View Full Version : چاپگر بارکد
ariobarzan
چهارشنبه 21 مهر 1389, 22:44 عصر
سلام
من تو برنامه هام تا حالا از بارکد زیاد استفاده کردم و همیشه هم بارکد روی یه صفحه با چاپگر معمولی چاپ و استفاده میشده.
حالا میخوام با یه چاپگر مخصوص بارکد ، بارکد را رو برچسب چاپ کنم
سوال :
- طرز کار چاپگر بارکد مثل چاپگر معمولیه ؟ منظور اینه که بارکد رو برنامه من درست می کنه و میفرسته رو پرینتر یا دیتا رو من میفرستم و بارکد را خود چاپگر درست میکنه
- آیا این چاپگر ها فقط بارکد چاپ میکنند ؟ تصویر و متن چی؟
- مارک و قیمت پرینتر بارکد ؟
- دوستان کسی عملا با اینجور چاپگر ها کار کرده؟
ممنون
sabajamalian
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:04 عصر
سلام
طرز کار چاپگر بارکد مثل چاپگر معمولیه ؟ منظور اینه که بارکد رو برنامه من درست می کنه و میفرسته رو پرینتر یا دیتا رو من میفرستم و بارکد را خود چاپگر درست میکنه
اون جور که من فهمیدم دقیقا مثل چاپگر معمولیه. شما باید به یه طریقی کاغذ خودتون رو درست کنید و توی اون بار کد ها رو هم به شکل درست خودشون قرار بدین و همون طور که برای یه پرینتر معمولی می فرستین برای label printer بفرستین
آیا این چاپگر ها فقط بارکد چاپ میکنند ؟ تصویر و متن چی؟
طبیعتا هر اونچه که می تونین برای یک چاپگر معمولی سیاه سفید بفرستین برای اونها هم می تونین بفرستین. نشون به اون نشون که توی مغازه ها زیر بارکد قیمت و نام فروشگاه و آرم اونو هم می زنند. :بامزه:
موفق باشید
alinikaein
پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:27 عصر
فكر كنم جوابتون را گرفتيد، در تكميل جواب شماره 2، بايد بگم كه بستگي به نوع باركدپرينتر داره، بعضي از دستگاهها فقط امكان چاپ خطوط و نوشتهها (به صورت فونت) را دارند و گرافيك را نميتونند چاپ كنند كه البته اين دستگاهها بسيار محدود هستند.
ولي چيزي كه به طور معمول هست، اينه كه اكثراً دستگاههايي كه باركد و يا فيش صادر ميكنند، مشكلي براي چاپ گرافيك ندارند، فقط به خاطر رزولوشن پايين تصوير چاپ شدهي شما، از كيفيت بالايي برخوردار نخواهد بود. بعضاً كيفيتي برابر 100 dpi دارند و برخي از دستگاهها هم از Halftone استفاده نميكنند كه سطوح خاكستري خوبي ارائه نميكنند و شما فقط ميتونيد تصاوير سياه و سفيد (و نه با سطوح خاكستري) داشته باشيد.
قيمت اين دستگاهها هم از حدود 300 هزار تومان هست تا چندين ميليون تومان. ميتوني از آدرس زير يه نگاهي به قيمتها بندازي:
http://www.rayaneh.com/cat-1061.aspx
البته احتمالاً دستگاههاي با قيمت كمتر هم ميتوني توي بازار پيدا كني، اينها فقط تعداد محدودي از دستگاهها هستند. من فكر ميكنم بتوني دستگاه با قيمت بين صد تا دويست هزار هم پيدا كني.
يا علي... موفق باشي...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.