View Full Version : چرا شرکت ها از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:00 صبح
چرا شرکت ها (حده اقل) در ایران از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟؟!!!
شما همین بخش آگهی های این فروم رو ببینید هیچ یک از شرکت ها نگفته اند که به یک برنامه نویس مسلط بر VB احتیج داریم!!!!
اخه با C#,Delphi,Jave چی کار میشه کرد که با VB نمیشه انجام داد ...
اکثر شرکت ها در ایران برنامه های تحت Database می نویسند ،این در حالیه که راحت ترین زبان برای کار کردن با Database همین VB هست.
r00tkit
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:06 صبح
vb6 یا vb.net
من نمی دونم چیه دست از سر این vb6 برنمی دارید
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:09 صبح
انتظار نداشتم انقدر زود جواب بدید (ممنون)...
من نمی دونم چیه دست از سر این vb6 برنمی دارید
منظورم vb6 هست.چرا دست از سرش برداریم، من یادم نمیاد برنامه ای رو خواستم با vb6 بنویسم بعد بگم نمیشه باید با یه زبان دیگه نوشت...(به جز برنامه های سیستمی)
r00tkit
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:30 صبح
من چیزی نمی گم چون به خیلی ها بر می خوره
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:37 صبح
تا حالا به vb6 به اندازه کافی توهین شده ، شما هم بگو مشکلی نیست...
mohsen_csharp
پنج شنبه 22 مهر 1389, 10:48 صبح
انتظار نداشتم انقدر زود جواب بدید (ممنون)...
منظورم vb6 هست.چرا دست از سرش برداریم، من یادم نمیاد برنامه ای رو خواستم با vb6 بنویسم بعد بگم نمیشه باید با یه زبان دیگه نوشت...(به جز برنامه های سیستمی)
دوست عزیز به نظر شما تو این 10 ... 12 سالی که از عمر vb6 می گذره یعنی مایکروسافت هیچ امکاناتی به زبان های برنامه نویسیش اظافه نکرده یا حتی شرکت های دیگه !!!
یعنی شما برتری های زبان های دیگه رو نسبت به vb6 نمی دونید؟؟؟
با vb6 می تونید multi proccess برنامه نویسی کنید؟؟؟؟
با vb6 می تونید ارتباط بسته با پایگاه داده داشته باشید؟؟؟
با vb6 می تونید سرویس ویندوزی درست کنید؟؟؟
با vb6 می تونید برای sql یه اسمبلی درست کنید(UDT و ..)؟؟؟
با vb6 می تونید فرم هایی با سایزهای غیرثابت درست کنید که با تغییر سایز فرم ظاهر فرمتون به هم نریزه؟؟؟
با vb6 می تونید با اشاره گرها کار کنید؟؟؟
با vb6 می تونید از generic ها استفاده کنید؟؟؟
با vb6 می تونید از delegate ها یا indexer ها استفاده کنید؟؟؟
با vb6 می تونید به صورت run time کلاسی ایجاد کرده و کدهای آن را به صورت یه DLL کامپایل کنید؟؟؟
با vb6 می تونید regular expression داشته باشید؟؟؟
با vb6 می تونید یه آرایه پویا داشته باشید(کالکشن ها)؟؟؟
با vb6 می تونید با فایل های XML کار کنید؟؟؟
من حتی تحمل اون IDE مزخرف vb6 رو ندارم که اسکرولش هم درست کار نمی کنه!!!
دوست عزیز شاید بشه با vb6 برنامه های زیادی نوشت ولی این معیار خوبی نسیت باید ببینی که کدوم زبان راحتتر و قوی تر این کارارو انجام میده.
PC2st
پنج شنبه 22 مهر 1389, 11:01 صبح
چون مایکروسافت در ایران حکم یک استاندارد را دارد. مایکروسافت زبان vb6 را پشتیبانی نمیکند.
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 11:23 صبح
یعنی شما برتری های زبان های دیگه رو نسبت به vb6 نمی دونید؟؟؟
من نگفتم 6 VB بهترین زبانه اما اکثر کار هایی که در زبان های دیگه میشه انجام داد رو در Vb6 هم میشه انجام داد.
با vb6 می تونید multi proccess برنامه نویسی کنید؟؟؟؟
اگه منظورتون multi proccess است که این به عهده سیستم عامل است که مدیریت کنه ولی اگه منظورتون Multi tasking هست بله میشه با vb کار کرد اونم با ین تابع CreateThread API
من فقط جواب سوالاتی رو دادم که با انها درگیر بودن و اطلاعاتی داشتم شاید این قابلیت هایی گه گفتید هم در vb6 باشه اما من فعلا خبر ندارم
در ضمن شرکت ها تو ایران واقعا از این مزایایی که گفتید استفاده میکنند؟؟؟!!!
بهترین قابلیتی که vb6 نسبت به زبان های دیگه داره سینتکس فوق العاده روانی که داره مثلا شما به این کد نگاه کنید:
در C#:
a=Convert.intostring(c)
البته اگه درست نوشته باشم.(به قول خودشون اومدن همه چیز رو به عنوان کلاس تعریف کرده اند)
حالا همین تو vb6 :
a=str(c)
کدوم جالب تره؟؟؟؟
من اصلا قصدم این نیست که بیایم قدرت زبان های مختلف با هم مقایسه کنیم چون n تا از این تاپیک ها درست شد و هیچکدوم هم به نتیجه نرسید چون یه C# کار میاد میگه C# فلان قابلیت رو داره ، یه Delphi کار میاد میگه Delphi فلان قا بلیت رو داره و...
من مخوام بدونم واسه یه شرکت چه فرقی میکنه که کارمندش با چه زبونی برنامه رو بنویسه؟ شرکت یه خروجی بدون خطا میخواد حالا با هر زبانی نوشته باشه.
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 11:53 صبح
چون مایکروسافت در ایران حکم یک استاندارد را دارد. مایکروسافت زبان vb6 را پشتیبانی نمیکند.
منظورتون چیه؟!!
نکنه vb6 رو گروه پیشگامان کویر یزد درست کرده؟؟؟؟ :قهقهه:
خوب vb6 یکی از محصولات خود مایکروسافت هست دیگه!!!!(هنوز هم آموزش VB6 در سایت ماکرو سافت هست)
r00tkit
پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:02 عصر
The final release was version 6 in 1998. Microsoft's extended support ended in March 2008
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:23 عصر
The final release was version 6 in 1998. Microsoft's extended support ended in March 2008
خوب الان از C++ شرکت خاصی حمایت میکنه؟
HamedNet_ir
پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:41 عصر
دوست عزیز تا زمانی که با vb.net کار نکنید از این زبان قدیمی حمایت میکنید!
به طور مثال برای پخش یک اهنگ ( بدون شی خاصی ) شما باید دها خط api کپی کنید ولی در دات نت با یک خط ساده میتونید آهنگ پخش کنید!
IDE عالی آن قابل مقایسه با ide 1998 نیست!
مثل این است که شما بیاید بگید چرا از ویندوز 7 استفاده کنیم وقتی 98 هست!
موفق باشید و آپگرید کنید!
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:46 عصر
من اصلا نمیگم زبان های دیگه قدرتمن تر از vb نیستند ، من میگم کسی که به vb6 تسلط داره در یک شرکت تو ایران نباید استخدام بشه؟؟؟؟
در ضمن من با vb 2008 هم کار کردم و اصلا ازش خوشم نیومد به همون دلیلی که در چند تاپیک قبل گفتم(سینتکس روان vb6 رو خراب کردند)
من در یک تاپیک دیگه چند وقت پیش گفتم ، زمانی که دیدم گرایش زبان برنامه نویسی از vb6 عوض میشه منم رفتم به قول شما خودم اپگرید کنم و حتی رفتم کتاب آموزش vb2008 خریدم اما به خاطر ضعف سینتکس این زبان ازادامه آپگرید کردن منصرف شدم و به این نتیجه رسیدم که vb6 شاهکار ماکروسافت بود.
mohsen_csharp
پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:55 عصر
این قابلیت هایی گه گفتید هم در vb6 باشه اما من فعلا خبر ندارم
این قالبیت هایی که گفتم تو vb6 نیست البته تعداد این قابلیت هایی که گفتم کم نبود شما که این همه vb6 کار کردید نمی دونید که تو vb6 هست یا نه؟؟؟
قسمت multi tasking رو خودم شک داشتم ولی 11 مورد دیگه رو چی؟؟؟
در ضمن شرکت ها تو ایران واقعا از این مزایایی که گفتید استفاده میکنند؟؟؟!!!
استفاده از این مزایا بستگی به سطح کیفی شرکت داره مثلا شرکت های بزرگ همیشه دنبال بهینه ترین کد هستند. من به شخصه از همه این قابلیت ها تو پروژه هام استفاده می کنیم.
بهترین قابلیتی که vb6 نسبت به زبان های دیگه داره سینتکس فوق العاده روانی که داره مثلا شما به این کد نگاه کنید:
در C#:
کد:
a=Convert.intostring(c)
البته اگه درست نوشته باشم.(به قول خودشون اومدن همه چیز رو به عنوان کلاس تعریف کرده اند)
حالا همین تو vb6 :
کد:
a=str(c)
کدوم جالب تره؟؟؟؟
این کدی که نوشتید نقض آشکار شی گرایی در vb6 هست. C# نمیاد شی گرایی خودش رو زیر سوال ببره!
یعنی شما چیزی به نام توابع آزاد در C# ندارید عوضش برای استفاده از این جور توابع میاد از کلاس های static استفاده می کنه.
من مخوام بدونم واسه یه شرکت چه فرقی میکنه که کارمندش با چه زبونی برنامه رو بنویسه؟ شرکت یه خروجی بدون خطا میخواد حالا با هر زبانی نوشته باشه.
این جمله یعنی چی ؟؟؟!!!
برای شرکت ها خیلی مهمه که برنامشون با چه زبانی نوشته میشه. این شرکت ها یعنی تو آینده قصد ندارن برنامه هاشونو توسعه بدن!!!
وقتی یه شرکت یه برنامه این رو می نویسه چند تا مطلب براش مهمه و اونم اینه که
پروژه با حداکثر کارایی و کیفیت و در زمان کوتاه تری نوشته بشه.
به راحتی توسط برنامه نویسان دیگر قابل توسعه باشه
به نظر شما چرا رو برنامه نویسی سه لایه تاکید میشه؟؟؟
ماندگاری برنامه زیاد باشه یعنی حداقل چند سال بتونه تو بازار ازش استفاده کنه.
چرا شرکت ها (حده اقل) در ایران از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟؟!!!
حالا به نظر شما با این تفاسیر بازم شرکت ها با توجه به رقاتبی که بینشون هست میان از vb6 استفاده می کنند؟؟؟!!!
من که دو سال پیش تو همکاران سیستم بودم، همین همکاران سیستم داشت پروژه های قدیمی تر خودشو که با دلفی نوشته بود به سی شارپ تبدیل می کرد.
همه شرکت ها دوست دارن با تکنولوژی روز پیش برن حالا شما بیا 10 سال دیگه هم با vb6 کد بزن.
من دیگه این بحث رو ادامه نمی دم اخه همه چی مشخصه
به این نتیجه رسیدم که vb6 شاهکار ماکروسافت بود
:تشویق::تشویق::تشویق:
PC2st
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:00 عصر
نکنه vb6 رو گروه پیشگامان کویر یزد درست کرده؟؟؟؟ :قهقهه:
من در یک تاپیک دیگه چند وقت پیش گفتم ، زمانی که دیدم گرایش زبان برنامه نویسی از vb6 عوض میشه منم رفتم به قول شما خودم اپگرید کنم و حتی رفتم کتاب آموزش vb2008 خریدم اما به خاطر ضعف سینتکس این زبان ازادامه آپگرید کردن منصرف شدم و به این نتیجه رسیدم که vb6 شاهکار ماکروسافت بود.حال شما خوبه؟
ویرایش: تنها یکی از دلایل ارائه vb.net توسط مایکروسافت، صعف قواعد زبان vb6 بود.
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:01 عصر
خیلی ممنون از جواب همه دوستان ...
لطفا مدیران محترم این تاپیک رو قفل کنند.
باتشکر.
ricky22
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:05 عصر
http://vbnotebookfor.net/2007/07/18/3-reasons-why-vb6-is-dead/
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:13 عصر
http://vbnotebookfor.net/2007/07/18/3-reasons-why-vb6-is-dead/
متاسفانه لینکی که شما گذاشتید رو نمی تونم باز کنم .
لطفا تو ضیح بدید در مورد چیه؟
ricky22
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:16 عصر
Reasons Why VB6 is Dead (http://vbnotebookfor.net/2007/07/18/3-reasons-why-vb6-is-dead/)
VB6 has had a long run as a premier rapid development tool. It stands as the last member of the classic Visual Basic line that started way back in 1991 with VB1. VB6 itself was released a little over 9 years ago in April of 1998 and has seen considerable use over these years in a myriad of business, commercial and individual applications. Programs written in it are used every day by millions of people. So why do I say it is like the parrot in this famous Monty Python skit (http://www.youtube.com/watch?v=2H6DSoqZz_s)?
Here are my reasons:
1. It will not be updated or supported by Microsoft
Microsoft has made it clear that they will not release any new versions of Classic VB either as part of Visual Studio .NET or standalone. Furthermore, they won’t be releasing new patches or fixes for it. This means that if a new security problem is found tomorrow the most likely advice Microsoft will give will be, “Upgrade to .NET to fix the problem.” No amount of complaints, unflattering press, online petitions (http://classicvb.org/petition/) will change this. .NET is where Microsoft wants Windows developers to be so that’s what they’re going to promote, come hell or high water.
2. It is outdated technology
As I mentioned above, VB6 was released in 1998. A lot has changed since then, particularly with the continued rise and importance of the Internet. Sure, there are a lot of things VB6 could do Web-wise but, unfortunately, there are newer tools, such as .NET, Ruby on Rails, and Java, that are new and/or have been updated to take advantage of the most recent trends while VB6 has languished.
Also, Windows has continued to change. With Vista, there are many things you have to do in order to use VB6 with it and to deploy VB6 apps to it that you didn’t have to do previously. Remember that when VB6 was released Windows 98 was brand new but now you would have to look around a lot to find systems still using it, particularly in businesses of any size. Changes to Windows promise only more troubles for VB6 applications going forward.
3. It is a career dead end
When you consider your career as a professional programmer you have to understand that not expanding your skill set beyond VB6 is a serious career limiting move. Fewer and fewer companies are hiring contractors and permanent employees for purely VB6 programming positions. And, to make matters worse, the positions that are available are often maintenance positions that offer little or no opportunity to develop new code. Instead developing new applications, you’re likely to be working on old, poorly written, applications that exhibit what I call the Winchester House effect (http://vbnotebookfor.net/vbnb_whentorewrite.htm) from being patched and patched again by a legion of programmers over the years.
To make matters worse, these places are often unpleasant places to work, so much so that I’ve come to refer to them as “VB6 Ghettos”. You’ll often find them staffed with people who have little or no ambition to improve their skills, who jealously guard their ‘secret’ knowledge from you, and who are often lacking in application design skills. Nasty office politics reign supreme as people try to protect their position.
So those are my reasons why I think VB6 is dead as an application development tool for Windows programmers.
In a way, I hate to see it go. I wrote a lot of code in it, enough so that I was considered an expert in it. I enjoyed creating programs with it and I knew it inside and out. I signed the MVP online petition asking Microsoft to bring VB6 back (http://classicvb.org/petition/mvplist.asp?lang=en). I had done some work with VB.NET 2002/2003 and that world was frightening and confusing to me (http://en.wikipedia.org/wiki/Caveman_lawyer). But, after spending 3 years in a VB6 ghetto and then leaving it, I quickly came to the conclusion that if I was going to have a career in software development I had to leave the old VB6 world behind and either learn .NET or LAMP (http://en.wikipedia.org/wiki/LAMP_%28software_bundle%29)/Java ways.
A lot of VB6 programmers are still trying to deny that VB6 is gone. They try to nail it to its perch, bump it and say it moved or contend that it’s pining for the fjords but when it comes down to it VB6 is a dead parrot. You may think that .NET is a slug and hardly a replacement but unless you’re planning a new career as a lumberjack (http://www.youtube.com/watch?v=wDrIMzHzQQk), that’s what you’ll have to learn if you want a decent job.
What are your thoughts? Do you think VB6 is dead? Do you think it still has some life in it? Leave a comment and let me know what you think.
مهران رسا
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:17 عصر
چرا شرکت ها از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟
عنوان رو باید به این شکل تغییر بدید :
چرا شرکت ها از 6 vb برای توسعه استفاده نمیکنند ؟
شما وقتی میتوانی اسم خودت رو برنامه نویس بگذاری که حتی بعد از 5 سال کار کردن با vb ، این انطعاف رو داشته باشی که در کوتاه ترین زمان ممکن به یک زبان جدید مسلط بشی .
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:19 عصر
لطفا مدیران محترم تاپیک رو قفل نکنند بحث داره جالب میشه...
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:25 عصر
شما وقتی میتوانی اسم خودت رو برنامه نویس بگذاری که حتی بعد از 5 سال کار کردن با vb ، این انطعاف رو داشته باشی که در کوتاه ترین زمان ممکن به یک زبان جدید مسلط بشی .
100% درسته .
مشکل ما اینه که قدرت یک برنامه نویس رو به زبانی که با هاش برنامه مینویسه میسنجیم.
تو ایران اینجوریه که اگه کسی با C# برنامه بنویسه میگن بهتر از اونیه که با vb6 برنامه می نویسه این در حالیه که این برنامه نویس هست که قدرت زبان رو بالا می بره.
Salah Sanjabian
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:02 عصر
سلام. دوست عزیز امیدوارم که از حرفام ناراحت نشی.
ولی از تنها زبانی که تا حالا ازش خوشم نیومده vb6 بوده. اصلا هیچ قاعده و قانونی توش نیست.البته شاید دلیل من وجود IDE واقعا بی نظیر مثه Visual Studio باشه.من خودم شاید بسیاری از قاعده و قانون های OOP رو از همین کلاس هایی که تو VS به نحون احسن نمایش داده میشه یاد گرفتم. تو VB6 هیچی نیست
Saeed.Masoumi
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:23 عصر
سلام
دوست عزیز اگر قرار باشه من (C#.net ) و شما(VB) و یک VB.net کار و یک دلفی کار توی یک شرکت کار کنیم و یک کار گروهی انجام بدیم بنظر شما اصلا نیازی به شما است در گروه؟؟ما همه داریم با بکوارد .net کار می کنیم و می تونیم از تکنولوژی هایی مانند WCF استفاده اکنیم شما هم می تونید؟ما می تونیم همزمان باهم یک برنامه رو بصورت کاملا مستقل و بدون اینکه زبان مورد استفاده بقیه اعضا را بدونیم به صورت گروهی جلو ببریم.
بله اگر می خوان یک برنامه ساده که نیاز به کار گروهی نداره یا مثلا الان دهه 90 بود می شد از VB اسفاده کرد.
در مورد WPF هم می شه توضیحات زیادی داد.
الان شرکتی که برنامه نویس نیاز داشته باشه یا برای برنامه نویسی سیستمی نیاز داره یا صرفا برنامه نویسی تجاری دیگه زمان Com , ... اینها لا اقل برای تجارت به نظر من گذشته.
میشه بیشتر این صحبتها رو هم در مورد JAVA کرد...
امیدوارم متوجه منظوراتم شده باشید.
M.T.P
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:33 عصر
چرا شرکت ها از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟
دوست من این موضوع به خاظر باورهای غلطی هست که بین جامعه برنامه نویس و شرکت های مربوطه وجود داشته و هست وگرنه این زبان ،، شیرین ترین زبان برنامه نویسی است و در حد انتظارات مردم و نیازهای نرم افزاری شرکت های ایرانی میشه باهاش برنامه نوشت.
البته vb6 در مقایسه با زبان های قدرمتندی مثل خانواده C و یا جاوا یک سر و گردن پایین تر هست اما نیاز نرم افزاری مردم ما معمولا فراتر از قدرت vb6 نیست.
در عین حال برنامه نوشتن با vb6 و دور ماندن از قافله برنامه نویسی کار درستی نیست و همواره باید معلومات خود را افزایش داده و سعی کنید بهترین باشید.
syntiberium
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:42 عصر
من هم قبلا مثل شما فکر می کردم vb6 خدای زبان های برنامه نویسی هست و می شه همه کار باهاش انجام داد ولی همه بهم می گفتند که vb6 خیلی قدیمی هست و برو دات نت یاد بگیر و الان که c# بلدم و با vb6 مقایسه می کنم می بینم که واقعا برنامه نویسی با vb6 خیلی سختر از c# هست البته vb.net از c# راحتتره ولی می گن امکاناتش نسبت به c# کمتره . کلا اگه بخوای پیشرفت کنی باید هم رنگ جماعت برنامه نویس بشی و پا به پای تکنوژی خودت رو آپگرید کنی .
موفق باشی .
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 15:50 عصر
سلام
دوست عزیز اگر قرار باشه من (C#.net ) و شما(VB) و یک VB.net کار و یک دلفی کار توی یک شرکت کار کنیم و یک کار گروهی انجام بدیم بنظر شما اصلا نیازی به شما است در گروه؟؟ما همه داریم با بکوارد .net کار می کنیم و می تونیم از تکنولوژی هایی مانند WCF استفاده اکنیم شما هم می تونید؟ما می تونیم همزمان باهم یک برنامه رو بصورت کاملا مستقل و بدون اینکه زبان مورد استفاده بقیه اعضا را بدونیم به صورت گروهی جلو ببریم.
بله اگر می خوان یک برنامه ساده که نیاز به کار گروهی نداره یا مثلا الان دهه 90 بود می شد از VB اسفاده کرد.
در مورد WPF هم می شه توضیحات زیادی داد.
الان شرکتی که برنامه نویس نیاز داشته باشه یا برای برنامه نویسی سیستمی نیاز داره یا صرفا برنامه نویسی تجاری دیگه زمان Com , ... اینها لا اقل برای تجارت به نظر من گذشته.
میشه بیشتر این صحبتها رو هم در مورد JAVA کرد...
امیدوارم متوجه منظوراتم شده باشید.
بله حرف شما کاملا درسته اما فکر نمیکنم شرکت ها تو ایران چنین برنامه بزرگی بنویسند که حتما نیاز باشه از فناوری .net استفاده بشه.
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:03 عصر
همواره باید معلومات خود را افزایش داده و سعی کنید بهترین باشید.
بله همیشه باید معلومات خود را افزایش داد اما یاد گرفتن چند زبان به صورت آماتور بهتره یا یاد گرفتن یک زبان به صورت حرفه ای که تمام نیاز ها رو بتونه بر طرف کنه؟!
Saeed.Masoumi
پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:12 عصر
نفرمایید دوست عزیز.
همه شرکت های ایران که نمیان نرم افزارهای مردوم رو دانلود کنند و یک اتوران بندازن اولش و یک قفل هم بندازن تهش بشه بسته نرم افزاری بدن تو بازار.
من خودم برای یک شرکت کوچیک برنامه می نوشتم و نکته جالب این بود که برنامه مورد نظرشون رو میشد با چند روز وقت اضافی با VB6 پیاده کرد اما چون بخشی از برنامه از قبل نوشته شده بود به زبان VB.net بود مجبور بودم بقیش رو هم .net برم جلو جالب اینه که اصلا VB کار نکرئم ولی خیلی ساده می تونستم با کد قبلی ارتباط برقرار کنم و...
دوست عزیز من اگه بخوام برنامه ربات یاهو - یا یک دفترچه تلفن بسازم یا ... ترجیح می دم با همون VC++ کار کنم اما زمانی که به ساخت یک برنامه شرکتی می شه مغز خر نخوردم که بیام خودم با Win32 در گیر کنم!!!Linq - Regular expressions و ... کارم رو خیلی راحتتر انجام می دم و ...
دوستان لطفا زیاد به مثالهایی که زدم گیر ندین الان حسش نیست زیاد فکر کنم و مثالهای قشنگ پیدا کنم.
در هر صورت دوست عزیز برای شما که VB کار می کنید هیچ سختی ای ندارد که وارد .net شوید فقط باید برای شروع یک تلاش بزرگ بکنید و با مفاهیم جدید آشنا شوید.هم VB6 کار کنید هم VB.net
البته این بحث رو جناب عسگری و آقای موسوی (و خیلی از دوستانی که تجربه کار گروهی در شرکت های بزرگ دارن)می تونن خیلی قوی تر ادامه بدن.
M.T.P
پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:19 عصر
بله همیشه باید معلومات خود را افزایش داد اما یاد گرفتن چند زبان به صورت آماتور بهتره یا یاد گرفتن یک زبان به صورت حرفه ای که تمام نیاز ها رو بتونه بر طرف کنه؟!
منظورم همون نسخه های جدید vb هست.
VB.NET کفایت میکنه.
موفق باشید. :چشمک:
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:33 عصر
منظورم همون نسخه های جدید vb هست.
VB.NET کفایت میکنه.
موفق باشید. :چشمک:
پس از امشب میرم دوباره اون کتاب رو میخونم ببینم چی میشه...
البته این به این معنی نیست که vb6 رو میبوسم میزارم کنار چون هنوز معتقدم که vb6 نه تنها تمام نیاز های من بلکه تمام نیاز های بقیه برنامه نویس ها رو براورده میکنه
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 18:33 عصر
سلام،
تاپیک خوبی هست برای به گلوله بستن VB6
:لبخند:
چرا شرکت ها از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟تنها جوابی که برای این سؤال وجود داره این هست که مایکروسافت دیگه از VB6 پشتیبانی نمیکنه. سایر پاسخ هایی که به این سؤال داده میشه در نتیجه همین عدم پشتیبانی هست. مایکروسافت طی یک رفرم، VB.NET رو ارائه کرد که تفاوت های بنیادین زیادی با VB6 داره. و بعد هم رسماً اعلام کرد که VB6 دیگه حمایت نمیشه. وقتی هم که یک کمپانی از محصول خودش پشتیبانی نکنه دیگه نمیشه به اون محصول اعتماد کرد.
منظورم از اعتماد، اعتماد برای توسعه و پشتیبانی از برنامه هایی هست که در طول زمان با VB6 نوشته شده اند. چرا که در طول زمان، تکنولوژی های جدیدی به وجود میاد که بسیاری از کارها رو سهولت می بخشه و چون VB6 راکد شده از اون تکنولوژی جدید بی بهره میمونه، پس با هر تکنولوژی جدیدی که به دنیای برنامه نویسی اضافه میشه یکی به ضعف های VB6 نیز افزوده میشه.
البته در طول همین زمان راه هایی برای استفاده از اون تکنولوژی ها که به صورت Built-in در VB6 وجود نداره پیدا میشه، و کمبودهایی هم که در IDE در مقایسه با سایر IDE ها احساس میشه با Plugin های مختلف رفع میشه.
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 18:56 عصر
جناب xxxxx_xxxxx (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=46030) کاشکی زود تر بداد ما میرسیدی کلا از کسانی که در تالار VB6 فعالیت می کنند فقط شما و جناب MPT در این تاپیک شرکت کردید ، تا حالا هر کسی هر چی دوست داشت به vb6 گفت...کلا خلق vb6 رو زیر سوال بردند:عصبانی:
مهران رسا
پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:09 عصر
دوست عزیز جالبه که چندین بار حرف دیگران در مورد منسوخ شدن vb6 رو قبول کردید اما همچنان بحث رو ادامه میدید !
100% درسته .
بله حرف شما کاملا درسته
بله همیشه باید معلومات خود را افزایش داد اما
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:15 عصر
دوست عزیز جالبه که چندین بار حرف دیگران در مورد منسوخ شدن vb6 رو قبول کردید اما همچنان بحث رو ادامه میدید !
بله من همون اول هم گفتم ، من اصلا هدفم از زدن این تاپیک این نبود که بیایم قدرت چند زبان رو با هم مقایسه کنیم ، هدف من این بود که چرا شرکت ها به جای اینکه به سواد برنامه نویس دقت کنند به زبان مورد استفاده برنامه نویس دقت می کنند؟!!؟
مهران رسا
پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:28 عصر
این سوال هم پاسخ داده شد ! پست ها رو مجدداً مرور کنید .
returnx
پنج شنبه 22 مهر 1389, 19:46 عصر
برای اینکه انتقاد ها از ادامه دادن این تاپیک زیاد نشه می خواهم نتیجه کل پست ها رو در این پست جمع آوری کنم:
با اینکه در برنامهنویسی تجاری، ویژوال بیسیک جز محبوبترینها است. بنابه آماری که در سال ۲۰۰۳ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B3_(%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7 %D8%AF%DB%8C)) منتشر شد، ۵۳٪ از برنامههای تجاری با استفاده از این زبان تولید شدهاند.(منبع (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%88%D8%A7%D9%84_%D8%A8%DB%8C% D8%B3%DB%8C%DA%A9))
ولی با پیدایش فناوری .net وی بی 6 هم مثل پاسکال باید کم کم بار بندیلش جمع کنه و به زبان های در حال منسوخ بپیونده .
اما نتیجه اخلاقی : به کسانی که می خواهند برنامه نویسی رو شروع کنند توصیه میشه از همان آغاز در فناوری .net کار کنند تا بعد ها دچار مشکل نشوند.
و در نهایت ; اگه میخواهید در ایران به عنوان برنامه نویس کار کنید بهتره که به .net سوئیچ کنید...
با تشکر از همه .
لطفا تاپیک قفل شود.
میلاد قاضی پور
پنج شنبه 22 مهر 1389, 21:31 عصر
بخشی از دلایل مربوط به قدرت زبانهای جدید تر نسبت به وی بی هست و در بررسی های بیشتر به این نتیجه میشه رسید که جامعه به سمت و سویی هدایت میشه که نیروی کار کافی و بروز برای شرکت ها و برای داشتن اون پتانسیل برای تولید نرم افزارهای پیشرفته و کاربردی وجود داشته باشه . شما فرض کنید اگر کسانی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن اون آگهی هارو نبینن چون با وی بی 6 انس گرفتن میرن همونو ادامه میدن . فردا در هر شهر تعداد انگشت شماری برنامه نویس سیشارپ میمونه . و چون حقوق بالایی تقاضا میکنن کارفرما مجبوره قید پیشرفت شرکتش رو بزنه و تا ابد از وی بی 6 ای ها تو شرکتش استفاده کنه . اینجوری همه ما از تکنولوژی عقب میفتیم . دیگه رغبتی برای یادگیری لینک یا wpf برای کسی نمیمونه چون کار نیست . بعدش چون وی بی 6 چیز خاصی نداره کشور پر از برنامه نویسای مسلط به وی بی 6 میشه که تو سه چهار ماه تونستن وی بی 6 یاد بگیرن . اونوخ تصور کنید کارفرما ها به خاطر دستمزد کمی که به برنامه نویسا میدن چقدر تو یه جاشون عروسیه ؟
حتی به نظر من که باید شرکت ها تنوع بیشتری در جذب برنامه نویسان به خرج بدن و از اونهایی که تکنولوژی های جدیدتر رو بلد هستند هم دعوت به همکاری کنن .در حال حاضر برای همه شرکتها تو ایران این به صرفه تر هست که از میان انبوه برنامه نویسان سیشارپ و جاوا افرادی رو انتخاب کنن تا اگه فردا اختلافی هم با برنامه نویسا پیدا شد سریعا جایگزینی براش پیدا بکنن .
HollyGhost
پنج شنبه 22 مهر 1389, 21:59 عصر
آدم وقتی داره از کوه بالا میره میگه بابا من عجب آدم بزرگی هستم دارم این کوه به این بزرگی رو بالا میرم.
اما وقتی بالای کوی رسیدی بقیه کوها ها رو می تونی ببینی و اینکه کوهی که فتح کردی در مقابل اونها هم یه تپه هم به حساب میاد.
قضیه VB6 هم همین!
eshpilen
پنج شنبه 22 مهر 1389, 23:39 عصر
کلا خانوادهء سی.
هرچند زبانهایی هم وجود دارن که از این خانواده نیستن یا شباهت زیادی ندارن اما خیلی موفق بودن. مثل PHP (البته PHP از چندین زبان مختلف الهام گرفته که یکیش سی هست و همچنین سی++).
من از همون روزی که یه استاد خوب سی داشتیم توی دانشگاه، از همون روزهای اولش که از سی تعریف کرد، فهمیدم این زبان زبانی هست که باید یاد گرفت و همه کار باهاش میشه کرد. دیگه دنبال هیچ فلسفه و زبان دیگه ای نرفتم و پاسکال رو هم به اجبار برای پاس کردن فقط سمبل کردم چون فکر میکردم یه زبان با کاربرد تکراری هست که به دردم نخواهد خورد. کتاب سی جعفرنژاد رو بعدها کامل خوندم و فقط با خوندن کسری از اولش تونستم نمرهء 19 از سی بگیرم که استادش میگفت هرکی 19 بگیره کارش خیلی درسته و 20 هم به هیچکس نمیدم چون مال نمیدونم مخترعانش یا استاداش هست.
البته دروغ نگم اول خیلی زورم میامد PHP یاد بگیرم و دنبال یه زبانی میگشتم که بیشتر شبیه سی باشه؛ ولی گیر نیاوردم. بعدا دیدم PHP هم چیز جالبی هست خداییش. دنبال این گشتم مثلا یه زبان جاوااسکریپت سمت سرور پیدا کنم ولی نبود! البته ظاهرا یه جاوااسکریپت سمت سرور بود اما خیلی کم استفاده میشد. مال میکروسافت هم که asp بود که اونم باز یادم نیست به چه دلیلی انتخاب نکردم. احتمالا اونم شباهت کافی به سی نداشت و ضمنا مثل PHP بازمتن نبود (اون موقع بنظرم تازه و خوشبختانه، با مفهوم بازمتن بودن و مستقل از پلتفرم بودن آشنا شده بودم).
خلاصه فقط سی، سی++، سی شارپ.
البته بعدها این قاعده در نظرم سست تر شد. مثلا با دیدن زبانهایی مثل PHP و اینکه متوجه شدم لزوما سی ساختار و استاندارد بهتر و کامل برای هرکاربردی نیست. مثلا برای وب. اول فکر میکردم سی همه جا کافی یا بهترین هست. من از PHP بخاطر علامتهای عجیب و غریب نامفهومی که توش میدیدم و هیچ پیوندی با سی برقرار نمیکرد بدم میامد و با اکراه شروع به یادگیریش کردم. اولش مثلا اینکه اسم متغییرها با علامت دلار شروع میشد بنظرم خیلی مسخره میامد و فکر میکردم بچه بازی و چیز اضافه ای هست و ادا و اطوار الکیه، ولی بعدا فهمیدم چقدر مفید هست.
اما بهرحال هنوزم معتقدم سی از زبانهایی مثل پاسکال بهتره. چیه پاسکال مگه آدم بچه هست که دلش به دوتا Begin و End زبان انگلیسی نوشتن و اینکه ایندکس آرایه ها نمیدونم از یک شروع میشه یا میتونه شروع بشه خوش باشه. تازه همون آکولاد نوشتن و خوندنش بنظر من خیلی هم راحتتر هست.
شاید ذهنیت من رو همون پاسکال خراب کرده بود که دربارهء PHP چنان تصوری داشتم.
VB هم تاجایی که دیدم همین جنگولک منگولک بازی ها رو داره که نمیدونم مینویسی Proc و فاصله میدی و از اینجور جنگولک بازیا که فقط ظاهر کدت بیشتر شبیه زبان انگلیسی معمولی بشه. بنظر من این کارا برای حرفه ایها هیچ مفهومی نداره و تایپ کمتر براشون خیلی مهمتره. البته یه جایی مثل اسم متغییر و تابع رو در هر زبانی برای خوانایی آدم اسم مناسب میذاره، ولی نه اینکه دیگه بخوایم یه تابع رو هم اولش یه جمله بنویسیم که بله این تابع هست و از اینجا شروع میشه و اونجا که میبینید ختم میشه :قهقهه:
خب تابع تابلو هست که تابعه و کجا شروع میشه و کجا تموم میشه دیگه!!
eshpilen
پنج شنبه 22 مهر 1389, 23:57 عصر
VB.NET
'Declaration
Public NotInheritable Class HttpListener _
Implements IDisposable
C#
public sealed class HttpListener : IDisposableVB.NET
'Declaration
<SerializableAttribute> _
Public Class FileWebRequest _
Inherits WebRequest _
Implements ISerializable
C#
[SerializableAttribute]
public class FileWebRequest : WebRequest,
ISerializable
این نمونه کدهای Declaration مثلا موضوع رو خوب نشون میدن.
کاری که VB.NET در اینجا کرده فقط شلوغ پلوغ کردن بیخودی و بیان واضحات با عبارات انگلیسی و طولانی برای تایپ کردن هست.
کدهای سی شارپ کوتاهتر و خواناتر هستن و تمام اطلاعاتی رو که کدهای VB میرسونن میشه گفت به همون سرعت و وضوح انتقال میدن بدون اینکه نیازی به اونقدر تایپ و شلوغ بازی باشه و دلمون به این خوش باشه که فکر کنیم داریم با کامپیوتر واقعا صحبت میکنیم :قهقهه:
البته بعضی چیزا قرارداد هست اما خیلی عمومی و رعایتش راحته. مثلا اینکه اینترفیس ها با I شروع میشن.
silverfox
جمعه 23 مهر 1389, 00:04 صبح
بحث vb بود چون فکر نکنم فرقی بین زبان های .netی در خروجی کار باشه این 2 خط اضافه و کمش مال برنامه نویسه...
eshpilen
جمعه 23 مهر 1389, 00:25 صبح
بله خروجی اجرایی که فرقی نمیکنه. این کدها رو از رفرنس کلاسهای دات نت برداشتم که Declaration ها و نمونه کدها و مثالها رو هم به زبان سی شارپ گذاشته و هم VB.NET.
اگر VB.NET درمقابل C# اینقدر مسخره هست حتما VB هم همینطور یا احتمالا بدتره.
اینم یه نمونه دیگه از نمونه کد داخلی تر برنامه ها:
VB.NET
Dim myResponse As WebResponse = myRequest.GetResponse()C#
WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse();
بنظر من مال سی شارپ که کوتاهتره و همونقدر هم خوانا. تازه هرچی کلمات انگلیسی و طول و تفضیل اضافه بیاریم بنظر من خوانایی برنامه کمتر میشه، چون تمام محتوی این کلمات رو براحتی میشه از همون کدهای سی شارپ هم برداشت کرد بدون اینکه تمرکز از روی اسم متغییرها و نوع ها و عبارات اصلی منحرف بشه.
xxxxx_xxxxx
جمعه 23 مهر 1389, 00:57 صبح
سلام،
دوست نداشتم مجبور شم تو این تاپیک دیگه پستی بدم.
بعدش چون وی بی 6 چیز خاصی نداره کشور پر از برنامه نویسای مسلط به وی بی 6 میشه که تو سه چهار ماه تونستن وی بی 6 یاد بگیرن .:متفکر: تسلط؟ تو سه چهار ماه؟
VB6 چیز خاصی نداره؟
اگر واقعاً فردی رو می شناسید که تو سه چهار ماه به VB6 مسلط شده و ادعا میکنه که VB6 چیز خاصی نداره (به این معنی که دیگه تو VB6 چیزی برای یادگیری باقی نمونده) خوشحال میشم کمی با اون فرد آشنا بشم و در مورد بعضی مقولات VB6 با هم بحث کنیم تا ببینیم VB6 چیز خاصی داره یا نه!
توی صفحه اول این تاپیک، یکی از دوستان یک لیست از کارهایی که VB6 از انجامشون ناتوان هست لیست کردند. تو پست قبلیم داشتم به یکی یکی اونها جواب میدادم اما برای اینکه تاپیک به سمت کل کل پیش نره از ارسال جوابها صرف نظر کردم و فقط بجاش این رو نوشتم:
البته در طول همین زمان راه هایی برای استفاده از اون تکنولوژی ها که به صورت Built-in در VB6 وجود نداره پیدا میشه، و کمبودهایی هم که در IDE در مقایسه با سایر IDE ها احساس میشه با Plugin های مختلف رفع میشه. یکم منصفانه نظر بدیم و البته از روی آگاهی.
اما بهرحال هنوزم معتقدم سی از زبانهایی مثل پاسکال بهتره. چیه پاسکال مگه آدم بچه هست که دلش به دوتا Begin و End زبان انگلیسی نوشتن و اینکه ایندکس آرایه ها نمیدونم از یک شروع میشه یا میتونه شروع بشه خوش باشه. تازه همون آکولاد نوشتن و خوندنش بنظر من خیلی هم راحتتر هست.گرچه off-topic هست ولی،
این خیلی سطحی نگری هست که از کلیه تفاوت ها بین زبان های مختلف فقط End، Begin و چهار تا علامت مثل سمی کالن و آکولاد و ... رو ببینیم. واقعاً کلیه تفاوت های زبان های مختلف در همین چیزها خلاصه شده؟ هر تاپیکی در مورد تفاوت زبانهای مختلف زده میشه همیشه دوستان به همین ظواهر زبان ها اشاره می کنند. چرا هیچکس نمیاد از کامپایلر دوگذره پاسکال در مقایسه با یک کامپایلر دیگه حرفی بزنه؟ چرا همه به اون End، Begin اش گیر میدن؟ اصلاً فلسفه دستورات پاسکال این بود که تا حد امکان بایست به زبان انگلیسی نزدیک باشه، به نحوی که اگر یک نفر که حتی برنامه نویسی بلد نباشه بتونه دستورات رو بخونه و مفهوم رو بفهمه. حالا این زبان با این فلسفه بیاد بجای Begin و End از چی استفاده کنه که به زبان انسان نزدیک تر باشه؟ اصلاً پاسکال به وجود نیومد که بخواد با C مقایسه بشه! اول ببینیم یک زبان برای چی به وجود میاد بعد دست به مقایسه بزنیم.
VB هم تاجایی که دیدم همین جنگولک منگولک بازی ها رو داره که نمیدونم مینویسی Proc و فاصله میدی و از اینجور جنگولک بازیا که فقط ظاهر کدت بیشتر شبیه زبان انگلیسی معمولی بشه.فکر می کنم VB6 رو با زبان دیگه ای اشتباه گرفتید!
در مورد این دو سه پست آخر هم که VB.NET رو با C# مقایسه کردید، (هر چند بی ربط با موضوع تاپیک است) فکر میکنم Readability رو با Writability اشتباه گرفتید!
پ.ن: بد نیست به موضوع تاپیک هم داشته باشیم، با این off-topic ها باعث قفل شدن تاپیک میشید!
میلاد قاضی پور
جمعه 23 مهر 1389, 01:55 صبح
سلام،
دوست نداشتم مجبور شم تو این تاپیک دیگه پستی بدم.
:متفکر: تسلط؟ تو سه چهار ماه؟
VB6 چیز خاصی نداره؟
اگر واقعاً فردی رو می شناسید که تو سه چهار ماه به VB6 مسلط شده و ادعا میکنه که VB6 چیز خاصی نداره (به این معنی که دیگه تو VB6 چیزی برای یادگیری باقی نمونده) خوشحال میشم کمی با اون فرد آشنا بشم و در مورد بعضی مقولات VB6 با هم بحث کنیم تا ببینیم VB6 چیز خاصی داره یا نه!
منظور چیز خاصی در مقایسه با تکنولوژی های جدید برای یادگیری نداره . بله تو چهار ماه میشه مسلط شد چون طرف 8 9 ماه تو مدرسشونم وی بی کار میکنه . چهار ماه برای تحقیق و تفحص و تسلط کافیه .
returnx
جمعه 23 مهر 1389, 10:29 صبح
منظور چیز خاصی در مقایسه با تکنولوژی های جدید برای یادگیری نداره . بله تو چهار ماه میشه مسلط شد چون طرف 8 9 ماه تو مدرسشونم وی بی کار میکنه . چهار ماه برای تحقیق و تفحص و تسلط کافیه .
خیلی ها هنوز که هنوزه از خیلی از قابلیت های vb6 بی خبرند حتی کسانی که خودشون هم چندین سال با vb6 کار میکردند...
خیلی ها فکر میکنند که در vb6 نمیشه از اشاره گر استفاده کرد اما به این تاپیک یه نگاهی کنید:http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=253488 (من این سوال رو از استادام هم کردم و همه میگفتن که در vb6 نمیشه از اشاره گر استفاده کرد)
همچنان هم میگم من اصلا قصدم مقایسه چند زبان نیست منظور من اینه که نحوه استخدامات در ایران بر اساس زبان برنامه نویسی برنامه نویس هست نه سواد برنامه نویس.
eshpilen
جمعه 23 مهر 1389, 12:05 عصر
چرا هیچکس نمیاد از کامپایلر دوگذره پاسکال در مقایسه با یک کامپایلر دیگه حرفی بزنه؟لطفا توضیح بدید این دوگذره یعنی چی و چه مزیتی داره و چرا درمورد زبانهای دیگه وجود نداره (یا شاید میگید قابل پیاده سازی در زبانهای دیگه نیست).
اصلاً فلسفه دستورات پاسکال این بود که تا حد امکان بایست به زبان انگلیسی نزدیک باشه، به نحوی که اگر یک نفر که حتی برنامه نویسی بلد نباشه بتونه دستورات رو بخونه و مفهوم رو بفهمه.خب دیگه این فلسفه بنظر من به هیچ دردی نمیخوره. چون اون کسی که برنامه نویس واقعی نیست اصلا اهمیتی نداره کدی رو بخونه و مثلا چیزایی دستگیرش بشه.
البته برای افراد مبتدی و مقاصد آموزشی و کسانی که تخصصشون رایانه و برنامه نویسی نیست و صرفا برنامه های ساده ای رو میخوان بنویسن یا دستکاری کنن، شاید چیز خوبی باشه، ولی یه حرفه ای و متخصص به این چیزا هیچ احتیاجی نداره و براش همونطور که گفتم هیچ مزیت خاصی که بحساب نمیاد هیچ تازه خیلی وقتها عوامل دیگه مثل کوتاهی تایپ کد رو هم مخدوش میکنه.
یه آدم مبتدی و غیرمتخصص با دیدن چنتا کلمهء انگلیسی شاید چیز بیشتری دستگیرش بشه و بیشتر احساس صمیمیت و گرمی و لذت کنه و ترسش بریزه، ولی برای یه حرفه ای این حرفا خنده دار هستن و این کارا بنظرش اضافه و شلوغ کردن و بهم زدن تمرکز از جزییات فنی و مسائل مهمتر و موثرتر که مبتدی ها نمیدونن و نمیبینن محسوب میشن.
فکر میکنم Readability رو با Writability اشتباه گرفتید!Readability از نظر یه متخصص و حرفه ای بیشتر در چیزهای مهمتر و فنی تر و ظریف تری هست که مبتدی ها و غیرمتخصص ها تشخیص نمیدن. برای مبتدی و غیرمتخصص همینکه بجای آکولاد از Begin و End استفاده شده باشه واضحترین و مهمترین Readability ای هست که در کدها قادر به تشخیصش هستن.
returnx
جمعه 23 مهر 1389, 17:29 عصر
خب دیگه این فلسفه بنظر من به هیچ دردی نمیخوره. چون اون کسی که برنامه نویس واقعی نیست اصلا اهمیتی نداره کدی رو بخونه و مثلا چیزایی دستگیرش بشه.
البته برای افراد مبتدی و مقاصد آموزشی و کسانی که تخصصشون رایانه و برنامه نویسی نیست و صرفا برنامه های ساده ای رو میخوان بنویسن یا دستکاری کنن، شاید چیز خوبی باشه، ولی یه حرفه ای و متخصص به این چیزا هیچ احتیاجی نداره و براش همونطور که گفتم هیچ مزیت خاصی که بحساب نمیاد هیچ تازه خیلی وقتها عوامل دیگه مثل کوتاهی تایپ کد رو هم مخدوش میکنه.
یه آدم مبتدی و غیرمتخصص با دیدن چنتا کلمهء انگلیسی شاید چیز بیشتری دستگیرش بشه و بیشتر احساس صمیمیت و گرمی و لذت کنه و ترسش بریزه، ولی برای یه حرفه ای این حرفا خنده دار هستن و این کارا بنظرش اضافه و شلوغ کردن و بهم زدن تمرکز از جزییات فنی و مسائل مهمتر و موثرتر که مبتدی ها نمیدونن و نمیبینن محسوب میشن.
بزرگترین اشتباه اکثر برنامه نویس ها اینه که اعتقاد دارند اگه یه زبان برنامه نوشتن باهاش ساده است پس سطح پایینی داره اما اینطور نیست هر چقدر زبان برنامه نویسی اسان تر باشد و ابزار های بیشتر در اختیار برنامه نویس قرار دهد کیفیت کد بالا تر می ره شما فرض کن یک برنامه نویس خوب یک برنامه رو با اسمبلی بنویسه و همان بر نامه رو با C++ قطعا برنامه ای که با C++ نوشته شده کیفیت بهتری دارد.
mohsen_csharp
جمعه 23 مهر 1389, 19:39 عصر
خیلی ها فکر میکنند که در vb6 نمیشه از اشاره گر استفاده کرد اما به این تاپیک یه نگاهی کنید:http://www.barnamenevis.org/forum/sh...d.php?t=253488 (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=253488) (من این سوال رو از استادام هم کردم و همه میگفتن که در vb6 نمیشه از اشاره گر استفاده کرد)
نمی دونم شما چطور استفاده از API ویندوز را برای استفاده از اشارهگرها جزء قابلیت های vb6 به حساب میارید؟مگه این طور استفاده از API ویندوز رو زبانی مثل c# نداره؟؟؟پس چرا اومدن اشاره گر تعریف کردن؟؟؟
با این احتصاب هر زبانی که بتونه از API های ویندوز استفاده کنه پس دیگه تمومه چون باهاش همه کار میشه انجام داد!!!!
دیگه نمی دونم چی بگم
شما که به این نتیجه رسیدی که باید update بشی پس چرا اینقدر این بحث رو ادامه میدی؟
returnx
جمعه 23 مهر 1389, 20:28 عصر
شما که به این نتیجه رسیدی که باید update بشی پس چرا اینقدر این بحث رو ادامه میدی؟
منم از مدیران درخواست کردم این تاپیک رو قفل کنند اما قفل نشد بقیه کاربران در این تاپیک شرکت میکنند منم به عنوان کسی که این تاپیک رو ایجاد کرده باید به ابهامات جواب بدم...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.