به عنوان کلید اصلی به یک جدول دیگه وصل کنید در اینجا به شما خطا داده خواهد شد. که مثلا راهش اینه شما یک فیلد id بذارید اونو کلید قرار بدید بعد ترکیب اون دوکلید رو به صورت یک ایندکس unique بگیرید.
این یک نمونه بود که عرض کردم.با کد هم به همون صورت که عرض کردم شما میتونید بین جداول ارتباط برقرار کنید.
موفق باشید